Момичета, ето ви една идея за романтично бягство от големия град с най-любимото/ите същество/а. Споделям преживявания с нов профил, старият не можах да го активирам отново, sorry.

Ако ви се ходи (за първи или пореден път) в най-очарователната българска планина - Странджа, вече знам мястото за отсядане!

Бяхме за седмица там с приятеля ми и наистина направихме страхотна почивка. Съчетахме зеленото спокойствие на планината с разходки до исторически и етнографски забележителности около Малко Търново и в Странджа, а няколко пъти ходихме и на плаж, защото морето е на около 50 мин. с кола.

В Малко Търново си харесахме една къща за гости на съвсем приемлива цена, стара сграда, но прекрасно реновирана, с всички необходими условия - баня, WC, оборудвана кухня и трапезария с телевизор и уредба, а стаята ни бе с нови мебели, но пипната в стар стил. Да не говорим за гледката от балкона, само тя ми стигаше да забравя праха и жегата на София. Собственичката е спокоен и дискретен човек, не ни е притеснявала с нищо, почти не я усещахме.

Така че пътешественички, реших да направя малко реклама на къщата, защото наистина си заслужава. Ако някой проявява интерес, ще дам координати. С удоволствие. А ние със сигурност ще се опитаме да се измъкнем за седмица и през септември и пак да сме там!  Grinning