Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 29 авг. 2008, 21:00 ч.
  • Преглеждания  14 458  Мнения  4  Онлайн  1
Отговори
  • България
  • Мнения: 295
Имам доста праскови реших да направя садко във фурната да го пека но незнам пропорцийте на колко кг колко захар да сложа

Реклама
# 1
  • Пловдив
  • Мнения: 1 851
С майка ми правихме преди 2-3 дни сладко от праскови и стана много хубаво. Пиша ти нейната рецепта изпитана от години.
3 кг. праскови
2 кг. захар
1 ч.л. лимонтозу
Прасковите се белят и нарязват на парченца. Оставят се заедно със захарта в дълбока тавичка за една нощ. На другия ден сместа /прасковите са си пуснали сок/ се пече, като се бърка начесто и се внимава да не се изкипи. Можеш да го оставиш по-гъсто или по-рядко в зависимост как го предпочиташ. Към готовото вече сладко се добавя лимонтозуто и се разпределя в бурканчета. Стерилизира се 5-10 минути.
Успех!   bouquet

# 2
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Можеш да вземеш сместа на д-р Йоткер,
виж каква е пропорцията,
Измий прасковите,обели ги и свари.
Аз направих по този начин 6 бурканчета и съм доволна.
За втора година го правя и съм доволна.

# 3
  • Мнения: 7 121
Можеш да вземеш сместа на д-р Йоткер,
виж каква е пропорцията,
Измий прасковите,обели ги и свари.
Аз направих по този начин 6 бурканчета и съм доволна.
За втора година го правя и съм доволна.

и аз така правя сладка, стават много хубави, а се правят изключително лесно

# 4
  • България
  • Мнения: 295
Благодаря ви момичета направих го варено на газовия котлон .Не можах да намеря в кварталните магазини фикса на др. Йоткер но и без него стана супер .

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт