Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 3 септ. 2008, 23:15 ч.

Как бихте постъпили на мое място

 • 4 464
 • 80
 •   1
Отговори
Бяхме на детски рожден ден и дъщеря ми си игра с рожденика ( 4 годишен) и един 9 годишен батко. Голямото момче е със сериозни поведенчески проблеми - бие и удря жестоко по-малките, краде и т.н. майка му по цял ден се чуди на кой фризьор да отиде и в кой джим и това дете изобщо не го поглежда. Всички познати са пропищяли от въпросния младеж никъде не ги канят, защото ако той се появи настава пълен кошмар и разваля всички мероприятия. Аз с това странно семейство не съм близка, но майката на рожденика й е първа приятелка. Живеем в чужбина. Та след това въведение да ви кажа какво се случи.
Голямото момче накарало дъжеря ми ( 5 години) и рожденика да се целуват по устите, рожденика да си показва пишката, карали и дъжеря ми да си маха гашите, но тя не искала и със сила й ги дръпналим да й видят.....Тя ми разказа всичко това, аз отидох на другия ден при майката на малкото момче - никаква реакция - то било нормално това, да не съм се впрягала. Първо не ми вярваше, но после детето всичко си разказа. Помолих майката на големия да ми звънне - казала, че всичко е наред и че на детети й нищо му няма и тоява било нормално. не мога да ви опиша колко съм бясна от цялата ситуация - това момче е изклюючителна гад, не мога да ви опиша поведението му и майка му нищо не прави да го коригира. То и не е възможно де - отдавна е изтърван. Баща му единственото нещо, което прави е га до бие и да му вика и си крещят как се мразят и т.н. Изобщо е един ужас. С това дете работят психолози, но той си остава неконтролируем - подиграва се на психолозите под давление на майк си. Та аз реших, че няма да озволя други деца да пострадат от тазгад и ще отида в социалните служби, в отдела за сексуални посегателства да съобщя историята. като в такива случаи има сериозни санкции за родителите и следят изкъсо момчето,. Има нещо като досие - не криминално разбира се. Всички са наскачали срещу мен да не го правя, но аз съм убедена, че това момче трябва да бъде спряно и то сега. нещата загрубяват сериозно и с възрастта и необръщането на внимание от родителите му ще се стигне и до истински престъпления. та какво мислите - как да постъпя? Майката дори не желае да ми се обади, какво остава да говорим, то пък вече съм и установила, че тя винаги го защитава и счита поведението му за нормално. И на нея й били бъркали в гащите, но от друго място знам, че баща й я е насилвал сексуално, което я е принудило да се омъжи много рано. Та вие сте - давайте акъл!

# 1
 • Русе
 • Мнения: 603
Гониш вятърни мелници, Бясна.
Това ще ти кажа.

# 2
 • София
 • Мнения: 15 235
А ти къде беше по време на рождения ден???
От коя държава си?

# 3
 • някъде
 • Мнения: 979
Имам момиченце и ми се повдигна  само докато четях за игричките на онова уродче!Гони го до дупка!Успех!

# 4
 • Русе
 • Мнения: 603
Ще повторя въпросът на Дилянка и ще те питам още нещо - пишеш, че си знаела, че това момче е такова... Защо остави дъщеря си без надзор? Не можеш да я опазиш от всичко, но при светнала червена лампичка бих стояла плътно до "пликчетата" й и не бих позволила такова отношение с нея още в зародиш.

# 5
 • Между гори и планини
 • Мнения: 4 263
Аз съжалих това момче, с такава майка и с баща който само го бие...
Грозно е да го наричаш гад... това е само едно нещасно момче, което търси внимание. И ако всички реагират като теб, наистина ще бъде един ужасен тийн някой ден. Но за сега е само момче, което търси внимание. Не го оправдавам за постъпката, но преди всичко не оправдавам родителите му.
И пак ще кажа, много грозно е да наричаш някого гад, още повече дете.

# 6
Бях на двора, имаше към 20 човека и те сса се шмугнали на първия етаж. Всичко е станало за двайсетина минути. Иначе се редувахме да ходим да гледаме какво става - познаваме стоката все пак - и заради това най- ме е чд - този път не ги биеше и бяха кротки и ние си казахме - ее най-после да си играят нормално, а то каква била работата. Вие неотлъчно ли стоите до 5 годишните си деца? Все пак е добре, че тя ми каза, защото малкия изобщо не беше споменал. Никога досега не е правил нещо толкова гадно - но забелязвам как всяка нова простотия е по-сериозна и гадна и затова именно ще отида в полицията. Да не би да трябва да чакам да ги кара да му го лапат или да им бърка с молив по дупетата? Не може винаги да ги контролираш, а и майката на младежа нехае. След като тя не може да се справи - службите ще се справят. Не съм спала от 2 дни - толкова ме е яд и гнус и ми е жал за горкото ми врабче. Пък на много отворените - само пожелавам да не се случи такова нещо на детето им - тогава ще ги видя какви акъли ще дават.
Наистина не е хубаво да казвам гад, но съм извън себе си. Добре, че не ми се е мяркал пред очите..
То е чсно, че повече няяма да се виждам с доста хора заради това говедце.

# 7
 • някъде
 • Мнения: 979
Аз съжалих това момче, с такава майка и с баща който само го бие...
Грозно е да го наричаш гад... това е само едно нещасно момче, което търси внимание. И ако всички реагират като теб, наистина ще бъде един ужасен тийн някой ден. Но за сега е само момче, което търси внимание. Не го оправдавам за постъпката, но преди всичко не оправдавам родителите му.
И пак ще кажа, много грозно е да наричаш някого гад, още повече дете.
Но не искам да го търси в гащите на дъщеря ми!Аман от самоуки психолози ooooh!

# 8
 • Между гори и планини
 • Мнения: 4 263
Писах, че не го оправдавам. Но съжалявам момчето и средата в която живее.

# 9
Наистина ли не си давате сметка, че моето отиване в полицията ще е за добро? Иначе този младеж още на 18 ще започне да търка наровете по арестите и затворите. Тук е Канад, не може да се развява както си иска. Ако тези неща в Бг втрвят - тук ги тровят до дупка.

# 10
 • Русе
 • Мнения: 603
Ами ти говориш за Канада. Ние за БГ. Ако отидеш в България в полицията с такова оплакване, най-много да ти се изсмеят и да те изпратят по живо, по здраво.

# 11
 • София
 • Мнения: 15 235
А щом си в Канада - давай смело.

# 12
Олинце, аз много добре осъзнавам причините за поведението на момчето, но от това не ми става по-добре. За всичко са виновни скапаните му родители - и безкрайния им егоизъм - аз тях обвинявам, ама на тях изобщо не им пука.

# 13
 • Русе
 • Мнения: 603
Добре де, щом баща му го бие, как никой съвестен канадски гражданин не е сигнализирал на социалните служби до сега. Поне при вас има някакво правосъдие...

# 14
какво като е Канада - да не би в Бг такива неща да са позволени? Махвате просто с ръка и готов, така ли? Не можете да си представите какво е усещането за една майка...Кой да сигнализира - майка му ли ? Тио се шегуваш - тя да не би да не го бие.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт