Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 11
ЗДРАВЕЙТЕ!
ДНЕС РАЗБРАХМЕ ЧЕ ДЕТЕТО МИ ИМА БАКТЕРИЯ В УРИНАТА НЯКАКВА СИ КЛЕПСИЕЛА НЕЗНАМ ДАЛИ ТОЧНО ГО ИЗПИСАХ.ИЗПИСАХА НИ АНТИБИОТИК ЗИНАТ И ПЕДИАТЪРА КАЗА СЛЕД КАТО ГО ИЗПИЕ ДА МУ СЕ ОБАДЯ ДА МИ ИЗПИШЕ НЕЩО ДРУГО ЯВНО ПРОДЪЛЖАВА С ЛЕЧЕНИЕТО.МОЛЯ ВИ НЯКОИ АКО Е МИНАЛ ПРЕЗ ТОЗИ ПЪТ ДА МИ КАЖЕ НЕЩА ВЪТРЕШНО ДА СЕ УСПОКОЯ ИЛИ НЕЗНАМ ОТ 1 МЕСЕЦ НА САМ ПИЕМ АНТИБИОТИЦИ КАТО ПОБЪРКАНИ ДНЕС НОВ НИ ИЗПИСВАТ ОХ, НАПРАВО МИЛОТО НЕЗНАМ ТОЛКОВА НЕЩА ИЗПИ, СИГУРНО МЕ РАЗБИРАТЕ.ПИШЕТЕ НЕЩО, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 1
  • Мнения: 1 949
Много съжалявам за това, през което минавате. Колко е голямо детето? По повод клеБсиела, виж какво намерих в един друг форум, от където съдя, че е нормално редуването на АБ:
Цитат
Бактерии като клабсиелата са много често устойчиви на антибиотиците, като пенецилина. Често повече от два антибиотика се използвата за "убиването" на клабсиелата и инфекциите. Обикновено на докторите им е необходимо да знаят мястото на съмнителната инфекция, преди да са 100% сигурни, че клабсиелата е причината за инфекцията. Необходими тестове трябва да се направят, това може да включва тестове на слюнката (пациентите се карат да изкашлят слюнка в малко бурканче) , кръвни тестове от вената, или вземане на урина. След като тестовете са приложени , те се доставят в лаборатория в специални условия, които позволяват на клабсиелата да се развива, ако бактерията започне процес на растеж, то тогава може да се каже какъв вид бактерия е въобще. Ако се окаже също, че бактерияра е клабсиела, тогава още необходими изследвания ще се приложат , за да се установи кой е най подходящия антибиотик за лекуването. това е много важно, защото различните бактерии на клабсиелата са устойчиви на различни антибиотици. всички необходими тестове описани по-горе обикновенно отнемат от два до три дни и докторите може и да не изчакат крайните резултати за да предпишат антибиотик, който може да се замени по-късно от друг ако тестовете покажат друго.

Източник: http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=2&t=11911&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Моля се в най-скоро време да се оправи детенце  Praynig

# 2
  • Мнения: 11
БЛАГОДАРЯ МНОГО ЗА ИНФОРМАЦИЯТА.
ДЪЩЕРЯ МИ НА 24 АВГУСТ СТАВА НА 2 ГОДИНКИ.ДО СЕГА НЕ БОЛЕДУВАШЕ ОБАЧЕ ОТ НАЧАЛОТО НА М.ЮЛИ ПОСТОЯННО ЗАПОЧНА ДА БОЛЕДУВА,ПИХМЕ ДВЕ ДОЗИ ЦЕФЗИЛ ЗАЩОТО ИМАШЕ ГНОЙНА АНГИНА ОБАЧЕ ТЕМПЕРАТУРАТА ТАКА И НЕ ПАДАШЕ ТОГАЛА ПЕДИАТЪРА НИ НАКАРА ДА НАПРАВИМ КРЪВНА КАРТИНА И УРОКУЛТУРА.РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ КРЪВНАТА КАРТИНА БЯХА ДОБРИ ПО ДУМИТЕ НА ЛЕКАРЯ ОБАЧЕ УРИНАТА-ОТКРИХА ТАЗИ БАКТЕРИЯ.

Общи условия

Активация на акаунт