kitche, щом го познаваш човека, хич не се чуди. Вземай яйцата и толкова. Аз също съм купувала развалени "висококачествени и проверени" яйца от супермаркета. От яйцата на баба от село по-вкусни няма. Единствено и домашните и купешките трябва да са твърдо сварени-10-15 минути да врат Simple Smile
А относно отлеаването, за първи път го чувам, мисля че не е задължително. Каза ли човекът каква е причината?
Ок, може и да има контрол при отглеждането, но всички знаем, че печатите се мият и могат да се сложат нови  Crazy
Относно контрола, сетих се и друго-колко пъти ви се е случвало да купите един продукт веднъж-два пъти и на третия път да има драстична промяна в качеството. Да, точно такава, че да ти се прииска да не го купиш друг път?! Лично аз рядко съм взимала луканка/суджук с еднаква качество няколко пъти подред. Ами ароматизаторите, а сиренето.. Да не изброявам Simple Smile