Аз лично съм гледала много филми и на част от тях вече не им помня имената но тези които бих гледала за втори и дори за трети път са: 1-Армагедон 2-Титаник 3-Торнадо 4-Клонинг има и още много други на които имената не им помня вече.
Стоманени магнолии Мулен руж Сватбата на най-добрия ми приятел Тетрадката Незабравимата Титаник Умирай трудно 3 Нотинг Хил Маската на Зоро Имате поща Корабокрушенецът Капитан Хук
Този филм съм го гледала поне 7 пъти. Изключително добър филм. Филми, които също бих гледала многократно без да ми омръзнат са: Небесно царство и Спартак. Това са любимите ми филми
охо, имам колекция от филми, които гледаме постоянно:
всички серии за полицаите от Сен-Тропе, както и други с Луи дьо Фюнес сериите за Поаро Убийства в Мидсъмър Властелинът на пръстените Индиана Джоунс Карибски пирати почти всички романтични комедии с Хю Грант и най-вече Четири сватби и едно погребение Бриджит Джоунс Сватбата на най-добрия ми приятел български детски филми записвам постоянно - Васко Да Гама от село Рупча, Таралежите се раждат без бодли и Войната на таралежите, Деца играят вън, С деца на море и т.н. Синьо лято
има и още, но тези са най-често гледаните, няои по 10 пъти вече
"Белите не могат да скачат" Този филм мога да го изгледам и веднага след това да го пусна пак и за разлика от другите ми любими филми,този мога да го гледам независимо в какво настроение съм.
Еми мога да гледам непрекъснато сериала "Приятели" и "Дъщерите на Маклауд". "Приятели4 го гледам всеки път когато го повтарят независимо от това по-кой канал го въртят.
"Отнесени от вихъра" /с Вивиан Лий, не новите с Джоан Уоли Килмър// "Изкуплението Шоушенк" "Опасен чар" "Девет ярда" и не на последно място "Фатални жени" /със Сигърни Уивър и Дженифър Лав Хюит/
Междузвездни войни, особено старите Наистина любов Изобщо всичко с Хю Грант Бриджит Джоунс, нищо че влизат в предишната категория Долу любовта Гордост и предразсъдъци, този с Кийра Найтли, въпреки че Колин Фърт не е мистър Дарси и точка, Хю Грант трябва да е Има един филм който съм гледала около милиард пъти - Плъхове, тийн комедия на Холмарк, много сладурски филм, даваха го през ден, аз го гледах всеки път, но това беше преди години. Обществото на мъртвите поети, да не изглеждам съвсем блондинка О, и професия блондинка, защо не... Сигурно има и още, ще допълвам ако се сетя.
Има един филм който съм гледала около милиард пъти - Плъхове, тийн комедия на Холмарк, много сладурски филм, даваха го през ден, аз го гледах всеки път, но това беше преди години.
Помня го. Страхотен! Каквито са и другите на Холмарк- Снежанка, Пътешествие до центъра на земята...Сериалът "Провидънс" ми беше много лек и забавен.
Аз на Холмарк харесвах Алиса, по принцип много харесвам актрисата, тя играе във Вероника Марс и е страхотна, имаше една песничка в края, която така и не можах да намеря в Ютуб или нещо такова, където Алиса пее пред роднините си, вече след като се е събудила, тази, която научи от... Рак ли е, омар ли, нещо такова.
Стражът- Майкъл Дъглас, Ева Лонгория, Кийфър Съдърланд Снайперист- с Марк Уолбърг и Дани Глоувър Телохранител- с Тил Швайгер Извън релси- Клайв Оуен, Дженифър Анистън Отмъщение- Кевин Костнър, Антъни Куин
Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 14:12 от Dayli
Гордост и предразсъдаци Хубава жена Сабрина Мръсни танци Такси Ромео трябва да умре Властелина на пръстените Индиана Джоунс Полицаят се жени и Полицаят от Сен Тропе
Властелинът на пръстените Наистина любов Хубава жена Индиана Джоунс Междузвездни войни - старите серии Завръщане в бъдещето Жега Гордост и предрасъдъци - минисериала Шум зад кулисите От мошенник нагоре Смъртоносно оръжие 1,2,3 и 4 Две димящи дула Никита
Ох, много са, няма да мога да ги изброя всичките .
Не знам какво ми стана докато ви четох, но се сетих за My So-Called Life и ми се догледа отново... Навремето се скъсаха да го повтарят по Нова. Ех, ама много харесвам Джаред Лито като... малък Само защо ме налегна носталгия, не мога да разбера...
Драми: Мостовете на Медисън Любовникът Животът е прекрасен
Комедии: Такси-1, 2, 3, 4 (зная ги наизуст и не ми омръзват) Смотаняци Ужилването
би ли дала линк към филма Любовника,понеже веднъж го теглих,субтитрите отделно ги теглих и неможах да ги напасна в смисъл субтитрите вървяха доста напред
изкуплението шоушенк форест гъпм зеления път шотландски боец умирай трудно-всички серии/бруса е номер 1 / смъртоносно оръжие-вс. серии и филмите с арнолд шварценегер
изкуплението шоушенк форест гъпм зеления път шотландски боец умирай трудно-всички серии/бруса е номер 1 / смъртоносно оръжие-вс. серии и филмите с арнолд шварценегер
Брус е ноемр едно присъединявам се
Харесвам и Том Ханкс и виждам,4е изброените по-горе са също негови творения..Да не говорим за г-н Гибсън,4е онзи ден пак гледах Откуп
"Мостовете на Медисън"( и също почти всички останали филми с участието на Мерил Стрийп ), "Като вода за горещ шоколад", "Английският пациент", "Усещане за жена", "Коса", "Ах, този джаз"...и още много любими филми...(всичко с Джак Никълсън, например ) "Москва не вярва на сълзи'', "Кавказка пленница", "Особеностите на руския лов и риболов'' (и другите от поредицата , както и още поне 30 руски филма, които и 100 пъти да гледам, пак им се кефя страшно много ); "Оркестър без име'', "Опасен чар", "Таралежите се раждат без бодли'', "Рицар без броня", "С деца на море"(сега да спра и с българските от този сорт, защото ще трябва да ги изброя всичките ) ...и разбира се: "Синьо лято" !!!
Забавно-> Каквото и да е на Люк Бесон ("Петият елемент", "Такси", "Леон", "Никита", "Уасаби"), особено Таксита-та. Драма-> "Поверително и лично", "Изневяра" Сериал-> "Приятели", "Призън Бреак" Имаше един съспенс/трилър/сериал "Профайлър", той ми беше любим преди години, ама се отече като всички други.
Интервю с вампир Истински романс Внаила скай Индиана Джоунс Властелинът на пръстените Междузведни войни - старите 3 епизода обаче само Приятели От местопрестъплението Лас Вегас Уасаби Млъкни /Tais-toi! Шотландски боец Леон Шесто чувство Играта Боен клуб Уилоу
Ако се сетя ще допълвам, тези обаче съм ги гледала всички между 5 и 30 пъти и мога да продължа още много, много.... Има и разни анимации, които бих включила, но понеже всеки ден ги гледам по хиляди пъти с детето и без друго....със сигурност ще ми трябват няколко години почивка от тях ))
Най-любим - Град на ангели Зеленият път Мръсни танци Танцувай с мен Защо тъгува Гилбърт Грейп Смело сърце Сватбата на най-добрия ми приятел Хубава жена А walk to remember Serendipity Запознай се с нашите Да се събудиш на 30 Шесто чуство Кънки с остър връх 1 от новите You don't mess with the Zohan Бели мадами Опасен ум Sweet november Вчера Слонът, моят приятел Такси 4 Volver Час пик 1 и 2 Сам в къщи 1, 2, 3 Последният самурай Ghost Водно конче и тн.
добавям два любими филма, които всяка година преди Коледа (не знам защо) ме зареждат страхотно: "Морски сирени" "Лунатици" - ей този съм го гледала сигурно 15 пъти и не може да ми омръзне, страхотно човешки филм
Видях доста от любимите си филми изброени, но и аз ще ги повторя: Опасни връзки - Джон Малкович, Глен Клоуз/с, Мишел Пфайфър, Ума Търман, Киану Рийвс - има един момент към края на филма, когато плача всеки път... Гатака Амадеус Коса Няколко филма с Джони Деп - мноого ми харесва Джонито. Мулен Руж - и там лея сълзи Общо взето всички филми които успяват да докоснат сърцето ми...
От сериалите: Д-р Хаус и Адвокатите от Бостън - Чудя се кой от двамата да си взема в къщи - Грегъри Хаус или Алън Шор - ако не са ме изпреварили взимам си ги комплект.
троя гладиатор алексанър небесно царство мъж под прицел(дори в момента го гледам за пореден път) мобилна връзка гарфилд ледена епоха мистър и мисис смит отвъд граници след утрешния ден
Гледали ли сте "SIN CITY"-с Брус Уилис,Джесика Алба,Мики РУрк....е няма такъв откачан,странен и незнам как да го определя филм.
Черно-бял ли беше този филм , нещо като комикс направен, май се напъвах веднъж да го гледам. Не издържах и 5 минути, просто не обичам черно-бяло кино, но може и да е хубав . Да каже някой, който го е гледал целия.
Кюфтета да черно бял е,само червените колиса си червени,кръвта на места е бяла ...шашава работа,аз се напънах и го изгледах целият като превъртах на места ъф корс .
Съдба на куртизантка и на мен страшно ми хареса,изобщо филми от този тип са много яки,като "Дневникът на една гейша" и "Кама сутра",дето я повторих за 20-ти път.
BLOW наистина е доста тежък,кофти свършва мамка му,но е мнооого добър просто. Гледа ми се нещо подобно на този филм,някой нещо ако се сеща да предлага.
Здравейте, на всички! С удоволствие бих гледала отново и отново "Работещо момиче" с Мелани Грифит. В него има всичко - и хумор, и любов, и интрига. Обичам да гледам филми, в които няма насилие, а има хумор, любов, красота.
Повечето вече сте ги изброили Зеленият път Тетрадката Fall ( само Fall без the или нещо друго) A lot like love Sweet november и много други сериали: Приятели, Отчаяни съпруги, Секса и града, Доктор хаус
заговорихме се е едни мимичета от форума за един филм "Gia" - него бих го гледала отново и отново... всеки път откриваш нещо ново,което да ти въздейства и да те развълнува.не знам за човек,който да каже лоша дума за този филм
Много се кефя на всички видове пародии на филми! Всички серии на "Страшен филм" бяха много пъти гледани у нас преди да се роди Боби Сега няма време за размазване с филми- вече си е екстра! Но си свалям сега Blow. Заинтригувахте ме!
Много са любимите ми филми, които мога да гледам отново и отново. Първосигнално - "Шоколад". Всъщност най-много пъти съм гледала "Уилоу" и "The Doors". Единственото общо между тях е Вал Килмър .
" Красив ум" " Зеления път" " Като рицарите" " Стик № 3" И тъй като природата най - вече биоразнообразието са ми страст : - Мигриращият народ - Документалните филмчета на Steve Irwin - Една неудобна истина
Общо взето това са филмите, които често си преповтарям....
Шоколад - любимия ми! Форест гъмп Боговете сигурно са полудели Изкуплението Шоушенк Щурец в ухото Оркестър без име Пътят /на Фелини/ Усещане за жена Кръстника ... Всички съм ги гледала незнаен брой пъти!
Шоколад изобщо не ми хареса. Нямам никаква идея за какво толкова шум покрай толкова банален филм. Заради шоколада сигурно- много народ са пристрастени.
за първи път се хванах,че стоя на странатана "престъпника",още едно за филмчето е страхотно,кара ни да се замислим за нашите собствени приоритети и за това какви послания оставяме за децата си
bimba, и аз като теб бях на страната на престъпника. Много хубав филм е Blow. Гледала съм го преди няколко години. А пък по темата - бих гледала много филми отново и го правя. Харесват ми романтични филми и такива, които ме карат да се замислям. Повърностни комедии не са ми по сърце много. Някои са писали филми, които и на мен ми харесват. "Шоколад" примерно. Или "Тетрадката", "Closer" (този с Джъд Лоу и Натали Портмън). Ще допълвам.
'Странният случай с Бенджамин Бътън' - страхотен филм Брад Пит в главната роля '12 pounds' - плаках много,ама многооо невероятна игра на Уил Смит "Английският пациент "- Антъни Мингела един филм, който гледах преди няколко години -"Тунел към Китай или мост към Китай-не мога да се сетя как точно беше "- помня, че се развълнувах силно и после го търсих много, но нищо не открих музиката от "Гладиатор"е велика, а за филма няма смисъл да коментирам това са много малка част от филмите, които са оставили траен отпечатък в съзнанието ми Сега чакам с нетърпение "Четецът"- продуцент Антъни Мингела-ще е страхотен филм.междудругото търсе усилено и книгата, но никъде не мога да я поткрия, ако няма има информация да ми пише на лични.авторът на книгата е Бернхард Шлинк
"Фантомът на операта" "Да срещнеш Джо Блек" "Доктор Живаго" "Казабланка" "Леон" "Мълчанието на агнетата" "Зад борда" "От мошеник нагоре" "Интервю с вампир" "Първороден грях" "Опасни връзки" "Калигула" "Отнесени от вихъра" Със сигурност има още много, ама за сега това се сещам. Поздрави на всички
За съжаление трудно помня имена на филми и книги. Но от сериалите с удоволствие бих гледала "Клонинг" и " От обич". Не ги смятам за сапунки. Обожавам яки криминалета / не екшъни/. и един италиански филм, на който от години се мъча да си спомня името ...
Моите филми са няколко: 1. Студена планина -абсолютен фаворит, просто ме покърти, плакала съм неутешимо за пръв и последен път на филм 2. Кръстника 3. Легенди за страстта 4. Наистина любов - наскоро го гледах 2 пъти, страхотен 5. Оркестър без име- не знам вече колко на брой пъти съм го гледала и всеки път е като за първи 6. Терминал а от сериалите - "Приятели" Сигурно има и още ама сега не се сещам
Обожавам исторически филми: Троя Александър Крал Артур Спартак и други подобни,и освен тях: Дракула 13-я воин(гледала съм го повече от 13 пъти) Хубава жена Титаник Интервю с вампир Камерата Девет ярда Анализирай това(онова) със сигурност има и други,но в момента не се сещам
1."Дълга целувка за лека нощ."-С Джина Дейвис- 2."Добре дошли в джунглата" -със Скалата 3."Зад борда"- с Голди Хоун и Кърт Ръсел .От българските -"Тримата от запаса","Господин за един ден".С Чарли Чаплин-"Модерни времена".И от сериалите -"1001 нощи" ,"Приятели","Д-р Хаус","Всички обичат Реймънд"
"Man on Fire"/ Мъж под прицел / - с участието на : Дензъл Уошингтън, Дакота Фанинг "Matchstick Men" / Кибритлии / - с участието на : Никълъс Кейдж "Fearless" / Безстрашен / - с участието на : Джет Лий "The Game" / Играта / - с участието на : Майкъл Дъглас, Шон Пен "I Am Sam" / Аз съм Сам / - с участието на : Шон Пен, Дакота Фанинг, Мишел Пфайфър
Това са едни от филмите, които мога да гледам много пъти, не мога да се насладя на уникалните сюжети и невероятната игра на актьорите им.Препоръчвам ги на всички които са ценители.
"Зеления път", "Секса и града", "Хубава жена", "Да изчезнеш за 60 секунди", "Лице на заем". и имаше един много стар филм, спомням си го като дете много го гледах, но сега не мога да го открия, но ми беше много любим "В името на едно дете". Имаше и едни 2 филма, пак старички и двата са по истински случай, единия е "Пфар Лап", а другия "8 секунди"
"Man on Fire"/ Мъж под прицел / - с участието на : Дензъл Уошингтън, Дакота Фанинг "Matchstick Men" / Кибритлии / - с участието на : Никълъс Кейдж "Fearless" / Безстрашен / - с участието на : Джет Лий "The Game" / Играта / - с участието на : Майкъл Дъглас, Шон Пен "I Am Sam" / Аз съм Сам / - с участието на : Шон Пен, Дакота Фанинг, Мишел Пфайфър
Това са едни от филмите, които мога да гледам много пъти, не мога да се насладя на уникалните сюжети и невероятната игра на актьорите им.Препоръчвам ги на всички които са ценители.
Гледах Кибритлии, че го бях пропуснала - хареса ми .
Мога ли да ви задам един въпрос:В петък вечер по ,,фокс лайф'' гледах един филм но тъй като не го хванах от начало не разбрах как се казва,в главната роля беше Том Круз и за някакви извънземни се говореше.МОже някоя от вас да го е гледала, ако е така моля да ме светнете за името.Предварително мерси.
Усещане за жена Адвокат на дявола Жега Италианска афера Списъкът на Шиндлер От другата страна Пропадане Ронин Телма и Луиз Анализирай това.... Диво сърце Месец любов Троя
Това е непосилна за мен задача, не мога да се спра и сякаш не пиша верните неща.
Усещане за жена Адвокат на дявола Жега Италианска афера Списъкът на Шиндлер От другата страна Пропадане Ронин Телма и Луиз Анализирай това.... Диво сърце Месец любов Троя
Това е непосилна за мен задача, не мога да се спра и сякаш не пиша верните неща.
N i y a, изброила си част от любимите ми филми. Бих добавила Don Juan DeMarco заради Джони Деп, изобщо всички филми на Ал Пачино, Маленна с Моника Белучи, Смело сърце, Умирай трудно - всичките части, Сексът и Градът, Сълзите на слънцето, Любовникът...
Изкуплението в Шоушенк; Шесто чувство; Зеленият път; Българските комедии от доброто старо време: Опасен чар, С деца на море, Топло, Куче в чекмедже........