Абе какво му става на Муамар Кадафи, повтаря случая с българските медици, но с швейцарци. То е ясно защо се започва де. Аналогът с българските медици ми се мярна пред очите. Да видим сега как и за колко време ще се справи швейцарската дипломация. И какво ще изкяри Кадафи от тоя случай. А вашето мнение и прогнози?
Парите на арабите са в едни арабски банки дето трансферите нямат проследяване. Обаче има вече двама швейцарски граждани хвърлени в килия в Либия. А синчето му мисли, че както се държи в Либия, така и навсякъде по света. И във Франция са го арестували, след преследване, каарал с превишена скорост.
А аз не виждам нищо общо между двата случая. Прочетох инфото в линка на Вълка и си правя съвсем други изводи.
Иначе моето мнение е, че въпросният държавник ще продължава да си "разиграва коня" както намери за добре. Все пак има ценно богатство - петрол, за който Европа е готова да "проституира" дори.
Едно е сигурно - Швейцария е с много по-силни позиции в света, отколкото България. От там нанатък не знам. А Кадафи си разгиргава коня, щото го оставят. А го оставят, щото имат полза от него.
Пазарджик / Анкх Морпорк. Сега в София-временно надявам се!
Четохте ли кратките сводки за фамилията. Единият син искал да сменя религията на папата и да го прави мюсюлманин. Другият бил обвинен в заговор срещу баща си, но бил реабилитиран, завърнал се от Египет и станал съветник по националната сигурност.
Ох, защо Ирак не правят сериали?! Такава драма в 41 937 епизода могат да извъртят..........
Бихме желали да Ви поканим да се включите в кратка анкета, в която да споделите мнението си за форума. Вашето мнение е важно за нас и ще помогне да
подобрим предлаганите от нас услуги.
Попълването на анкетата би отнело около 10-20 минути. Молим Ви да бъдете възможно най-откровени и детайлни в отговорите си.