Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Горна Оряховица

Мнения: 886
Здравейте!
 Съпругът ми е за риба на Жребчево от няколко дни, ще остане още толкова. Но току що ми се обади, че доста риба се е събрала...Имахме рецепта от приятели за мариноване на риба в полеви условия, без варене-някакво съотношение беше между оцет, олио, подправки...Някой може ли да помогне? Ще пусна и търсачката...
 Излязоха някой неща, но при тях има и варене....
Цитирай

Добрич

Мнения: 2 740
Аз мариновам филе от херинга без варене. Осолявам го добре и го оставям в хладилника да престои  8 - 12 часа. После го заливам с оцет и го държа още 8 - 12 часа. Нареждам го плътно в буркани или кутии, в които слагам и подправки на вкус / зърна черен пипер, дафинов лист /и заливам с олио докато се покрие. Съхранявам го в хладилника. Може да престои с месеци. Когато ми трябва си вземам необходимото количество и пак прибирам останалото. Става много вкусно. Особено е подходящо за салати.
Цитирай

Горна Оряховица

Мнения: 886
Мерси, вече му, изпратих по колеги оцет, олио, подправки...Само рецептата чака...
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.