Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Русе

Мнения: 5 578
Здравейте,

как се слага сусама и кога, по време на готвене, за да стане като на заведение?
Ако поръся накрая пържолата с него - пада, ако го сложа към сместа за панировка - ми изгаря?
Как да го задържа на мястото му?

 Hug
Цитирай


Мнения: 4 748
аз ги овалвам в панировката, накрая в сусам, притискам добре с ръце да слепне и прибирам за час в хладилник да стегне. След това пържа. Не че пак не пада  Laughing Но правя само пилешки пържоли  или хапки с него, а на тях им трябва съвсем малко пържене.
Цитирай

В страната на ненаучените уроци ...

Мнения: 3 770
pep-4o , това за хладилника не го знаех !    bouquet
Цитирай


Мнения: 4 748
 newsm78 newsm78 че аз май почти всичко за паниране слагам там - по-добре стяга. Това, което е с галета или трохи или семена както е олепено, а другите - като кашкавал - преди паниране, нарязани на филии.
Цитирай

В страната на ненаучените уроци ...

Мнения: 3 770
Аз рядко панирам и затова не ми беше известен този начин.Все съм се ядосвала , че половината там семена , корнфлейкс и не знам какво още , остава в тигана.  Very Happy
Цитирай


Мнения: 328
Пилешките хапки със сусам/корнфлейкс приготвям като първо си ги панирам по стандартния начин,след това готовата хапка топвам леко пак в яйце,овалвам в сусам и отново леко запържвам.Зная,че е по-голяма въртележка,но така хем хапката си е добре сготвена,хем сусама не ми се препържва и не горчи...слагайки сусама заедно с панировката в началото не ми се получава...дори и да са ми тънки филенцата Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 1 340
Потапяш пилешкото в брашно, после в яйце и накрая в смес от галета и сусам и малко сол или солена подправка  Peace Гарантирам, че ще се получи
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.