Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Portsmouth
 • Мнения: 756
В момента съпруга ми е в командировка в друга държава. От една седмица съм получила едно съобщение , че е пристигнал и един е-мейл.През това време го уведомих , че имам проблем с детето и други семейни проблеми.Очаквах да се обади и да обсъдим тези проблеми , но той не прави какъвто и да е опит за контакт.
Интересуват ме вашите мнения по темата , тъй като се притеснявам дали мнението ми че трябва по-често да се обажда е меродавно .
Благодаря Ви!

# 1
 • Мнения: 2 556
Ако е в чужбина мъжа ми, не го занимавам с нищо. И той звъни по 1-2 пъти на ден най-много за по малко. Той няма командировки и рядко излиза извън страната, когато се чуем, само му казвам, че сме добре и това е. И без това нищо реално не може да ми помогне, нали го няма, аз се оправям с всичко и така. Когато е имало някакви проблеми, не съм му казвала, просто не ми е хрумвало, честно. Също ако мен ме няма, той ми е спестявал дребни неразбории и ми ги е съобщавал чак като се прибера, не сме се разбирали за това, и двамата го правим негласно някак си, да не се тревожи отсъсващия.

1 съобщение че е пристигнал на мен би ми било достатъчно, ако ми драсва по 1 смс на ден къде е и как е, повече не ми трябва   Simple Smile

# 2
 • Ямбол
 • Мнения: 22 948
Очаквам обаждане, че е пристигнал и как е пътувал. Рядко звъня и аз. Семейни проблеми и такива с децата не мога и няма смисъл да обсъждам по телефона.

Дори сега е на почивка с детето и днес цял ден се чудих дали да им се обадя, но не посмях, защото реших, че може да ги събудя(те обичат да си поспиват), а щом те не са се обадили, значи всичко е наред.

# 3
Ако спекулираш с това, че имате проблеми - не мисля, че постъпваш правилно. Защо го тревожиш излишно? newsm78
Не съм наясно съвсем в ситуацията, но мисля, че един нов смс или мейл ще помогне.
аз лично не го притеснявам, той сам звъни когато може и е удобно, но да го контролирам като малко дете - какво ще си помислят колегите му все пак, достатъчно е да знам, че всичко е ок и това е. всичко обсъждаме в реално време на 4 очи , а не по телефона. то зависи и проблема де, но ти решаваш как и кога.късмет

# 4
 • Мнения: 1 527
Ние сме другата крайност за радост на телефонните компании.
Чуваме се поне по веднъж на ден, това когато сме в други държави - все пак се съобразяваме  Laughing
При проблем се е случвало и по няколко пъти на ден.
А ти защо не го потърсиш? Аз поне не бих могла да седя и да чакам да ми се обади.

# 5
 • Мнения: 1 669
Проблемът, за който си му написала, сериозен ли е? Също от значение е,  дали са скъпи въпросните обаждания и биха ли навредили на сем.бюджет....? Практика ли е да се чувате често по принцип? Всичко това е от значение...за да се изрази обективно мнение по въпроса..

# 6
 • Мнения: 473
Мъжът ми много пътуваше преди време, почти всяка седмица и въпреки това нямаше ден да не сме се чули по телефона минимум един път.Всъщност сега като се замислих за петте години откакто сме заедно нямаме пропуск.

# 7
 • Portsmouth
 • Мнения: 756
винаги съм избягвала да го занимавам с проблеми , когато е в чужбина , но този път ми се наложи да му се обадя. Детето повръщаше и беше с температура- на мен ми се развали лаптопа , нямам нет , не мога да намеря номера на таксита и на спешна помощ , защото тук , без да си минал първо през тях не можеш да влезеш при лекар.Та във връзка с това му се обадих да го питам дали мога да ползвам неговия компютър -не ми отговори и това е , от два дни ... смс-ти не са проблем от финансова гледна точка , не искам да се натрапвам , но просто ми се наложи .Сега вече съвсем се чудя , дали не съм досадна.
Не мога да му се обадя , защото той си държи телефона изключен и аз се принудих да звъня на хората , с които е и да се извинявам безкрайно.

# 8
 • Portsmouth
 • Мнения: 756
преди се чувахме всеки ден -имам предвид телефон и смс.Сега не знам защо се получи така , не държа да ми се отчита , занм че не може да ми помогне , но поне да знам дали е жив и здрав.

# 9
 • Мнения: 2 556
Ох, това е наистина неприятно, пък сте и в чужбина. Преполагам, след като си го открила, те е посъветвал какво да правиш. На мен ми се е случвало сама да викам Бърза помощ посред нощ, не безпокоих мъжа ми, че беше много далече - ужасно е, да не говорим, че се върнахме с бебето с такси (да не се хаби линейката), но поне сме си в БГ и ако наистина беше се оказало нещо сериозно, щях да звънна по нощите на кой ли не, и на роднини, и на приятели... Изработете някаква система занапред, здравето на детето е над всичко както знаем.

# 10
 • Portsmouth
 • Мнения: 756
напротив , не ми отговори на съобщението , след като му обясних че съм се оправила с линейки и глупости , нодетето е с температура , а си изключи телефона...вече не знам какво да си мисля .

# 11
 • Мнения: 1 669
Много странно наистина...аз бих се вбесила...ако всичко с него е наред, разбира се, и той, въпреки тези новини, си изключи телефона.  Twisted Evil Хич няма да ми се стори нормално.  Stop Това, че е в командировка, не означава, че трябва да се изолира от семейните проблеми. А защо трябва да го питаш дали можеш да му ползваш компютъра? newsm78 Парола ли има?

# 12
 • Мнения: 473
А как се разделихте преди командировката? Да не сте се карали и сега да го играе обиден?
При всички случаи не бързай да правиш мрачни изводи, обяснението може да е съвсем банално.

# 13
 • Мнения: 4 202
Ние контактуваме непрекъснато. Предимно чрез скайпа. Понякога и по телефона. Аз го държа в течение на всичко, както и той мен. Намирам поведението на съпруга ти за, меко казано, отвратително!

# 14
 • Мнения: 1 669
Толкова начини за комуникация има в днешно време, че каквото и оправдание да се представи няма да е много истинно. При желание от двете страни връзка винаги може да се осъществи. Време също да се намери. Айде де  #Cussing out

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт