Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
 • 4 септ. 2008, 10:51 ч.
 • Преглеждания  6 885  Мнения  49  Онлайн  1
Отговори
Здравейте на всички. Аз съм нова във форума. Търсих и четох доста ,за да открия тема с подобен проблем като моя, но не успях да открия. За това създавам нова с надеждата да ми помогнете да си изясня някои въпроси.
Бременна съм в 9-ти месец. За съжаление това беше наи-тежкия период от живота ми. Имам предвид проблеми с бащата на детето ми. Скандали, караници, незачитане и неуважение към мен. Два дни сме добре, 5 зле. Дори се е случвало да пътува и да не ми се обажда по 10 дни,за да ме попита само как съм.  А когато сме добре е много мил и внимателен. Но за кратко. За втори път се изнасям от вкъщи вече, както съм и в момента. Не мога повече да живея така, всеки Божи ден да плача и страдам. Вярно е, че и той има доста проблеми в работата, но мисля че това не го оправдава. Сега той отново започна действия и уговорки да се прибера вкъщи,още повече, че предстои появата на детенцето ни. Последния път, когато бяхме заедно, наистина успя да ме накара да се чувствам истински щастлива. За първи и последен път може би, за цялата ми бременност. Цял ден ме гушкаше, целуваше, държеше за ръка, бяхме на ресторант, пазарувахме дрешки на бебето. Вечерта дойде вкъщи. Бяхме изморени, легнахме да спим, но по някое време ни дойде желание за любов и ласки. Всичко започна добре,докато в един момент той ме попари с "вряла вода".Поиска презерватив. Бях в шок. Никога до сега не е искал да го правим така. Дори и първия път, в началото на връзката ни аз го накарах с доста уговорки. По време на бременноста доста пъти съм го заплашвала и предупреждавала за риска от болести. Разбира се, единствено и главно заради бебето. После той започна да се оправдава с какви ли не глупави доводи. Че не искал да свърши бързо или случайно да нямало някакъв проблем. Казал го бил неволно. А в 1....... 7,8-я месец не е искал презерватив.
 По принцип не съм някоя смотанячка.Имам престижна работа, никога не ми е липсвало мъжко внимание, безупречна съм вкъщи, както и в отношенията ни.Старая се и изглеждам добре.Дори и сега като бременна всички ми се радват и възхищават. Преди да забременея той беше най-внимателния. Естествено да ме задържи и да ме върже. Обичахме се лудо. Не знам защо настъпи такава промяна в отношението му?!
 Преди последната случка бях на косъм да се прибера отново при него. Сега вече дълбоко се съмнявам, че това ще се случи някога повече. Отново ме боли и страдам. Не заслужава да го даря с щастието да изживее раждането на бебето, така както той отнемаше моето 9 месеца.
 Искрено се надявам никой не е изживял подобно нещо, но ви моля за съвет вие на мое място как бихте постъпили? Мислите ли наистина, че го е казал неволно или ми е изневерил? Да простя ли в името на детето или този човек не е достоен за моето/нашето семейство и любов?
 
 Cry

Реклама
# 1
 • Мнения: 1 568
Тъжни работи,но по хората ходят Sad
Лошото е че имаш нужда да решиш нещата бързо,но ако се усещаш че може да си дадеш време,въпреки предстоящото раждане не е лошо да го понакажеш поне,не бива всичко да минава и заминава ей така! Нека усети,че може да ви изгуби с бебето!Натрий му малко носа мацка Peace

И горе главата!!!! Щом си оправна,всичко ще е 6!!!!

# 2
 • Мнения: 3 672
Ти си се изнесла, защото той е поискал да правите секс с презерватив ли, че нещо не разбрах  newsm78

# 3
 • в едно любящо сърце
 • Мнения: 195
Ти си се изнесла, защото той е поискал да правите секс с презерватив ли, че нещо не разбрах  newsm78

Доколкото разбирам, чашата е преляла заради презерватива.
Но причината, доколкото разбирам, е в променливото му отношение към момичето.

Бамболана, аз на твое място не бих позволила само презерватива да повлияе на решението ми.
Така или иначе, бебето ще се появи скоро, позволи му да бъде татко.
Дай му шанса да сте заедно след появата на бебето, може нещо да се промени в него.
Но остане ли си същия, както и преди .... няма да ти е лесно.

# 4
 • Мнения: 10 005
Цитат
Не заслужава да го даря с щастието да изживее раждането на бебето, така както той отнемаше моето 9 месеца.
Би било грешка да намесваш детето във вашите взаимоотношения. Не го използвай за да накажеш баща му. По този начин ще накажеш и него/нея. Той може да не е добър съпруг, да е добър баща.
Изчакай да родиш и да ти се успокоят хормоните и тогава взимай генерални решения. Може би в момента не неговите настроения да са променливи, а твоите.

# 5
в много деликатен момент си  и решението трябва изцяло да е твое. така мисля поне аз.
каквото и да решиш успех и късмет  Peace

# 6
 • Мнения: 13 116
Това с презерватива нещо не го схванах, но както и да е. Ако само това, че от време на време иска със, а после без ти е повод за съмнение в изневяра - глупаво е.

По повод другото му отношение към теб, явно там трябва да си оправите проблемите и да се изясните. Само с изнасяне от в къщи и без разговори няма да стане работата.
Уточнете се двамата какво искате един от друг и това е.

# 7
 • Toulouse, France
 • Мнения: 1 341
Това с презерватива нещо не го схванах, но както и да е. Ако само това, че от време на време иска със, а после без ти е повод за съмнение в изневяра - глупаво е.

По повод другото му отношение към теб, явно там трябва да си оправите проблемите и да се изясните. Само с изнасяне от в къщи и без разговори няма да стане работата.
Уточнете се двамата какво искате един от друг и това е.
Напълно подкрепям.
С бягане не се решават проблемите, а с разговори.
Желая ти успех и леко раждане!

# 8
 • София
 • Мнения: 2 527
Някои мъже не издържат на напрежението и хоп... по- лесно е да избягат от трудностите. Той сега ако се държи по тоя начин, какво би правил като се роди бебо, ще има и безсънни нощи и не само... Незнам, дай му още един шанс, да почувства бащинството, може пък да се променят и вашите взаимоотношения (макар че се съмнявам), но го направи след сериозен разговор. Може пък да е временно и с появата на бебчо всичко да си дойде на мястото  fingerscrossed

# 9
 Изнесох се доста преди случката с презерватива, защото той нехаеше за нас. Беше заминал на морето по работа.М/у другото той почти цяло лято прекара там като се прибираше и отново отиваше.Последния път беше за 2 седмици . Не се интересуваше изобщо как съм, дори 10 дни не се обади да ме попита как съм. Последно аз му се обадих, но той нямаше желание да говорим. През това време имах едно извънредно посещение в болницата. Получих леки контракции. Когато му се обадих да му кажа реагира все едно нищо не се случило.
 Сега, след като "сезона на дините" е вече към края си и той се прибра вкъщи започна да ме търси и да настоява да се прибера и аз. Ако беше само това и аз си мислех, че може би появата на детето ще го накара да се осъзнае и да се промени,  бях готова отново да се съберем и да посрещнем тази голяма радост заедно. Наистина, последния ден заедно бях най-щастливата на света, но това вечерта с презерватива просто ме довърши.  Той никога не е искал да ползваме презерватив. Освен гадното му отношение вече знам и че ми е изневерил. Не мога да го преживея. Аз също съм имала много възможности да изневеря и той го знае много добре. Сега ,когато съм бременна се успокои. Знае че няма да навредя по никакъв начин на детето. А и изневярата не ми е в кръвта. Държа прекалено много на семейството си, това също му е ясно. Тогава защо ми го причини и то точно на финала. Цялата ми бременност беше кошмар, просто нищо не ми спести. Говорили сме много пъти и то системно.В повечето случаи аз говоря , а той слуша. Не реагира остро, нито оспорва това което казвам. Правя го с такт и не заповеднически. Всичко е наред до следващия ден и после отново старата песен на нов глас.
 Този човек с когото съм сега няма нищо общо с моето момче в което се влюбих и от когото реших да бъде баща на детето ми. Опитвам се да се самонавивам, че може би наистина го е казал просто така за презерватива, че го е страх да не навредим с нещо на бебето, но фактите говорят друго.
 Благодаря Ви за подкрепата и съветите. Надявам се да ми помогнете да погледна реално, а не емоционално на проблема и да взема правилното решение за всички ни.

# 10
 • София
 • Мнения: 10 987
Това с презерватива нещо не го схванах, но както и да е. Ако само това, че от време на време иска със, а после без ти е повод за съмнение в изневяра - глупаво е.
Не виждам нищо глупаво, щом двойката никога не ползва презервативи. Аз за себе си твърдо мога да кажа, че ако мъж ми поиска внезапно презерватив, няма да си помисля, а ще съм 100% сигурна, че ми е изневерявал, презервативът му се е скъсал и сега иска да е сигурен, че няма да ми лепне нещо, а чрез мен и на бебето си. Така е при нас, явно така е и при тези хора. Не всички двойки са еднакви все пак Simple Smile

# 11
 • Silvermoon
 • Мнения: 953
Е, не така искал с презерватив  и ти си правиш изводи, че е изневерил само от това. Може някой да го е уплашил, че ще повреди детето и т.н., всякакви легенди има. Ако ти изневерява ще има и други признаци, не само това. По-гадно е това което описваш за морето, и за това че не ти се е обаждал. Някои мъже са много заспали и докато не видят детето не осъзнават че ще бъдат родители.
Мисля че е по-добре за теб, ако изчакаш да родиш, да се възстановиш и тогава да взимаш генерални решения. Вече си достатъчно зряла за да си наясно че със събиране на багажа и бягство, проблеми не се решават.
Много е трудно да бъдеш самотен родител, дай му още един шанс, опитай и ако нищо не се получи си тръгни.  
Раждането на бебето е чудесен тест за устойчивостта на семейството, за съжаление тогава и най-идеалните двойки имат проблеми. Ако връзката ви устои значи си е заслужавало.

# 12
 • София
 • Мнения: 432
Била съм в тази ситуация.Когато бях в 9месец окончателно се разделих с бащата на детето ми,много ми беше тежко и много страдах,но не го потърсих,нито той мене.В деня преди раждането му се обадих и му казах че отивам да раждам,той дойде,преспа в нас,закара ме до болницата,аз родих,той отиде да празнува.Идваше по три пъти на ден да ме види,почти постоянно беше пиян.Както и да е,след като ме изписаха аз настоях да се прибире с мен в къщи,нямаше никакво отношение към мен,камо ли към детенце,но аз настоявах да е с нас.На първия месец,докато кърмех през нощта,видях че си е оставил телефона да се зарежда,познай какво намерих вътре......,любовни обяснениия и т.н. от някаква негова колежка.Започнах разследване,без да му казвам нищо,много съм добра Mr. Green,оказа се,че от три месеца има връзка с тази дрисла,която си има гадже,но явно и се е приискало да кръшне.Кгогато вече бях абсолютно сигурна-знаех и трите имена,ЕГН-то,адреса,всичко,го поставих на тясно и той си призна най-накрая.Направих го луд,внуших му чуство на вина,просто го побърках.Слез няколко месеца напусна работа,вече две години живеем заедно и всичко се оправи.Аз контролирам нещата и така ме устройва,не съм безумно влюбена и щастлива,но имам човек до мен,оправяме се финансово,помага ми за детето,на този етап това ми е достатъчно.Месеци наред не можех да си легна до него и да го гушна,но наистина времето лекува.Сега вече не ми пука,всичко е улегнало,нещата са под контрол.Всичко минава,моят съвет е да останеш с този мъж,защото сама ще ти е много трудно да се оправяш. Peace

# 13
 Мисля, че сега е ще ми по-лесно да го напусна, отколкото после с дете. А него не го мисля толкова, оправен е и ще се срави. Не е слаб характер и да се влияе толкова от напрежение. Достоен е дори за възхищение колко стреса  не му влияе.
 Същата(последна) вечер когато се прибирахме трябваше да намери една визитка в чантичката си. Започна да търси и от там изкочи една салфетка. Аз я взех веднага. Беше червена с една роза, пишеше нещо на английски ,а от другата страна пишеше "за сега толкова" и една целувка от червило. Когато го попитах от кого е каза, че я е намерил на стъклото на колата и си помслил, че аз съм я оставила. Щял да ме пита за нея, но я забравил. Няколко часа по-късно беше случката с презерватива Е, множко ми дойде. Не мисля, че отновово ще мога да легна до този човек и да се правя, че нищо не се е случило. Дори смятам,че ако се съберем ще стане по-лошо. Няма да го желая сексуално, а това вече ще обтегне отношенията ни максимално.  Все още сърцето ми трепва за него,знам че и той ме обича, а същевременно го ненавиждам. Мразя го!
 А относно справянето  сама не съм сигурна наистина. Знам само че той няма да ни остави без финансовата му подкрепа, а и има доста хора на които мога да разчитам.

# 14
 • София
 • Мнения: 4 408
bambolana, не презервативът, а цялостното му отношение не ми харесва. аз лично не бих търпяла такъв мъж до себе си.
елказелка, за какъв контрол говориш в твоя случай? Той те правил на луда, ти не го обичаш, ама си с него заради сигурността. А пак си помисли кой кого контролира?

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт