Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 61 отговора


Мнения: 48
Предстои ни да печем чушки за зимнина и ми се иска да го направим възможно най-бързо и лесно.Така,че събирам идеи Smile.
Ето и моя опит.Ние преди години пекохме с газова горелка и после задушихме в найлонова торба и бяхме много доволни-стана бързо,белиха се лесно и не омекнаха много.Проблема е,че като пробвахме пак тази година с малко количество чушките се белиха много трудно.Опитвам се да разбера каква е причината.
Цитирай

Габрово

Мнения: 3 036
Аз си ги пека на чушкопек.
3,4 кг. има няма за 2 часа са готови.
Чумала съм обаче че тези новите печки с вентилатор също ставали и то бързо и качествено.
Също и на скара .
Но за момента чушкопека ми върши работа .
Цитирай

Torrevieja,España

Мнения: 1 505
Ето тук 6те намериш ено лесно пе4ене.4ушки пе4ени в плик.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=191087.40
Цитирай

Варна

Мнения: 1 656
Аз ги пека в тавата на фурната на грил и стават много бързо.Слагам под тях и хартия за печене и остава и чисто даже! Hug
Цитирай

София

Мнения: 373
Пека ги във фурната (програмата с вентилатор). Дори не е необходимо да ги обръщам, изпичат се много добре. Задушавам в съд и после лесно се белят.
Цитирай


Мнения: 386
В чушкопек или на село на огнището върху ламарина,това е по-бързия вариант.
Цитирай

Варна

Мнения: 565
Винаги на чушкопек!
Това с газовата горелка не го харесвам, може да стават по-бързо, но са като опърлени и трудно се белят,
друго си е да е изпечено!
Цитирай

Варна

Мнения: 1 724
На плота на печката.
Цитирай

В.Търново

Мнения: 369
Имам голяма,професионална скара на ток. Миналата седмица бях купила 22кг и за около два часа ги опекох. Вчера пак си купих и чакам слънцето да се поскрие, за да повторя процедурата.
Цитирай

Под звездите

Мнения: 513
Печа в чушкопек.
Цитирай

Бургас

Мнения: 213
На фурна с вентилатор, 250 градуса  Shocked, да, върху хартия за печене, направо върху скарата - много бързо, лесно и чисто!
.
Цитирай

варна

Мнения: 134
Също във фурната.
Цитирай


Мнения: 198

 

После много лесно се белят Smile
Цитирай

гр.Варна

Мнения: 830
На чушкопека,ако бързам много на котлона.
Цитирай

София

Мнения: 3 536
Пека ги във фурната (програмата с вентилатор). Дори не е необходимо да ги обръщам, изпичат се много добре. Задушавам в съд и после лесно се белят.
Да попитам дали по този начин пръска много? Rolling Eyes
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 61 отговора