Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Рецепта за кефал?

  • 19 авг. 2008, 12:13 ч.
  • Преглеждания  18 725  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 203
Морски е. Освен пържен как мога да го приготвя?

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 21:05 от vvv

Реклама
# 1
  • Варна
  • Мнения: 1 440
На скара ! Подправяш го с  лимон , ч.пипер . сух девисил и дафинов лист и печеш на скара. Става супер!

# 2
  • varna
  • Мнения: 676
Във фурна,плакия.

# 3
  • София
  • Мнения: 559
в студнтските години един единствен път ядох рибена чорба, и то с кефал. Беше наистина страхотна Simple Smile

# 4
  • Varna
  • Мнения: 113
Аз кефала го приготвям по един единствен начин (дори и тази вечер съм го спретнала за вечеря). Та моята рецепта е много лесна, но винаги става и е много вкусна рибката. Приготвя се марина от равни количества зехтин (олио), соев сос и горчица. Количеството е според броя на рибите. Трябва добре да ги омаже хубаво марината отвътре и отвън и да остане в тавата още доста от нея. И така рибките престояват в тази марина поне 24 часа в хладилника, като междувременно се овалват няколко пъти. Загряваме голяма електрическа скара. Рибите ги "опаковаме" всяка една поотделно във фолио и ги печем на вече загрялата скара по 10-15 мин. Според мен по 10 мин. е по-добре. Става невероятна! Опитайте и ми пишете дали ви е харесал резултата.
Да ви е сладко!!!

# 5
  • Varna
  • Мнения: 113
Не знам дали стана ясно, че всяка страна на рибката (както е с фолиото) я печем по 10 мин или 15 ако искате по-препечена. Става хем печена, хем позадушена и ухаеща невероятно!

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт