Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 5 септ. 2008, 23:52 ч.

Натурални продукти срещу климакс

 • 9 574
 • 5
 •   1
Отговори
 • София
 • Мнения: 907
Натурални продукти срещу климакс
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=261906.0;num_replies=7

По повод горната тема:

Тези дни се окаква в БГ да пристигне д-р Мерелин Гленвил и да представи своите книги бестселъри "Новите природосъобразни алтернативи на хормонозаместващата терапия" и "Остеопорозата - тихата епидемия". Презентацията ще бъде в няколко дни.

1. На 12 септември (петък) от 11:00 часа в пресцентъра на БТА, намиращ се на бул. "Цариградско шосе" № 49 ще се проведе пресконференция пред журналисти. Това предполага статии и коментари в пресата.

2. На 13 септември от 9:30 часа в НДК, зала Люмиер ще има есенен семинар на тема:
                          "Остеопорозата"
Ще бъдат представени книгите и два продукта за превенция и борба със заболяването. Както книгите, така и продуктите ще бъдат на преференциални цени за дистрибуторите към фирма Аквасорс, организатор на посещението на д-р Гленвил, семинара и презентациите. Входа за семинара е отворен за всеки желаещ, като цената на Поканата е 12 лв. Ако не сте дистрибутор и желаете да се възползвате, можете да се свържете с такъв, който ще бъде там и да го помолите за услуга. Предполагам никой няма да откаже.

3. На 14 септември в залата на Аквасорс ЕООД - ул.Костенски водопад 47 от 9:00 до 11:00 часа ще има пресконференция и д-р Гленвил ще отговаря на всякакви въпроси. От 11:30 до 16:30 часа ще проведе курс Майсторски клас  "Активни, жизнени и в перфектно здраве по време на менопаузата. Как да избегнем тихата епидемия." На присъстващите ще бъде издаден сертификат, подписан лично от д-р М.Гленвил. Таксата на курса е 40,00 лв.

 Hug Момичета, това е. Естествено аз ще бъда там. Няма да се въздържа, още повече, че съм една от засегнатите.  Laughing В старата тема имаше въпроси за крема Муун райз. Възможно е да бъде включен в промоцията. Както знаете, благодарение на него и на коластрата излязох от зоната на остеопенията и възстанових костната плътност.  Hug И предпочитам естествените методи през ХЗТ.  Hug За тези, които не могат да присъстват, а имат интерес, нека ми пишат и да подадат актуален мейл адрес. Ще преразкажа доколкото мога.

А ето и малко статистика:

"Установено е, че  54% от постменопаузалните бели жени са с остеопения. Още  30% са с остеопороза, като при над половината от тях се доказва тежка (усложнена с фрактура) остеопороза.
В страните на Европейската общност от остеопороза боледуват 40 милиона, което представлява 12% от населението." http://www.umc.bg/index.php?id=100

" Според СЗО има 4 категории за оценка на костната плътност:
  нормално,
  остеопения,
  остеопороза и
  тежка остеопороза.
Тези категории определят намалението на костната плътност и риска от фрактури. Костната плътност се измерва в т.нар Т-скор . При остеопения той е от –1 до –2.5.

Костната плътност нормално намалява с възрастта. Около 16% от младите жени са с остеопения. На 65 годишна възраст 50% от жените в индустриалните страни имат или остеопения, или остеопороза. На 80 годишна възраст почти 100% от жените са засегнати.

Трябва да се знае, че е по-важно да се прецени рискът от фрактура, отколкото да се измери костната плътност. Рискът за получаване на фрактура зависи от много фактори:
              -  възрастта. На всеки 10 години рискът от фрактура се удвоява.
              -  общо увредено здраве.
              -  прекарана вече фрактура.
              -  ниско тегло.

Лечението на остеопенията зависи от възрастта и наличието на други рискови фактори за получаване на фрактури.

Жени преди менопаузата, които имат редовен менструален цикъл, не трябва да приемат лекарства за лечение на остеопенията. Те трябва да се хранят здравословно, да поддържат постоянно тегло, да правят физически упражнения и да не пушат.
С повишен риск са жени, които страдат от хронични заболявания, имат нередовен месечен цикъл"
Заповече инфо http://www.osteoporosa.com/display.php?page=ostero7 ; http://

# 1
Понеже не мога да посетя форума, ще следя темата и ще се надявам някой да напише какво
е чул, видял и все пак някои продукти, които мога да си закупя.

# 2
 • София
 • Мнения: 907
 

Семинара мина много добре. Представиха книгите на д-р Гленвил и два продукта който доставят трудно осигуряващите се вещества. През цялото време се приказва за правилата, за режима, който трябва да се поддържа. Хранителен, физически, подходящи медикаменти от натурални източници - билки, минерали. Не става въпрос за лекарствени препарати. Те са приоритет на докторите, след конкретен преглед.
Аз си падам по такива методологии - хем бабешки, хем модерни. Всъщност това са най-новите тенденции в медицината, а именно връщане към естественото и отдалечаване от изкуственото. Все повече хора си дават сметка за бедите, които носи изкуственото. Може да имат бърз ефект върху конкретен проблем, но страничните беди са много и в повечето случаи не си заслужава да се рискува. Да не говорим, че е и опасно.  Sunglasses Обърна се внимание на ХЗТ (ХормоноЗаместващата Терапия) като метод да регулиране на "болестта" Менопауза (???) и възможния избор, който следва да направи всяка жена в тази възраст.

Единия продукт - Муун баланс   е предназначен за леко преминаване и адаптиране на организма през менопаузата -  естествен етап от живота на всяка жена. Жените, които са тествали продукта на себе си, дадоха изключителни отзиви. Средно резултатите са дали оседателен ефект след 7-10 ден. Изчезнали са напълно горещите вълни, нощното изпотяване. Напрегнатостта е изчезнала средно след 14 -16 дни.

Другия - Аквасорс Остео Форте е предназначен за предпазване, ограничаване и компенсиране на пораженията на остеопорозата. Това, което стана ясно за втория продукт е, че при остеопения има пълно компенсиране и връщане в нормалните граници на костна плътност.   Grinning Както вече знаете положителни резултати се постигат и с крема Муун Райз в комбинация с Коластра. Не мога да направя сравнение за скоростта на възстановяване по двата начина, но предполагам, че с Остео Форте става по-бързо. Комбинацията крем Муун Райз + Остео Форте е повече от подходяща.

И двата продукта се вземат по две капсули дневно и опаковката е достатъчна за 2 месеца. Разбира се трябва упорство за да се постигне желания ефект. Както при лечебните хранения и билките процеса е по-дълъг, но и по-безопасен. Продуктите са изцяло на билкова основа, като са включени и минерали от соленото езеро край Юта и качествени хранителни съставки.

Освен приемането на тези продукти има препоръчителни подходущи храни и режим - физически натоварвания, подробно описани в книгите на д-р Гленвил. За момента те могат да се закупят единствено от офиса на фирмата. Поинтересувах се ще бъдат ли достъпни за по-широка аудитори и отговора беше - ДА. Въпрос на време и договорки с книгоразпространителите. Все пак, ако някой се интересува от материята и има желание за ги закупи преди да са пуснати по други обекти, нека ми се обади. Цената на всяка една книга е 9,80 лева.

Цените на продуктите са приемливи, особено ако си регистриран клиент на фирмата. Но и да не си, пак са поносими. За потребители те са 67 лева на кутийка, а за регистрирани клиенти 47 лева. Като се има предви, че една кутийка е достатъчна за два месеца става съответно 34 лева или 24 лева месечно. Ако влезеш в една аптека, много от препаратите са с по-високи цени от тези.

Това е което на първо включване мога да ти пиша. За повече информация на лични.   bouquet  Hug

# 3
 • Мнения: 294
Запис.

# 4
 • софия
 • Мнения: 83
Мога да гарантирам,че тези продукти наистина са ефикасни.Моя приятелка ги ползва,отразяват и се много добре.

# 5
 • София
 • Мнения: 907
Вече могат да се кажат някои данни. Има ползуватели има и резултати. Изнесеното е, че много добре се комбинират следните продукти:
При по-възрастни жени, които имат вече нарушена плътност комбинацията Остео-форте + Флексибилити действа превъзходно. Облекчават се болките и се върви към възстановяване на костите структури и хрущялите. Разбира се не става за седмица - две, а трябва по-упорито преследване на целта.
За жени, навлизащи в менопаузата добра е комбинацията Муун Баланс + крема Муун райз и евентуално при по-тежките случаи с добавка на комплекса мастни киселини. Отпадат всякакви странични ефекти като горещи вълни, сухата на влагалището, нервност, отпадналост.
При опасност от нарушаване плътността на костите и в двата случая се добавя Колактив по две капсулки дневно. Като профилактика къщо не е зле да се използва.
За жени, които им предстои да навлизат в годините на мъдростта, е добре да започнат само с крема Муун райз, кото действа хормонално регулиращо.

Материали има достатъчно, опит - също, така че тези които се интересуват, да питат.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт