Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 876
Искам да си съхраня козето сирене,което купувам от една баба.Но в хладилника няма място.Направих му саламура и го сложих в тенджера,но отгоре е пожълтяло,а и намирисва.Държа го в стая,защото нямаме мазе - изобщо нямаме по-студено място,където да го съхранявам. Та давайте идеи,моля!
Цитирай

weiter, weiter, ... weiterstadt

Мнения: 8 321
ами ние преди сме замразявали във фризера козе сирене.
то беше доста сухо, не като кравето да му тече саламурата.

консистенцията и вкусът му не пострадаха, но пак ти казвам, нашето беше много сухо, а твоето е вече в саламура  newsm78
Цитирай

sofia

Мнения: 5 114
А натиснала ли си го с нещо или просто плува в саламурата. Трябва да е натиснато.
В стая, дори и в саламура не може да изкара дълго. Трябва да е на хладно.
Цитирай

все тук

Мнения: 1 600
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.
Цитирай


Мнения: 1 876
Ами не съм го натиснала,но ще го направя,а пък колкото изкара
Цитирай


Мнения: 3 332
В буркани, пълни със саламура - на тъмно и хладно.
Peace Peace Подкрепям с две ръце  Peace
Цитирай
моите роднини си купуват сирене по цели тенекии и го овакумяват.После в хладилника не заема мн място като се подреди
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.