Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 203
Морски е. Освен пържен как мога да го приготвя?
« Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 21:05 от vvv »
Цитирай

Варна

Мнения: 1 434
На скара ! Подправяш го с  лимон , ч.пипер . сух девисил и дафинов лист и печеш на скара. Става супер!
Цитирай

varna

Мнения: 676
Във фурна,плакия.
Цитирай

София

Мнения: 559
в студнтските години един единствен път ядох рибена чорба, и то с кефал. Беше наистина страхотна Smile
Цитирай

Varna

Мнения: 113
Аз кефала го приготвям по един единствен начин (дори и тази вечер съм го спретнала за вечеря). Та моята рецепта е много лесна, но винаги става и е много вкусна рибката. Приготвя се марина от равни количества зехтин (олио), соев сос и горчица. Количеството е според броя на рибите. Трябва добре да ги омаже хубаво марината отвътре и отвън и да остане в тавата още доста от нея. И така рибките престояват в тази марина поне 24 часа в хладилника, като междувременно се овалват няколко пъти. Загряваме голяма електрическа скара. Рибите ги "опаковаме" всяка една поотделно във фолио и ги печем на вече загрялата скара по 10-15 мин. Според мен по 10 мин. е по-добре. Става невероятна! Опитайте и ми пишете дали ви е харесал резултата.
Да ви е сладко!!!
Цитирай

Varna

Мнения: 113
Не знам дали стана ясно, че всяка страна на рибката (както е с фолиото) я печем по 10 мин или 15 ако искате по-препечена. Става хем печена, хем позадушена и ухаеща невероятно!
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.