Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 8 авг. 2008, 15:31 ч.
  • Преглеждания  590  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 795
Преди два дни правихме изследване на кръв и урина на дъщеря ми - 1г. 10 мес. и ми направи впечатление, че резултатите по някои показатели се разминават с дадените референтни сойности. Нашата педиатърка е в отпуск и понеже съм притеснена, ще ви помоля да прецените доколко са в нормата изследванията и имам ли основание за притеснение. Предварително Ви благодаря!
WBC левкоцити 17.3      /4.0-11.0/
HGB хемоглобин 123       /Ж 120-160/
PLT тромбоцити  451      /140-440/
MCV ср. обем на еритроцита 69.8        /82.0-98.0/
МCN ср. Hbg съдърж. в еритр. 23.9      /28.0-33.0/

RDW 22%       /11.6-14.8/

урина седимент   3-4 левк.

Реклама
# 1
  • Мнения: 5 760
Единствено левкоцитите са по-високи, но е възможно ако кръвта е взета 1-2 часа след храненето. Останалото е ОК!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт