Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 19 авг. 2008, 08:09 ч.

Разчитане на резултати

  • 629
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте, Д-р Мазнейкова!

Много ви моля за помощ.От около 3 години с мъжа ми нямаме бебе и решихме да си направим изледвания.Но в бебеправенето не сме чак токова постоянни.Правим го когато ни се иска и може и да изтърваме момента.Но за всеки случай си пуснахме и изследвания.Моля да ми помогните при разчитането на тези резултати на едно от моите изследвания и да ми кажете дали според вас има проблем:

Резултат(мой):                     Референтни граници:
LH 6,15 IU/l                       1,9 - 12.5
FSH 5,96 IU/l                      2,5 - 10.2
Естрадиол 155,6 pmol/l             46 - 607
Prolactin:279,0 mlU/l             Ж(59,3 - 619) М( 44,5 - 375,20)

Това са резултатите от спермограмата:


цвят:Белезникав
втечняване:11 минути
вискозитет:нормален
обем:3.1мл
пх:7.9
общ брой на 1мл:41 327 000
общ брой :128 113 700
Нормокинеза:55 процента
Хипокинеза:35 процента
Акинеза:5 процента
Нормални форми:94 процента
Паталогични форми:6 процента шийни и главични форми
Находка:23 - 26 левкоцити на зрително поле, групи от левкоцити,чести простатни телца

Благодаря Ви предварително за помоща.

Дано да е всичко наред и ние ще се заемем по сериозно с бебеправенето, а не само когато ни се иска   
 

# 1
  • Мнения: 324
Резултатите ви са нормални.



Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт