Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 2 546
Изпитвам известни затруднения с правенето на подобни чушки. Пробвах два пъти, но и двата пъти беше повече от трагично. Значи пека си чушките, беля ги, пълня ги с плънка от сиренце и яйце, ако не ме мързи слагам няколко парченца ситни доматчета, след това пълнената чушка я слагам в яйце, после брашно, пак яйце и накрая галета. Следва пържене.
Е, да ама не, плънката остава сурова, а самата панировка не особено вкусно.

Не знам къде греша, вероятно рецептата нещо не е така. Някой да знае рецепта, при която чушките стават наистина вкусни?
Цитирай

София

Мнения: 278
Аз правих преди няколко дни и стана вкусно. Слагам само сиренце в чушките и то малко, за да се стегнати. Чушките ми са от фризер, не знам дали има значение.
Една мама беше споделила сурер панировка - ще потърся някъде назад и ще я постна. Станаха много вкусни и въпреки че сме на диета у дома - си хапнахме с удоволствие.
 35
Цитирай

София

Мнения: 278
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18565.0

Опитай панировката на Хондичка. АЗ я правих с хек и с чушки бюрек и много ми хареса.
Да ви е сладко. Hug
Цитирай


Мнения: 2 546
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=18565.0

Опитай панировката на Хондичка. АЗ я правих с хек и с чушки бюрек и много ми хареса.
Да ви е сладко. Hug

МЕРСИ:))
Цитирай

Шумен

Мнения: 1 326
Не слагай много плънка и пържи на по-ниска степен. Така трябва да стане. Гледах веднъж една готвачка как ги прави - за по-лесно вместо да ги пълни, сряза чушката по дължина, отгоре плънка, зави и панира. Но плънката етествено е гъстичка.
Цитирай

Варна

Мнения: 1 033
Ето ви и моят начин, който не е толкова традиционен, но доста гости са се отказвали от вечерята  заради тях:) Без майтап. Чушките са ми от фризер. Пълня ги с извара, в която съм сложила 1-2 яйца. Не панирам, а само ги овалвам в брашно и пържа. Пробвайте и дано ви харесат:)  chef
Цитирай

БГ - София

Мнения: 7 796
Не слагай много плънка и пържи на по-ниска степен. Така трябва да стане. Но плънката етествено е гъстичка.

  202uu и според мен, основното е да слагаш по-малко плънка и най-вече да пържиш на бавен огън!
Аз ги правя мързеливо - пека и беля чушките, после пълня с плънката, редя в тавичка и заливам с яйце и брашно. После слагам във фурната и на 180 градуса пека докато станат готови. Сервирам ги с кисело мляко с чесън и копър.
Успех
Цитирай
.... след това пълнената чушка я слагам в яйце, после брашно, пак яйце и накрая галета. Следва пържене.
....
Аз първо овалвам чушките в бръшно, след това яйце и после пак брашно.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.