Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора

ново

Мнения: 1 139
 BlushВсички обичаме кашкавал, но за паниран трябва повече време, а и пърженето...Така че ще ви предложа моята рецепта.
4 яйца
250 г кашкавал /настърган/
300 мл прясно мляко
2-3 с.л брашно
малко масло
Разбиват се яйцата и се добавят останалите продукти да стане нещо като кексово тесто. Пече се в тавичка подмазана с олио и поръсена с брашно за да не залепне, в предварително загрята фурна.
Рецептата е за тавичка с диаметър 25 см., за по-голямо количество увеличаваме продуктите.Бързо, лесно и вкусно. 35
Цитирай


Мнения: 6 142
Това е много вкусно, опитвала съм го, но не знаех как се прави. Благодаря за рецептата  bouquet
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 885
Ето какво ще правя довечера! Мерси!
Цитирай

София

Мнения: 3 287
Благодаря за хубавата рецепта, отдавна се канех да направя кашкавал на фурна у дома - в стола на работа често го предлагат и ми харесва. Довечера може да се отлича Very Happy
Цитирай

София

Мнения: 2 220
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Цитирай

София

Мнения: 291
Довечера и ние сме на печен кашкавал  chefМерси за идеята
Цитирай

на върха

Мнения: 6 462
Ммммм рецептата е супер Very Happy Аз не ям пържено, а много обичам кашкавал! Това е точно като за мен Very Happy
Цитирай

Варна

Мнения: 737
Това чудо наистина е много вкусно, но аз го знаех като кашкавален тутманик. Най-върви с айранче.
Цитирай

ново

Мнения: 1 139
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Според мен ако има гарнитура  newsm78 ще стигне за 4-членно семейство. Ние сме трима и ни е предостатъчно Rolling Eyes
Цитирай

София

Мнения: 2 220
ОК, мерси за отговора. Ще го направя непременно, звучи вкусно.
Цитирай

София

Мнения: 278
Наистина хубава рецепта. Често ми се случва да панирам кашкавал, който се разтича в тигана. Ето защо напоследък слагам парче от него в тефлонов тиган без нищичко и чакам да се запече някак си.
Ще опитам твоята рецепта със сигурност, само че съм на диета, а кашкавалът се оказва много калоричен!
 newsm78
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 885
Стана много вкусно. Благодаря за рецептата Smile
Може би с повечко брашно ще стане някакъв тутманик?
Цитирай


Мнения: 645
Рецептата е много добра, ястието определено си струва да влезе в графата на често-правените.
...с лека рационализация от моя страна - всички посочени продукти в робота за 30 сек. В началото си помислих, че някъде греша пропорциите, защото сместа се получи леко рядка, но във фурната бързо се втвърди.
Освен това не изисква никакво внимание докато се пече. Пекохме го докато къпахме бебо.
Цитирай
И аз да си кажа. Чудото печен кашвал е вкуснотийка. Вчера за именният ден на половинката бях направила, но определено не беше основното ястие.
За следващият път мисля да вкарам малко подобрители като босилек и малки сушени доматчета.
Оценка - 6  newsm10 (учуди ме даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели). Децата и те го харесаха.  bouquet
Цитирай

До хладилника, който обичам

Мнения: 21 885
даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели
Хонда, това си е суфле, защо да не се надуе... моето поспадна, като поизстина, де, ама пак беше супер.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 30 отговора