Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 6 септ. 2008, 13:07 ч.
  • Преглеждания  11 262  Мнения  61  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 48
Предстои ни да печем чушки за зимнина и ми се иска да го направим възможно най-бързо и лесно.Така,че събирам идеи Simple Smile.
Ето и моя опит.Ние преди години пекохме с газова горелка и после задушихме в найлонова торба и бяхме много доволни-стана бързо,белиха се лесно и не омекнаха много.Проблема е,че като пробвахме пак тази година с малко количество чушките се белиха много трудно.Опитвам се да разбера каква е причината.

Реклама
# 1
  • Габрово
  • Мнения: 3 036
Аз си ги пека на чушкопек.
3,4 кг. има няма за 2 часа са готови.
Чумала съм обаче че тези новите печки с вентилатор също ставали и то бързо и качествено.
Също и на скара .
Но за момента чушкопека ми върши работа .

# 2
  • Torrevieja,España
  • Мнения: 1 505
Ето тук 6те намериш ено лесно пе4ене.4ушки пе4ени в плик.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191087.40

# 3
  • Варна
  • Мнения: 1 656
Аз ги пека в тавата на фурната на грил и стават много бързо.Слагам под тях и хартия за печене и остава и чисто даже! Hug

# 4
  • София
  • Мнения: 394
Пека ги във фурната (програмата с вентилатор). Дори не е необходимо да ги обръщам, изпичат се много добре. Задушавам в съд и после лесно се белят.

# 5
  • Мнения: 386
В чушкопек или на село на огнището върху ламарина,това е по-бързия вариант.

# 6
  • Варна
  • Мнения: 565
Винаги на чушкопек!
Това с газовата горелка не го харесвам, може да стават по-бързо, но са като опърлени и трудно се белят,
друго си е да е изпечено!

# 7
  • Варна
  • Мнения: 1 727
На плота на печката.

# 8
  • В.Търново
  • Мнения: 369
Имам голяма,професионална скара на ток. Миналата седмица бях купила 22кг и за около два часа ги опекох. Вчера пак си купих и чакам слънцето да се поскрие, за да повторя процедурата.

# 9
  • Под звездите
  • Мнения: 576
Печа в чушкопек.

# 10
  • Бургас
  • Мнения: 213
На фурна с вентилатор, 250 градуса  Shocked, да, върху хартия за печене, направо върху скарата - много бързо, лесно и чисто!
.

# 11
  • варна
  • Мнения: 134
Също във фурната.

# 12
  • Мнения: 198

 

После много лесно се белят Simple Smile

# 13
  • гр.Варна
  • Мнения: 830
На чушкопека,ако бързам много на котлона.

# 14
  • София
  • Мнения: 3 541
Пека ги във фурната (програмата с вентилатор). Дори не е необходимо да ги обръщам, изпичат се много добре. Задушавам в съд и после лесно се белят.
Да попитам дали по този начин пръска много? Rolling Eyes

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт