Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 27
Здравейте отново момичета,
днес ми излязоха резултатите от изследванията на хормоните и искам да помоля някоя от вас , ако има време и желание да ги коментира , дали има в тях нещо обезпокоително за забременяване. Напарвени са на 2 ден от цикъла:
1. LH - 9.41 IU/L - референтни стойности - 1.9-12.5
2.FSH - 6.69IU/L  - референтни стойности - 2.5-10.2
3. Estradiol - 174.7pmol/L - референтни стойности - 46-607
4. Prolactin - 234,0 mIU/L - ,еферентни стойности Ж:59.3 - 617, М:44.5-375.2
5. DHEA S - 7.62?mol/L, референтни стойности - 2.68-9.23
6.Testosteron - 1.91 nmol/L, референтни стойности : М:8.36-28.7, Ж:0.49-2.64
Благодаря ВИ!
 
 
 
 
 
 
 
Страници: [1]       
 
Цитирай

до морето

Мнения: 494
Невиждам нищо обезпокоително в резулатите ти, единствено незнам до колко е фатално и как се отразява, че не са направени на 3-ти ден, май такова беше изискването 3-ти -5-ти ден от цикъла.
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 244
Подкрепям Душка , хормоните ти са ок . Успех   Peace
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Когато ЛХ е по-висок от ФСХ се предполага поликистоза. Другото е добре.
Цитирай

българия

Мнения: 48
но защо на втория ден от цикъла аз правих скоро същите но моят доктор каза задължително между 5 и 7 ден от цикъла.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Може и на втория, не е толкова от значение.
Цитирай

българия

Мнения: 48
Но как мен доктора ме предупреди между 5 и 7 ден от цикъла защото иначе не излизат вярни резултатите.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Колкото лекари - толкова и мнения. Не приемай всичко, казано от лекар за чиста монета. Peace
По темата - личен опит и наблюдения пета година из форумите.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.