Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 108
Здравейте! Не знам как се прави панировка с конфлейкс. Моля ви помогнете
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Ами как.....нарязваш си месото,обикн.пилешко на жулиени.Аз го мариновам в соев сос ,чер пипер,сока на 1/2 лимон и разбивам 2 яйца/зависи от количеството месо/,слагам при маринатата месото да стои 2-3 ч.,но е стояло и 1/2 час Wink
После си натрошаваш малко корнфлейкса ,да е по ситен,овалваш в галета,яйце и накрая в корнфлейкс и пържиш.
Може и кюфтета така,но ги сплескваш повечко,да не са дебели,и стекове и др.такива неща с такава панировка.....но пилешките жулиени така ги правя Peace
Имай на предвид,че доста бързо се омокря флейкса,като овалваш в него намокрения от яйцето жулиен,така,че сипвай по малки порции в чинията за овалване,за да няма голяма фира hahahaИ си ги подготви примерно за 2 тигана и после пържи,напр.8 бр.жулиени,да не се цапотиш на всеки тиган
Цитирай

София

Мнения: 108
Много ти благодаря! Не знаеш колко много ми помогна!!! Благодаря от все сърце  bouquet
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Еееее,хайде сега Crazy
Да кажеш как е станало после.... Hug
Цитирай

varna

Мнения: 676
Аз корнфлейкса първо го понатрошавам и така панирам.
Цитирай


Мнения: 107
Може и да не е натрошен корнфлейкса, полепва по-лесно. Това го знам от профес. готвач. Те действат така. Аз съм панирала веднъж така и ми се стори много пипкава работа. Но моето месо беше нарязано на хапки. SvetletoS, пиши как си се справила и какви са отзивите от домашните.
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Ами натрошавам го ,защото ми е по фино и красиво,отколкото ако не е натрошен.Големи са ми люспите и не ми харесва как изглеждат след пърженето Crossing Arms
Ако има по ситен флейкс,това е друга работа Peace
Цитирай

София

Мнения: 108
СТАНА СТРАХОТНО ВИЕ СТЕ ФАКИРКИ. Вкъщи никой не беше гладен пък всичко се изяде. Hug За първи път хапките стават така хрупкави! Благодаря  bouquetАз малко го поначупих и стана , въпреки че по едно време съвсем бях се отказала... newsm44 newsm44
« Последна редакция: чт, 21 авг 2008, 12:55 от SvetletoS »
Цитирай

там където искам, но не така, както бих искала

Мнения: 354
А какъв корнфлейкс използвате? Аз купих един от щанда за диабетици, натурален някакъв. Все ми се струва , че другите са подсладени  Rolling Eyes или точно в това е тайната  newsm78
Цитирай

varna

Мнения: 676
Да,аз ползвам натурален,не подсладен.
Цитирай

София

Мнения: 108
и аз купих натурален в Кауфланд има всякакви видове #Crazy
Цитирай

Горна Оряховица

Мнения: 886
СТАНА СТРАХОТНО ВИЕ СТЕ ФАКИРКИ. Вкъщи никой не беше гладен пък всичко се изяде. Hug За първи път хапките стават така хрупкави! Благодаря  bouquetАз малко го поначупих и стана , въпреки че по едно време съвсем бях се отказала... newsm44 newsm44
Аз в къщи от тези, дето не са гладни, ме е страх... 35А за корнфлейкса и аз съм се чудила как, сега вече ще пробвам .
Цитирай

Ямбол

Мнения: 235
Аз също не съм панирала с корнфлейкс, но след чудесния инструктаж на danidji  ще се пробвам и ще докладвам  Peace.
Цитирай

на 5 етаж в ляво

Мнения: 1 389
Много се радвам,че от първият път си се справила,и най важното -е харесало на домочадието HugС всеки изминал опит ,ще усъвършенстваш панирането,доволна съм,че не си се отказала Hug
Аз лично използвам натурален обикновен корнфлейкс,без аромати и цветове,то и за паниране такъв трябва да е  Peace
Радвам се момичета,че съм била полезна Crazy
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.