Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 4 авг. 2008, 18:26 ч.

Риба Толстолоб-на скара или се пържи

  • 9 351
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,това ми е първата тема която пускам.Днес купих Толстолоб обаче незнам как да я сготвя на скара ли или да я изпържа,дайте съвети.

# 1
  • Мнения: 10 213
Идеи!
А на мен ми харесва пържен.

# 2
  • София
  • Мнения: 5 001
Пържен.Аз съм писала и в темата ,която Лабрекс е дала де....

# 3
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 527
И от мен пържен  Peace

# 4
  • Мнения: 197
Пробвала съм на скара, понеже много ми я хвалиха....Е, не ми хареса. Онзи блатен аромат тотално се набива  по този начин. Пърженето ми се вижда по-добрия вариант, иначе има и други рецепти...

# 5
  • Варна
  • Мнения: 1 644
Пържен става много хубав Peace

# 6
  • Мнения: 107
Тази риба е подобна на шарана, но е по-суха от него, така че пържен и от мен.

# 7
  • там някъде
  • Мнения: 320
Яла съм пържен, беше много хубав  Peace

# 8
  • Мнения: 3 389
Пържен  Peace

# 9
  • В полето на неограничените възможности.
  • Мнения: 4 448
На скарата се пече, а в тигана се пържи. Hug

Пържен!  Peace

# 10
  • France
  • Мнения: 673
На фурната. С домати, лук, чесън /по желание/, дафинов лист, малко босилек. Хубаво става и с кетчуп, разреден с вода. Полива се с мазнина. Пече се докато не се образува коричка.
Така правя и шаран понякога.

# 11
  • на 5 етаж в ляво
  • Мнения: 1 392
винаги съм го пържила Peace

# 12
  • гр. Козлодуй
  • Мнения: 203
Аз го правя винаги пържен.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт