Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

out of space

Мнения: 7 341
Пържа кюфтета с доматен сос и панирам чушки.

ДОБРА ЛИ Е ИДЕЯТА МИ В ПАНИРОВКАТА ОТ ЯЙЦА ДА РАЗБЪРКАМ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КРЕМА СИРЕНЕ? После ще овалям в брашно и ще пържа...Чушките са зелени, печени и обелени..

Да го направя ли или да карам по стария начин само с яйца и брашно?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Лично за мен..По-добре си карай по изпитания начин.

Какво целиш с това крема сирене в панировката?За пръв път чувам.

Ако държиш на кремата..По-добре слагай вътре в чушките и после си ги панирай.Ще стане като чушки бюрек.
Цитирай

София

Мнения: 604
И аз съм за традиционния! Кремата ще се разпилее в олиото!
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
Мерсиии

Целя да стане по-вкусно...хрумна ми и на мен за вътре, но така със сигурност ще потече...а яйцата може да стегнат сиренето, но ви вярвам и няма да сложа...

А не цяло пакетче, а една трета?  Blush Rolling Eyes
Цитирай


Мнения: 4 923
Остави две чушки и накрая сложи малко крема сирене и виж какво ще стане. Да не иде зян цялата партида.
Цитирай

София

Мнения: 5 000

А не цяло пакетче, а една трета?  Blush Rolling Eyes

 Laughing Laughing Laughing

Ами опитай,но имай предвид,че може доста да пръска,като се разтопи тая крема....  Crazy Crazy Crazy
Цитирай


Мнения: 4 923
Май сме си дали съветите късно.

Ерика, пиши какво е станало.
Цитирай

out of space

Мнения: 7 341
Сложих 1/3 пакетче, станаха много вкусни и леко хрупкави, нищо не се разтече. Следващия път ще сложа цяло.
Хареса се  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.