Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте,това ми е първата тема която пускам.Днес купих Толстолоб обаче незнам как да я сготвя на скара ли или да я изпържа,дайте съвети.
Цитирай


Мнения: 8 603
Идеи!
А на мен ми харесва пържен.
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Пържен.Аз съм писала и в темата ,която Лабрекс е дала де....
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
И от мен пържен  Peace
Цитирай


Мнения: 196
Пробвала съм на скара, понеже много ми я хвалиха....Е, не ми хареса. Онзи блатен аромат тотално се набива  по този начин. Пърженето ми се вижда по-добрия вариант, иначе има и други рецепти...
Цитирай

Варна

Мнения: 1 644
Пържен става много хубав Peace
Цитирай


Мнения: 107
Тази риба е подобна на шарана, но е по-суха от него, така че пържен и от мен.
Цитирай

там някъде

Мнения: 320
Яла съм пържен, беше много хубав  Peace
Цитирай


Мнения: 3 332
Пържен  Peace
Цитирай

В полето на неограничените възможности.

Мнения: 4 448
На скарата се пече, а в тигана се пържи. Hug

Пържен!  Peace
Цитирай

Младост-2

Мнения: 669
На фурната. С домати, лук, чесън /по желание/, дафинов лист, малко босилек. Хубаво става и с кетчуп, разреден с вода. Полива се с мазнина. Пече се докато не се образува коричка.
Така правя и шаран понякога.
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
винаги съм го пържила Peace
Цитирай

гр. Козлодуй

Мнения: 203
Аз го правя винаги пържен.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.