Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама

Печен кашкавал

  • 28 юни 2005, 11:06 ч.
  • Преглеждания  7 891  Мнения  30  Онлайн  1
Отговори
  • ново
  • Мнения: 1 231
 BlushВсички обичаме кашкавал, но за паниран трябва повече време, а и пърженето...Така че ще ви предложа моята рецепта.
4 яйца
250 г кашкавал /настърган/
300 мл прясно мляко
2-3 с.л брашно
малко масло
Разбиват се яйцата и се добавят останалите продукти да стане нещо като кексово тесто. Пече се в тавичка подмазана с олио и поръсена с брашно за да не залепне, в предварително загрята фурна.
Рецептата е за тавичка с диаметър 25 см., за по-голямо количество увеличаваме продуктите.Бързо, лесно и вкусно. Joy

Реклама
# 1
  • Мнения: 6 142
Това е много вкусно, опитвала съм го, но не знаех как се прави. Благодаря за рецептата  bouquet

# 2
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Ето какво ще правя довечера! Мерси!

# 3
  • София
  • Мнения: 3 302
Благодаря за хубавата рецепта, отдавна се канех да направя кашкавал на фурна у дома - в стола на работа често го предлагат и ми харесва. Довечера може да се отлича Grinning

# 4
  • София
  • Мнения: 2 220
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.

# 5
  • София
  • Мнения: 291
Довечера и ние сме на печен кашкавал  chefМерси за идеята

# 6
  • на върха
  • Мнения: 6 462
Ммммм рецептата е супер Grinning Аз не ям пържено, а много обичам кашкавал! Това е точно като за мен Grinning

# 7
  • Варна
  • Мнения: 737
Това чудо наистина е много вкусно, но аз го знаех като кашкавален тутманик. Най-върви с айранче.

# 8
  • ново
  • Мнения: 1 231
А това количество горе-долу за колко порции е? И на мен ми хареса рецептата, но искам да се ориентирам за количеството.
Според мен ако има гарнитура  newsm78 ще стигне за 4-членно семейство. Ние сме трима и ни е предостатъчно Rolling Eyes

# 9
  • София
  • Мнения: 2 220
ОК, мерси за отговора. Ще го направя непременно, звучи вкусно.

# 10
  • София
  • Мнения: 279
Наистина хубава рецепта. Често ми се случва да панирам кашкавал, който се разтича в тигана. Ето защо напоследък слагам парче от него в тефлонов тиган без нищичко и чакам да се запече някак си.
Ще опитам твоята рецепта със сигурност, само че съм на диета, а кашкавалът се оказва много калоричен!
 newsm78

# 11
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
Стана много вкусно. Благодаря за рецептата Simple Smile
Може би с повечко брашно ще стане някакъв тутманик?

# 12
  • Мнения: 645
Рецептата е много добра, ястието определено си струва да влезе в графата на често-правените.
...с лека рационализация от моя страна - всички посочени продукти в робота за 30 сек. В началото си помислих, че някъде греша пропорциите, защото сместа се получи леко рядка, но във фурната бързо се втвърди.
Освен това не изисква никакво внимание докато се пече. Пекохме го докато къпахме бебо.

# 13
И аз да си кажа. Чудото печен кашвал е вкуснотийка. Вчера за именният ден на половинката бях направила, но определено не беше основното ястие.
За следващият път мисля да вкарам малко подобрители като босилек и малки сушени доматчета.
Оценка - 6  newsm10 (учуди ме даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели). Децата и те го харесаха.  bouquet

# 14
  • До хладилника, който обичам
  • Мнения: 21 918
даже, че се наду при положение, че няма никакви набухватели
Хонда, това си е суфле, защо да не се надуе... моето поспадна, като поизстина, де, ама пак беше супер.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт