Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 18 авг. 2008, 11:55 ч.

Заливка за мусака с прясно мляко-може ли?

  • 2 184
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 7 219
Чувала съм от познати,че са правили такава заливка,но всъщност не зная как става номера.Вие правили ли сте,ако да-как,вкусна ли е или по-добре да не експериментирам?
Благодаря!

# 1
  • Мнения: 10 203
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.

# 2
  • София
  • Мнения: 7 219
Много ти благодаря!
Точно тази заливка ще направя и по-късно ще се отчета. Peace

Последна редакция: пн, 18 авг 2008, 12:52 от Валенцето

# 3
  • София
  • Мнения: 7 219
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !

# 4
  • Варна
  • Мнения: 1 443
Много повече харесвам заливка за мусака с прясно мляко. Винаги я правя с прясно мляко. Peace

# 5
  • София
  • Мнения: 4 293
Става и с прясно и с кисело, въпрос на вкус  Peace

# 6
  • New Zealand
  • Мнения: 5 183
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.

# 7
  • София
  • Мнения: 7 219
Заинтригувахте ме с тази "пухкава заливка", но като прочетох че първо се запържва и се отказах.
Да,МАЙКА,и аз предпочитам да няма запръжки,защото готвя без такива,но реших да пробвам и ми харесва.Според мен обаче може и без да се запържва,сигурно пак ще стане добре.

# 8
  • къде ли не
  • Мнения: 774
Моята заливка е 1 кофичка кисело мляко и 4 яйца. Не ми харесва някак си брашно и картофи. Пък и е по-лесно: само бъркаш и заливаш.

# 9
  • Мнения: 6 050
Препоръчвам ти пухкавата заливка на yosif , най-вкусната от всички, които съм опитвала.

Ще пробвам и аз Peace

# 10
  • Мнения: 10 203
Готово!Заливката е наистина чудна,поне на външен вид,стана пухкава  и дебеличка.Много благодаря,labrex !

Радвам се, че ти се е получила пухкава и дебеличка и, че ти е харесала. Забравих да предупредя, че трябва да се съобразява с тавата. Първият път, като я правих, беше за една голяма тава и хич не стана дебеличка, но пък беше много вкусна. Оттогава вече си преценявам.

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт