Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 6 961
Чувала съм от познати,че са правили такава заливка,но всъщност не зная как става номера.Вие правили ли сте,ако да-как,вкусна ли е или по-добре да не експериментирам?
Благодаря!
Цитирай


Мнения: 8 605
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.
Цитирай

София

Мнения: 6 961
Много ти благодаря!
Точно тази заливка ще направя и по-късно ще се отчета. Peace
« Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 12:52 от Валенцето »
Цитирай

София

Мнения: 6 961
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
Много повече харесвам заливка за мусака с прясно мляко. Винаги я правя с прясно мляко. Peace
Цитирай

София

Мнения: 4 282
Става и с прясно и с кисело, въпрос на вкус  Peace
Цитирай

New Zealand

Мнения: 5 184
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.
Цитирай

София

Мнения: 6 961
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.
Да,МАЙКА,и аз предпочитам да няма запръжки,защото готвя без такива,но реших да пробвам и ми харесва.Според мен обаче може и без да се запържва,сигурно пак ще стане добре.
Цитирай

къде ли не

Мнения: 774
Моята заливка е 1 кофичка кисело мляко и 4 яйца. Не ми харесва някак си брашно и картофи. Пък и е по-лесно: само бъркаш и заливаш.
Цитирай


Мнения: 6 020
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.

Ще пробвам и аз Peace
Цитирай


Мнения: 8 605
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !

Радвам се, че ти се е получила пухкава и дебеличка и, че ти е харесала. Забравих да предупредя, че трябва да се съобразява с тавата. Първият път, като я правих, беше за една голяма тава и хич не стана дебеличка, но пък беше много вкусна. Оттогава вече си преценявам.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.