Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 1 септ. 2008, 23:45 ч.

LaRedoute - кодове - 10

 • 38 116
 • 676
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 639
Привет на всички!
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ,КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ ! ТАКА ЧЕ ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ДРУГАТА ТЕМА !

Тук е мястото да се обърна
Към новите момичета - желателно е онези от вас,които все още не са прочели правилата на форума да започнат от там,защото само така ще се избегне случващата се понякога конфронтация и превръщането на темата в терен за изясняване на отношения.Единствената цел на темата е да сме си взаимно полезни  Peace В този пост ще намерите отговори на голяма част от въпросите си - така че обърнете внимание и на него  Laughing Hug

Към всички онези,които смятат,че са единствените, не разполагащи с достатъчно време да четат - Препоръчително е да отделите все пак такова,преди да зададете въпрос - от една страна,за да покажете поне мъничко уважение към труда на останалите момичета,публикували тук информация,за да са в помощ,а и защото вече си имаме предупреждения, че ако не се чете преди да се пише - темата ще бъде изтрита и тогава ще ви се наложи да изчетете доста повече страници в другата тема,за да си откриете код и да си изясните как действа!
Да бъдем отговорни и наистина да си бъдем полезни! Щом едни могат - значи всички можем /или нека поне се опитаме/!
Благодаря на всички включили се в темата   bouquet за приноса, който има всяка една от вас тази тема да се обогатява и развива! Заедно я създаваме, така че нека я направим такава каквато на нас ни се иска да бъде!


Ето някои от основните неща имащи значение при използването на кодове :
1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка,Намаление в евро,Намаление в %-ти,Подарък ,а някои от тях съчетават два или три бонуса.Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти,а с други се "сдобиваме" от различни сайтове.

2. В една поръчка можете да използвате само един код!!!Не можете да използвате и код за БД и код за намаление или подарък /изключение правят тези, които дават двете или трите възможности/,така че преценете, пробвайте кой код ще ви проработи и си решете с кой да си пуснете поръчката.

3. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК. Ако кодът се е задействал – това моментално ще се отрази в кошницата ви, тоест ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе поле най-отдолу след въведените артикули с подаръка  в зависимост от бонусите, които дава съответния код. Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален, или че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици. Другата възможност е да ви кара да въведете клиентски номер /не вашия, но пък може да въведете клиентския номер на друг ваш акаунт/ и едва след това да ви активира кода - затова ползвайте преводач да си изясните какво точно ви е изписано след червената удивителна. Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.

4. Ако решите да смените кода, който сте въвели  е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.

5. Повечето кодове имат условия, при които да бъдат използвани и не действат в случай, че някое от тях не е спазено. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има кодове, които не действат при всички, както и такива, които могат да бъдат използвани еднократно от акаунт.По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.

6. Артикули с надпис NOUVEAU !, EXCLUSIF WEB, както и от раздела SPORT, когато присъства това синьо квадратче горе вляво, трудно могат да бъдат намалени и се повлияват от много малко кодове /да не кажа почти никои/, поне докато са с този надпис или изрично не е условие на кода!!!

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си!!!

8. Един код е персонален,когато действа само на акаунта,на който е изпратен,а не защото е изпратен само на един акаунт.Тоест всички можем да получим един и същ код и пак да е персонален.

9. Цените се разделят на няколко вида - PRIX MINI, PRIX ROUGE / червени цени /, PRIX VERT / зелени цени / и Безцветни /тоест не спадат към останалите/ - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна.Артикулите,които са PRIX MINI обикновено са посочени като такива под самата им снимка.

10. Зелени страници /зелен сектор/ се водят тези, чийто цвят с обозначенията femme, homme, enfant...са в зелено поле или в зелен цвят - в заглавната страница на сайта, а червените страници /червения сектор, или така наречените албанци - Les Aubaines/- съответно в червен цвят.

11. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код   /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Първият  изисква регистрация от тук - въвеждат се nick и e-mail и след като /след няколко часа / дойде потвърждение по мейла ви  - можете да влезете  Peace Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла  трябва да се отговори на първото съобщение в темата, която ви интересува, след което да се върнете отново на първото съобщение - и кодовете вече се виждат!!!  -  Информацията е благодарение на Stefoni     bouquet

12. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан /Epuise /  или че ще бъде наличен след n - броя седмици , е възможно да изпратят друг или да останете без подарък, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода!!! А може и изобщо да не ви даде да продължите към стъпка две и да направите поръчка - та да не се чудите защо.
 
13. Вече има много момичета, на които са отказвали поръчки с обяснението, че са използвали код, който не им е изпратен лично- на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не!!!

14. Периодично на e-mail - ите на всички ни изпращат код с обяснението,че е специално изненада за съответния човек, тъй като е имал проблеми със сайта еди – кога си....бля-бля-бля.....Това по принцип е един вид код зарибявка да ни накарат да пуснем поръчка с този код, чувствайки се специални поради специално отношение. До сега са изпращали код  57738 - поднос за сервиране / поставката за свещи / с референтен номер може да се поръчат самите свещи - 4 бр., парфюмирани
И код 50423 - сосиерките с лъжичките, но пък се активира при минимална поръчка например за 43,32 евро.

15. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute  - натиснете бутон Commander avec la referances catalalouges /горе в дясно до бутона с броя на артикулите в кошницата ви/  - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората по принцип се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajuter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

16. Относно намаленията на различни марки,които правят периодично - Не на всички изпращат покана ,но благодарение на момичетата,които пускат тук получено известие можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail.Ако тук е публикувана такава страница ,след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/ ,където попълвате съответно име,презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта.Имате възможност да разпратите 5 покани/напр.до всичките ви акаунти/,след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите.В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата ,която да въведете и да влезете в страницата на намалението.

17. Лично моя интерпретация, но тъй като никой не ме поправи и в предната тема - често срещу по-долу написаните кодове се среща „предпочитани”, което по мое мнение се отнася по-скоро за артикулите,които сте предпочели/избрали/ да сложите в кошницата си отколкото за в действителност „предпочитаните” артикули. Един артикул може да бъде направен от вас такъв, когато сте го отворили, задали сте размер и цвят и вместо розовия бутон за вкарване в кошницата, натиснете бутона под него - - Отваря ви се прозорец с полета за идентификация - e-mail и парола, или директно ви запомня артикула или ви излиза надпис, че поради техн.причини това не може да стане сега и да опитате по-късно. Избраните от вас „предпочитани” артикули можете да видите като влезете през - Mon espace client - под заглавния надпис на сайта - - така можете да си следите артикули, които не са налични или няма размера, който желаете или пък дали не са ги намалили. 

18. Повечето от долу публикуваните кодове при мен не действат, но пък много момичета казват, че при тях са проработили, независимо че има и такива чиято валидност е изтекла - така че опитвайте - може пък и при вас да проработят Peace 
Имайте в предвид,че комплекта с оранжевите прибори вече не е наличен и засега го заменят с този .Розовата чанта с несесера също вече не е налична,но пък са изпратили другите подаръци освен тях,така че за сега и този код остава  Laughing

А ЕТО И САМИТЕ КОДОВЕ/синтезирани от предни теми и публикуваните тук/ :

ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
13897 - БД при поръчка над 45? от новата колекция есен-зима 2008/2009  без pages rouges, prix mini и nouveautés - оферта - вал.до 15/09/2008
27081, 27103 - БД при поръчка над 45?
28614 - БД при покупка над 45? от новата колекция есен- зима 2008/2009.Ако се употреби от нов акаунт дава и намаление 20?/45?
28711 - БД при поръчка над 55? от новата колекция ненамалени
43933 - БД  при продукт на SO'HOME
45381 - 20?/55? + БД .Доста стар код,чиято валидност все обновяват.Май  все още се задейства,когато сложите реф.номер 9358714(2 евро) - тривки за баня, а има и такива,на които само с тези тениски или без да добавят каквото и да било или при ненамалено PRIX MINI - има няколко отказани поръчки с този код, а последно валидността му беше до 09/08/2008
49417 - при продукт на SO'HOME -/напр.това  независимо дали дълги или къси или нещо друго,но май не действа с артикули под 6-8 евро цена - все пак опитвайте,че има и такива случаи/ + подарък кърпи и пак
49433 -  20?/60? + БД при продукт на SO'HOME
57398 -
57428 - на elena230479 са й отказали поръчка с този код
57444 -
57479 -
61425 - стана ясно,че не е необходимо да се правят две поръчки за 24часа.Тоест кода си е за БД стига да проработи.За сега оставям и предните описания,че знае ли човек,може пък на някой да даде БД при втора - БД при положение,че се направят 2 поръчки в рамките на 24 часа - втората е с БД,като кода се въвежда при втората поръчка,а не при първата/естествено още при първата ако след въвеждането му не ви бъде приет,то няма да ви бъде приет при втората,за да ви даде БД.И като уточнение не дайства с всички артикули – Ками го е активирала с тази мушама и кода е изпратен на мейла й ./тоест може и да е персонален /   - оферта
64084 -
76716,76740 - БД при сума над 90 евро / като не се отнася за много обемисти поръчки/ - оферта – вал.до 04/09/2008 , останалите условия са :
- Офертата в валидна от 12/08/2008 до 25/08/2008 за избор на артикул от колекция есен-зима 2008/2009 и пролет-лято 2008 с изключение на червени цени, цени prix mini и новите неща.
- до 30% за детската стая,ученически бюра и оборудване - вал. от 19/08/2008 до 22/09/2008, като се изключват червени, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web.
- до 65% за TTBA - вкл. за колекция пролет- лято 2008 и марките от boutiques Taillissime Printemps-Eté 2008, Anne Weyburn Printemps-Eté 2008 sur laredoute.fr.- вал. от 13/05/2008 до 27/10/2008 

merci -  намаля  новата колекция + БД при сума над 50 евро остатък след намалението
COLIS,ENVIE -

НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
13684 - 15? от колекция есен-зима 2008/2009 + БД + сак Lafuma + новия каталог - оферта - вал.до 13/09/2008
15709 - 24?/60?, 50?/125?, 80?/200?, вал. до 30/09/2008
16470 - 18?, БД при поръчка над 45?
16969 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, вкл. и PRIX VERT
16977 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, вкл. и PRIX VERT
18503 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, 25% sur petit electomenager ,20% sur gros electromenager /тоест намаля електроуредите/ - вал. до 30/09/2008
19186 - 22? /160? - вал.до 18/09/2008
22241 - 25? /50? от колекцията есен-зима 2008/2009, подарък чанта (sac à main), вал. до 30/12/2008
23205 - 15? от новата колекция есен/зима 2008/2009 + черна ръчна чанта ето я и пак
Състав отвън полиуретан 80%, PVC 20%.Вътре - 80% полиестер, 20% памук с джобове вътрешни 100% полиестер
23825 - 15?/30?, 30?/70?, 45?/120?, вал. до 30/09/2008
27103, 27081 - 20?/55? и при остатък  над 45 евро остатък дава БД
28487 - 15? от колекцията на ANNE WEYBURN ,а над 30? и БД - вал.до 26/11/2008
27898 - 15?/30? от новата колекция есен/зима 2008/2009 - вал.до 03/10/2008
27901 - 15?/30? от новата колекция есен/зима 2008/2009 - вал.до 26/11/2008
32948 - 63?/180? - вал.до 22/10/2008
32964 - 27?/90?, 44?/144?, 66?/200?  +  подарък сосиерките
33596 - 51?/109? от колекция есен-зима 2008/2009 + подарък sac shopping в цвят vert/kaki  заменен с тази чанта /информацията е от фр.сайт/
35556 - 15? + подарък sac chopping kaki при закупени още два артикула ? - вал.до 05/11/2008
39748 - 15? при закупуване на 3 бр.артикули от новата колекция есен-зима 2008/2009 в комбинация помежду си както са в каталога + сак lafuma rose/chocolat
40037 - 15? от колекция есен-зима 2008/2009 + НД при поръчани поне 3 артикула + раница Lafuma - вал.до 28/10/2008
40517 - 15? от колекция есен-зима 2008/2009 - вал.до 30/09/2008
45462 - 10?
46914 - 20? - вал.до 16/11/2008
47589 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, от  зелените страници - FEMME LINGERIE BEAUTE ENFANT HOMME SPORT  + подарък оранжевите прибори -  вал. до 30/09/2008
47600 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, 60?/180? от колекцията пролет-лято и есен-зима, вкл. и PRIX VERT + подарък оранжевия комплект в 18 части /CHEMIN DE TABLE - GRIOTTE / - по думи на момичета които са ги получили съдържа всички тези части
50636 - 15?/60? от колекция есен-зима 2008/2009 - оферта
51039 - 18?/60? от колекция есен-зима 2008/2009 - вал.до 26/10/2008
51179 - 20?/50? + подарък оранжевия комплект прибори и салфетки общо 21 части вал. до 30/09/2008
52647 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, 60?/180?  + подарък комплект оранжевите прибори
54275 - 20?/49?, 32?/79?
57568 - 15?/30?  от колекция есен-зима 2008/2009 + подарък мъжки комплект
57711 - 10?/30?  оферта
58548 - 20?/60?, 40?/120?, 75?/220?,вкл. и PRIX VERT,вал. до 30/09/2008
58629 - 20?/55?, 37?/100?, 65?/175?,вкл. и PRIX VERT,вал. до 30/09/2008
58696 - 18?/50?, вал.до 30/09/2008
60844 - 20?/60?  за колекция пролет-лято 2008 и есен-зима 2008/2009
61174,61190 - 15?/30?
61182 - 15? от LA REDOUTE CRÉATION и ANNE WEYBURN
61328 - 20?/55?  + БД оферта
61336 - 20?/55?  за новата колекция  +  БД  оферта
61433 - 20?/49 ?, 32?/79? , 40?/99? оферта
61530 - 15?
61573 - 15?  от новата колекция есен-зима + черна ръчна чанта
62251, 69531 - гривна с часовник + 15?/30? с 62251 или гривна с часовник + 40?/120? с 69531 - това са кодове, които обикновено изпращат ,когато получателя му има рожден ден
62952 - 15?  за новата колекция есен-зима  2008/2009 + черна ръчна чанта
63398 - Code offre spéciale la redoute : 15 ? sans minimum d'achet livraison gratuite dès 60 ? de commande (attention offre personnalisée, utilisez impérativement les références catalogue, ne fonctionne que sur certains comptes clients, à tester donc)  вал.до  05/09/2008 - май маха 15 евро, но при остатък 60 ли /не можах да разбера/ дава БД
63614 - 15?/60? + БД за нова колекция есен-зима 2008/2009
65129 - 10? PRIX MINI  -  също стар код, но и неговата валидност е често променяна - последно - вал. до 30/08/2008
65110 - 5? - вал. до 30/09/2008
68993 - 20?/55?  +  БД  оферта - вал.до 14/10/2008
69046 - 15?  за новата колекция есен-зима 2008/2009  + черна ръчна чанта
73997 - 86?/200?, вал. до 30/09/08
74128 - 15? за новата колекция есен-зима 2008/2009 без вече намалените цени, стоките, отбелязани като "nouveautés" и "exclusivités web", продуктите от секция "кухня и ко", продуктите  Repetto и  Converse, стоките с "prix rouge" /червена цена/, както и за червените страници, с изключение на секциите за малка и голяма електротехника, картина, звук, играчки  + подарък комплект ДОРА /чанта+малка чантичка/ + БД при два поръчани артикула + подарък каталог  - реална снимка - вал.до 14/09/2008    
74136 - абсолютно същите условия като горния - с една оферта са, но подаръка е комплект Спайдърмен /раница+портмоне/ - вал.до 14/09/08 Мисля,че никой още не е успял да се възползва все още от тази оферта,тъй като все даваше,че подаръците не са налични в момента или не приема кодовете.Но не се отказвайте - пробвайте.
74551 - 16? за новата колекция есен-зима 2008/2009 - оферта
75396,75388,75418  - 15? за новата колекция есен-зима 2008/2009  +  БД при остатък 25 след намалението + подарък сак Lafuma и каталог -  оферта и пак -  вал. до 09/09/2008
75434 - 15? за новата колекция есен-зима 2008/2009
78077 - 20?/70?, 33?/120?, 50?/180? за новата колекция есен-зима 2008/2009 - вал.до 07/09/2008
78905 - 23?/59?, 31?/83?,40?/109? за новата колекция есен-зима 2008/2009 - оферта - вал. до 06/09/08

НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
LR7M - 50% de reduction - вал.до 30/09/2008
13366 - 35%за предпочетени артикули от колекцията femme, homme, enfant, lingerie,
linge de maison et beauté,25% за всички останали,25% за всички маркови залените страници на каталога,20% на всички основни електроуреди и детски играчки и Доставка 1? - оферта - вал.до 01/10/2008
16349, 16357 - 50% предпочитани,40% останали команди,35% linge de maison, taillissime, so´home,25% спорт, декор,20% електроуреди - вал. до  24/09/2008
17388 - 35% артикули "la redoute essentiels" в страниците linge de maison,30% артикули linge de maison, beauté et literie,25% артикули мебели и декор,20% електроуреди и PRIX VERT - вал. до 30/09/2008
18589 - 30% текстил,20% спорт + Подарък: blouson matelasse размер 42/44
20176 - 50% предпочитани,35% останалия текстил,30% деко, 25% за зелените страници - вал. до 29/08/2008
20192, 20184 - 50% предпочитани,35% останалия текстил,30% мебели, декор,20% спорт - вал.до 24/09/2008
20591 - 20% от колекцията есен-зима 2008/2009 + черна ръчна чанта
22551 - 20% от новата колекция + подарък сосиерките до 30/04/2009
23221 - 20% намаление на артикули от новата колекция есен-зима 2008/2009
24031, 24082 - 25% при 64? поръчка от новата колекция есен-зима 2008/2009 без prix mini от зелените и червените страници + подарък сак Lafuma (брик и сиво) размер 40/26/22см - вал.до 31/03/2009
26069, 36900, 68403, 71293, 71374, 75728 - за PRIX VERT ,а ако не ви намалят - поне дават подарък
29823 - 50% за артикули прет-а-порте,20% за зелените страници - вал.до 03/10/2008
29831 - 50% за артикули прет-а-порте,20% за зелените страници - вал.до 03/10/2008
30406 - 50% текстил,20 % спорт
30481 - 25% за предпочетени/ Femme, Homme, Lingerie, Enfant, Linge de maison, Mobilier, Literie/ за колекция Есен-Зима 2008/09 без  PRIX MINI, PRIX ROUGE и PRIX VERT,20% за останалите артикули в поръчката/ Femme, Beaute, Homme, Lingerie, Enfant, Linge de maison, Literie, Petit Electromanager, Gros Electromanager/ за колекция Есен-Зима 2008/2009 без  PRIX MINI, PRIX ROUGE и PRIX VERT - код от фактура
31496 - 20% за новата колекция на SO HOME - оферта - вал.до 19/09/2008
32875 - 20% за новата колекция от зелените страници PRIX MINI, PRIX ROUGE при продукт на SO'HOME или TAILLISSIME, 25% при продукт на AM.PM. 20% от червените страници при продукт на  ANNE WEYBURN + сосиерките
32891 - 25% есен-зима 2008/2009,20% спорт,PRIX VERT + подарък сосиерките - вал.до 25/10/2008
34592 - 25% sur femme, enfants, hommes, beauté, sport, linge de maison sauf pages vertes pages rouges prix minis – вал.до 30/09/2008
35947 - 30% намаление от страниците enfants - вал.до 06/11/2008
35963 - 30% за 2 избрани артикула,25% за останалия текстил,20% за всичко от maison и при поръчани 3 артикула от новата колекция есен-зима 2008/2009 на минимална стойност 37евро - подарък дамски часовник
40231 - 20% на продукти SO HOME ,при 2 артикула - доставка 2?,при 3 артикула комплект за сигурност за автомобил /фосфорисираща жилетка,триъгълник,ръкавици,лампа,одеало/ реф.номер 8513201 за 7,50? - вал.до 26/10/2008
44107 - 35% за текстил от новата колекция есен-зима 2008/2009 без prix minis от зелените и  червените страници, 25% за мебели,20% за електроуреди,25% за sport - вал.до 13/09/2008
44415, 40738, 21350 - 25% за артикул на Taillissime и 20% за останалите артикули в поръчката + чанта - реална снимка като последния дава 15?/30? от колекцията на Taillissime
45322,45438,77305 - 20% за артикули на AM PM. и при поръчани 3 артикула /най - вероятно от тяхната колекция/+ подарък покривка с 6 бр.платови салфетки - реална снимка 
48852 - 20% Талисиме колекция есен-зима 2008/2009
49093, 49107 - 30% за предпочетените/избраните/, 25 % за прет-а-порте,20% за останалите в поръчката както и taillissime, anne weyburn ,AM- PM и So Home - вал. до 31/10/2008
50466 - 25% за колекцията на Active Wear
56030 - 20% от новата колекция на ANNE WEYBURN
56618 - 25% за предпочетени - оферта - вал.до 19/09/2008
56596 - 20% за артикули на  Solutions Maison + подарък тавичка - оферта - реална снимка и пак - вал.до 15/09/2008
60240 - 20% при минимална поръчка 60? есен-зима 2008/2009
62960 - 20% при два артикула нова колекция есен-зима 2008/2009 + подарък черна чанта (sac a main)
65811 - 40% ненамалени и PRIX VERT
71528 - 50% за един артикул от каталога без зелените,червените страници и PRIX MINI,25% за всички без червените страници и so home,20% за електротехника без nouveautés , exclusivités и вече намалените
77801 - 25% от колекцията на ANNE WEYBURN,20% от предпочитани за всички останали - оферта - вал.до 04/09/08 / в единия сайт пише 11/11/2008/
77909 - 25% за новата колекция есен-зима 2008/2009 на AM.PM. - вал.до09/09/2008
78417 - 25%  за секция Sport,20% за останалите артикули в поръчката + чантичката  NY sac NY – вал.до 30/09/2008

ЗА ПОДАРЪЦИ :
11592 - 38/40,11606 - 42/44,11614 - 46/48 - черен тренч + 30% намаление от секцията"Shopping Mode" - оферта - вал.до 15/09/2008
11894,34215,34258,68284 - sac lulu castagnette отляво - реална снимка - оферта - вал.до 07/11/2008 
11908,34266,34355,68292 - sac spirit отдясно - реална снимка - оферта - вал.до 07/11/2008
20273, 20281 - плажният син комплект и пак - set panier rayé milticore 20273 - вал.до 15/09/2008 - напоследък изпращат този комплект - розова чанта и пак и плажно чаршафче, а на Лина* пък са й изпратили оранжевите прибори 
20966 - 42/44, 20974 - 46/48, 20982 - 50/52, 20990 - 54/56 - Тренч TAILLISSIME от микрофибър
- Колана идва малко под талията, материята е промазан и леко по-твърд микрофибър. Доста е лек и тънък, по-скоро за топли есенни и пролетни дни  - снимка и пак - Благодарение на Hexina и МерСедес
21040, 21059 - комплект пътни чанти - има случаи вместо тях да изпращат червените чанти  или кръглата чанта на Le Coq sportiff - май още никой не ги е получил   - ето реална снимка дано да започнем да ги получаваме и ние  Mr. Green - вал.до 08/09/2008
21067 - Бяла чанта 53/34см и пак - реална снимка и пак - По етикет - отвън - 100% pvc, отвътре - 100% полиестер т.е.изкуствена кожа. Отвътре е с хубава подплата, има джобче за документи с ципче и джобче за мобилен телефон.За съжаление shrek получи друга бяла чанта от плат с продълговати дръжки,а вътре с джобчета и към нея фишу
21083 - 42/44, 21091 - 46/48, 21105 - 50/52, 21113 - 54/56 - Жилетка TAILLISSIME - май никой не е получил жилетката - вместо нея изпращат черен тренч
22179 - 42/44, 22187 - 46/48, 23329 - 50/52, 23337 - 54/56 - 15?/30? за ненамалени артикули от колекцията на Taillissime + БД  + подарък тренча
22578 - 20% от новата колекция есен/зима  + комплект пътни чанти реална снимка   най-голямата е с размери горе-долу 40х32х20 + втори подарък 6бр. tasse et sous / 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички/изглеждат огромни, но са миниатюрни - ето ги пак - странното е че пише, че и с него може да се намали прахосмукачката, но при мен дава само подаръците  - вал. до 31/03/2009 
22594 - надуваем  дюшек , който си има интегрирана система за надуване + 20% намаление на новата колекция над определена сума дава и сосиерките - реална снимка
22624 - чашка и пътна чанта черно/шоколад - / tasse +sac voyage noir et chocolat/  
23132 - чаша, подложка за чаша и пътна чанта - tasse+sous tasse + sac de voyage
23159 - надуваем дюшек 140/190 / code 23159  Matelas gonflable 2 personnes 140 x 190 .Système de gonflage intégré, dessus floqué / - Отгоре е плюш.Тежи около 4 кг.За да се надуе дюшека трябва да се обърне с плюша надолу,да се отвори клапата на помпата и да се извади гумената тапа.После с крак да се запуши дупката докато се натиска,и се маха крака от дупката като се отпуска - така взима въздух за следващото натискане. Става но бавно.
23272 - % от новата колекция  +  черна чанта - вал.до 11/10/2008
23698 или 27316 - 38/40,24996 или 27332 - 42/44  ,25003 или 27359 - 46/48 - черна парка реална снимка doublure100%polyester,rembourrage 100%polyester,capuche fourrure 100%acrylique
27529 - десертна чиния / ASSIETTE A DESSERT /
27804, 27812 - пътни чанти черно/шоколад и пак - sac voyage noir/choco
27820, 27839 - червена кутия за бижута и гримове заедно с такива - 4 бр.сенки в натурални цветове, 2 бр, апликатори, розово червило, руж/в натурален цвят/ + четка за руж, розов молив за устни и черен молив за очи - Размерите на кутията са - височина 12 см,ширина 14см, дължина 18см  - ето я   и пак  и пак - реална снимка , пак и пак и още веднъж и за финал  Laughing - напоследък изпращат шалтето вместо нея - реална снимка цвят карамел - plaid 134см х 174см - вал.до 30/09/2008
27847, 27855 - покривка в цвят шампанско 140см/160см + 6бр.платови салфетки 30см/30см и пак /nappe champagne / Салфетките са от нормален тънък памучен плат за салфетки/покривки (горе-долу тип хасе), а самата покривка е по-рехава, малко тип "ленена" / благодарение на gertrudka/ - иначе от фр.сайт инфо,че вместо нея изпращат това и пак - вал.до 23/10/2008
29289 - покривка цвят gris taupe
30015 - часовник с 2 верижки реални снимки - при минимална сума 17 евро от ненамалени /може да даде подаръка и при по-малка сума,че и при намалени/
31208,31216 - комплект 4 бр десертни чинии/2*2бр - сива перла и лилави с кант/ + 4 бр десертни прибори - 16,5 см / Има възможност за закупуване на втори комплект за 7,90 ?  с реф.номер - 8514828 / и пак
34290 - сак за момиченца sac totally spies  с портмоне за врата - реална снимка  Размерите на сака - дъно дължина 36, горе дължина 26, височина 22, широка 15. Има двойна дръжка за носене на ръка и единична за през рамо.Информацията е благодарение на Stefoni
34320 - раничка за момченца sac sonic (set 2 pieces) - реална снимка 
34347 - sac - вал. до 18/09/2008
34339,34568 - чанта LE COQ SPORTIF - Un sac LE COQ SPORTIF GRATUIT ( style reporter) offert pour toute commande avec le code avantages la redoute - вал.до  18/10/2008
34663 - Хавлия за баня -  вал.до 18/10/2008
34886, 34770  - комплект червени чанти + розова чанта + розов несесер 
34908, 34797 - горен плик200/220 + две калъфки 63/63 + розов сак + розов несесер. При липса пращат червените чанти. Ето
36900, 38636, 51179прибори за маса ( 4 платови салфетки, 4 ножа, 4 лъжици, 4 вилици, 4 чаени лъжички) и -25/50Е -реална снимка  / CHEMIN DE TABLE-GRIOTTE /
40169 - 15?/30? + подарък чанта + БД при продукт на ANNE WEYBURN - ето я пак - вал. до 09/10/2008
40177 - sac marron + БД / при положение,че в кошницата си добавите BOUCLES D OREILLES ,което нямам идея какво точно е , с реф.номер 4209397 за 4,80 / – вал.до 11/10/2008
40630 - комплект от 12 части - 4 бр.десертни чинийки /16cm x16cm/- 2бр.червени + 2 бр.кафяви,4 бр.вилици -2*2бр червени/кафяви +4 бр.салфетки/40x30cm/ - 2*2бр. червени/кафяви - реална снимка
44075, 44083,44091дамска кафява чанта ето я 15?/35? + БД при продукт на TAILLISSIME - има случаи ,в които вместо чантата са пращали покривка
44113 - 42/44, 44121 - 46/48, 44148 - 50/52, 44156 - 54/56 - ансамбъл в две части,това е туника - в цвят тюркоаз и кафяв панталон - индийски уж ленени, но памучни - по думи на айви - стават поне за домашни или плажни дрехи / На Julie са изпратили тази чанта вместо него - с не особено качествени шевове
47600 - Комплект за маса 18 части в оранжево - /по думи на момичета които са ги получили съдържа всички тези части /
49417, 49514  - кърпи  и БД при продукт от So home
57606 - прибори лилави 30 части (5*6) - 6бр.чинии + 6 бр.вилици + 6 бр.ножове + 6 бр.лъжици + 6бр.лъжички - ето ги и пак
61751 - сак Lafuma кафяво и розово като има случаи в които вместо него изпращат тази чанта и тази раничка
71072 - комплект куфари кафяви 
72982 - оранжевият комплект за пикник снимка
75728, 71293, 71374комплект за маса - квадратните пласмасови чинийки и цветните прибори снимка
78298 - сак отдясно на снимката "Sac bowling Le Coq Sportif" реална снимка
78328, 78433 - чантата от ляво на снимката - ето я - sac bronze/sac NY/
78492 - SAC CAMEL - вместо нея има получили триъгълната раничка на Le Coq Sportif или чантичката  NY а по информация пак от фр.сайт - тази чанта
78654,78662 - комплект от 3 части -  рогозка, салфетки и чанта - ensemble 3 pièces (natte+serviette+sac)
    

ЗА АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки /По информация на момичета които са я поръчвали - преди е действал с  тези обеци в бяло, тези, или дадените тук по-долу с реф.номер 4209397 - Sun е успяла с това - линк и това - линк  шалче
От тук можите да си набавите рецепти - 1 2
А това е тема специално за тази машина - цък
 
 - Прахосмукачката - Реф.номер е 5287537, а кода 22586 - намаля се на 10? – Получавате и подарък 6-те бр.сосиерки + 6бр.лъжички - реална снимка и пак  и пак - /По информация от момичетата,които вече са я поръчали - не винаги става от първи опит - така че опитвайте няколко пъти,не се отказвайте ако не успеете от първия път  Peace
- Ето и официалната информация от сайта на производителя:
Product: Cyclone Vacuum Cleaner
Model: JY001
Voltage: 120V/220V~240V
Power: 1200W nom, 1400W max;
Max Vacuum: 21Kpa
Suction power: 200W
Dust Capacity: 2.5L
Noise: <76dB
Air Flow: 35 L/S
Filtration System: 3 stages with HEPA Filter
Cord Length: 5m
Net Weight: 4.0Kgs
Gross Weight: 4.6Kgs
Unite Size: 380x200x250mm
G. B Demension: 430x250x260mm
Loading Qty(20'/40'/40HQ): 943/1935/2177 pcs
Approval: RoHS/CE/GS/LVD/EMC/EMF/CETL
Щнурът е 3, а не 5 метра и тежи 3, а не 4.00 кг, другото е вярно.
Има опция за дълга дръжка за носене на рамо,затова и маркучът е малко по-къс, но достатъчно дълъг, за да се ползва нормално, като се влачи прахосмукачката по земята.


- Фотоапаратът  - реф.номер е 8345686, а кодът 22551.Благодарение на brayan вече имаме информация,че е колкото кредитна карта и дебел колкото две  Grinning .С литево-йонна батерия е и се зарежда с USB кабел през компютър.Прави клипчета,а снимките са си добри.Бил е добре опакован и в кутия както ако си го купите от БГ

- тази чанта може да поръчате с Реф.номер 878.5090 и код 44083 за 7,90?

- тази чанта е с Реф.номер  7212550 за 5,50? - реална снимка благодарение на Дейзи Г

- и тази с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- с реф.номер 4209397 се купуват обеци за 4,80? от колекцията на ANNE WEYBURN и с кодове 40169/40185/40177  се получава БД и подарък sac marron

- с реф.номер 8276757 - плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50? - снимка - / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/

-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад 
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов 
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
   със цени съответно      - за размери 28 ,29 ,30 ,31        - цена: 24,90?
                                         - за размери 32 ,33 ,34 ,35 ,36  - цена: 27,61?
                                         - за размери 37 ,38 ,39              - цена: 30,33?ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Моля за разбиране от страна на всички снимки от чиито албумчета са ползвани тук,както и специални благодарности на mama Mamut и на ronisum - подготвили и публикували предни теми    bouquet
Покрай намаленията много малко момичета получиха именно тези подаръци,чийто код бяха използвали.Да се надяваме,че вече нещата ще се променят и всеки ще се радва именно на подаръка,който си е избрал и очаква  Hug
 
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !  Hug 

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 18:17 от mamaB

# 1
не мога да повярвам-първа

# 2
 • някъде на юг
 • Мнения: 246
 Laughing  еми аз втора!

# 3
 • гр.София
 • Мнения: 59
Здравейте на всички. Страхотен първи пост  Peace . Един въпрос и от мен.

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2ae9b38dd29224a580

Колко тежи това сакче.   bouquet

# 4
 • Мнения: 126
Цоооп! Може ли някой да каже фотоапарата с какви продукти го е поръчал, че само с него в кошницата кода не действа Tired И, евентуално дали си заслужава да се поръчва  Praynig

# 5
 • Мнения: 368
някой знае ли поне колко мегапиксела е апарата  ooooh!

# 6
 • Варна
 • Мнения: 639
antoanetagk да имаш да вземаш - първа бях аз  Joy
6efa -  brayan__ каза,че го е пуснала с някакви потници за 6 евро,но дано да се включи и да каже кои точно.
А колкото до мегапикселите - пише на офертата,че са 5  Peace

# 7
 • София
 • Мнения: 4 175
Покрай тези съблазнителни кодове, които са се навъдили напоследък вече имам 4 поръчки за по-малко от седмица  Tired

# 8
 • Мнения: 126

6efa -  brayan__ каза,че го е пуснала с някакви потници за 6 евро,но дано да се включи и да каже кои точно.
mamaB   bouquet

# 9
 • Мнения: 165
нека се оплача Sad, следобед направих поръчка, вече е обработена. Пробвам втора поръчка в рамките на 24 часа с 61425 и не става, не хваща  #Cussing out. Сумата на втората поръчка  е 22Е.
Ако пробвам утре дали ще захапе кода, щото иначе ще го захапя аз newsm61

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 147
dibijo, съмнява ме и утре да стане. При мен дава БД, без да съм правила поръчка  последните 10-тина дни. Сигурно просто не работи при теб.  newsm78

# 11
 • Мнения: 165
dibijo, съмнява ме и утре да стане. При мен дава БД, без да съм правила поръчка  последните 10-тина дни. Сигурно просто не работи при теб.  newsm78

 Tired

# 12
 • София
 • Мнения: 88
Здравейте на всички. Страхотен първи пост  Peace . Един въпрос и от мен.

http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=2ae9b38dd29224a580

Колко тежи това сакче.   bouquet
Ами не е тежък- около 300/400гр. С дебело зимно яке/138 ръст/ и пуловер- пакета тежеше 1,600кг.
Каталога се получава отделно Peace

# 13
 • До хладилника, който обичам
 • Мнения: 22 046
За при мини освен Лафума кодовете друго не намаля в евро, нали?

# 14
 • София
 • Мнения: 200
Ново кодче за БД за покупки над 45 евро от новата и пролетната колекция без pages rouges, prix mini и nouveautés: http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=3658b39177e935b884

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт