Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 546
Здравейте,
харесах си една манджичка, обаче трябва да задуша лукът, моркова и месцето, а не знам как се задушава  Sad Crying or Very sad Embarassed Embarassed!
Моля, някой да ми напише как става задушаването  Praynig
« Последна редакция: ср, 29 юни 2005, 12:18 от Erica »
Цитирай

Пловдив

Мнения: 782
Аз правя така:
Нарязания лук запържвам в олио за кратко ,като прибавям 2-3 с.л.вода ,за да се задушава ,а не да се пържи и  после прибавяш месото и морковите и още малко водичка .Това е нищо сложно. Laughing
Цитирай
Ами аз нарязвам лука и морковите наситно, и първо тях запържвам лекичко. После добавям месото и слагам капака на тенджерата или тигана. Месото само си пуска вода и нещата се задушават
Цитирай


Мнения: 2 546
 EmbarassedМерси и на двете ви.
Направих това, което Хонда беше написала...
Беше ме срам да питам за подобно нещо, но човек се учи докато е жив... Hug Hug Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.