Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 27 юни 2005, 16:16 ч.
  • Преглеждания  8 247  Мнения  3  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 2 549
Здравейте,
харесах си една манджичка, обаче трябва да задуша лукът, моркова и месцето, а не знам как се задушава  Sad Cry Embarassed Embarassed!
Моля, някой да ми напише как става задушаването  Praynig

Последна редакция: ср, 29 юни 2005, 12:18 от Erica

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 782
Аз правя така:
Нарязания лук запържвам в олио за кратко ,като прибавям 2-3 с.л.вода ,за да се задушава ,а не да се пържи и  после прибавяш месото и морковите и още малко водичка .Това е нищо сложно. Laughing

# 2
Ами аз нарязвам лука и морковите наситно, и първо тях запържвам лекичко. После добавям месото и слагам капака на тенджерата или тигана. Месото само си пуска вода и нещата се задушават

# 3
  • Мнения: 2 549
 EmbarassedМерси и на двете ви.
Направих това, което Хонда беше написала...
Беше ме срам да питам за подобно нещо, но човек се учи докато е жив... Hug Hug Hug

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт