Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Млека за кърмачета, захранване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 9 918
мисля да дам днес,но се чудя дали да ги пасирам и как за да не лепнат.Ядем всичко,само да е пасирано.
Цитирай

София

Мнения: 6 098
Не съм пасирала макарони, нямам идея какво ще се получи. Може да гио намачкаш много и да пробваш така или макарон по макарон, ако си давала парченца плод/зеленчук/кашкавал, то ще е горе - долу същото. Аз така беих направила, но аз съм на мнение, че до 1г. детето трябва да се е разделило с пасираното и шишето с биберон.
Цитирай

София

Мнения: 2 604
Аз съм й пасирала варени макарони и спагети с разни доматени сосове.Но тъй като сосът е много,консистенцията ставаше нормално гъста.М-у другото аз никога не съм успявала да ги пасирам съвсем гладко,винаги остават миниатюрни парченца,но не са ни били проблем.За макарони на фурна си мисля,че от печенето заливката им се стяга и стават малко сухички.Ако ги пасираш ще станат като лепило.Евентуално нещо би станало,ако им добавиш мляко,за да ги разредиш.
Цитирай

София

Мнения: 9 918
  bouquet
така ще направя-ще ги пасирам с мляко
той по принцип кухнята не я яде пасирана,ама моите произведения ги пасираме
че до 1г. детето трябва да се е разделило с пасираното и шишето с биберон.
за шишето се вписваме Laughing пием всичко със сламка(накрайника така и не го одобри).За пасирането още водим война
Цитирай

София

Мнения: 5 940
Деси, честно да ти кажа не мога да си представя пасирани макарони на фурна Laughing. Продават се макарони, които са  на много дребни парчета. Като се преработят топлинно, стават почти на каша.
Цитирай

Стара Загора

Мнения: 6 318
Най-добре пасирано,щом така е свикнал
Цитирай

София

Мнения: 3 244
Аз съм пасирала спагети и става една гъста лепкава каша. Трябва да има доста сос, за да не слепнат. Предполагам при макароните ще трябва повечко мляко и не виждам проблем да ги пасираш. Peace
Цитирай


Мнения: 2 908
Може ли,за да не пускам нова тема,някой да ми каже как точно се правят макароните на фурна? EmbarassedНикога не съм правила-първо се сваряват ли ,що ли?До сега ми е яла от ДК макарони на фурна,у нас не съм правила,а съм правила сварени макарони само...
Деси,не съм пасирала макарони-от кухнята ми е яла непасирани рано-към 10 месеца сигурно опита макарони,не ги яде тогава,понеже бяха непасирани,но и аз не виждах как да ги пасирам,не ми се занимаваше,а и в друга тема съм обяснила,че гледам детето да се учи да яде непасирано.И аз като Пандора смятам,че е добре детето до годинката да се раздели(стига да може) с пасираното и с шишето.
Цитирай

София

Мнения: 6 098
Може ли,за да не пускам нова тема,някой да ми каже как точно се правят макароните на фурна? EmbarassedНикога не съм правила-първо се сваряват ли ,що ли?До сега ми е яла от ДК макарони на фурна,у нас не съм правила,а съм правила сварени макарони само...

1/2 пакет макарони
4 яйца
500 мл. прясно мляко
6 - 7 суп. лъж. захар
1 ванилия
бучка масло

Макароните се сваряват, изцеждат се и се заливат с разбитите яйца, мляко, захар и ванилия. Отгоре се слага мъничко масло.
Пекат се на 190 градуса до златисто.
Цитирай


Мнения: 2 908
Благодаря,Пандора Hug
Срам,не срам-не знаех как се правят. Embarassed
Цитирай

София

Мнения: 9 918
Благодаря,Пандора Hug
Срам,не срам-не знаех как се правят. Embarassed
никой не се е родил научен Wink

ще взема да купя звездички да направя за да не пасирам Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.