Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • 1
 • 2
 • 3
 • Всички
Оперирана съм на 07.04.2008г. в клиника ''Авис Медика''  гр.Плевен.Чувствам се прекрасно и се възстанових за много кратко време. Искам да благодаря на целия екип на д-р Роберт Халваджиян и невероятната рехабилитаторка Нели Цанова. След операцията ме изправиха на третия ден на крака благодарение на тях двамата! Престоя ми в клиниката беше 10 дни,след което ме изписаха и се прибрах в родния ми град Велико Търново.Всеки месец бях под тяхно наблюдение и невероятно, но факт за четири месеца,аз вече се бях възстановила от тази тежка операция и  ходя без помощни средства и се чувствам нормален човек жизнен за работа!  АЗ И МОЙТЕ БЛИЗКИ ДА ИЗКАЖЕМ СВОЙТЕ БЛАГОДАРНОСТИ НА ТЕЗИ ХОРА СЪС ЗЛАТНИ  СЪРЦА И РЪЦЕ!!!ПОЖЕЛАМЕ ИМ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА ДА ПОМАГАТ НА ТАКИВА КАТО МЕН В ИЗПАДНА ЛИ В БЕДА. АКО ИМАТЕ ВЪПРОСИ КАЗВАМ СЕ АТАНАСКА ЛАЗОВА ОТ ГР. ВЕЛИКО ТЪРНОВО GSM :0889688592

# 1
 • София
 • Мнения: 4 452
Хубаво е да се регистрираш !
Аз самата имам този проблем. Не съм се решила на операция още, защото имам и други проблеми, но ако това време дойде искам да зная много неща, свързани с операцията.
На първо време да попитам, дали здравната каса покрива операцията и следоперативното лечение ?
Колко време е продължителността и, и колко време продължава възстановяването.
Благодарая предварително   bouquet

# 2
Здравей!
Здравната каса покрива част от операцията и медикаментите. Времето за възстановяванепри мен е четири месеца. Аз самата съжалявам, че не съм се оперирала по - рано а съм търпяла и денем и нощем на нетърпими болки. Екипа, който съм избрала: клиниката, докторът, рехабилитаторката и обслужващия персонал в нея са невероятни.
Моя съвет е че самата ти трябва психически да се настроиш за тази тежка операция  и колкото по - рано толкова по - добре ще се чувствате след това! Аз за една година имах скъсяване на ставата с 5 см.
Ако имате още въпроси, питайте. Аз съм на среща, регистрацията ми е TANKO_8160

# 3
Здравейте , ясно и аз ще стигна до това положение, в момента имам съвсем малко движение в тазобедрената става , но все намалява , предполагам че ще стигне до вкостяване. Не се решавам на операция защото не знам дали ще е успешна. Чувал съм какво ли не - че впоследствие се вадят при движение, че има доста болки , особено в студено време, че от пълната упойка се развалят зъбите и т.н. Не знам дали си струва цялато ходене по мъките. Аз съм на 30 години и още не съм свикнал да съм с такива ограничения , понякога давам всичко да съм нормален човек. Просто съм на кантар.
Определено ако се попадне на точните специалисти , това има голяма значение.
Споделете повече подробности около операцията , всичко което се сетите . Ние в това положение сме много , нищо че не си личим по улиците.

# 4
Здравей!
Разбирам те че си много млад и ти е трудно да вземеш решение, но ти трябва да си решиш сам да ли да се подложиш на операцията. Единствено мога да те посъветвам да посетиш най - добрият ортопед за мен д-р Роберт Халваджиян в Клиника АВИС МЕДИКА  гр.Плевен.Сигурна на съм ще той ще ти даде 100% верен отговор за твоето заболяване,и какво да предприемеш!Не се страхувай операцията е сложна, но възстоновяване е светкавично ако той ви оперира, и рехабилитацията е да бъде при Нели Цанова!Не се притеснявай от упойката обездвижването става от кръста на долу всичко чувах и виждах!Нямам увреждане на зъбите и се чуствам прекрасно!
Надявам се че това са добри съвети! Ако имаш някакви конкретни въпроси съм на среща!!!!1

# 5
 • Мнения: 822
Тук вьзстановяването зависи много от типа ендопротезиране.Дали ще бьде двуполюсно или еднополюсно.От оперативният достьп сьщо.При всеки е различно.Най-добри в тази сфера са в Горна баня.

# 6
 • Mediterraneo
 • Мнения: 20 654
Мъжът ми е на 33 години, заболяването му го установиха, когато беше едва на 20  Rolling Eyes С течение на времето нещата се влошаваха. В момента ходи с помощта на т.нар. канадки и често има силни болки.
Ортопедът му твърди, че ставата може да издържи поне още 2-3 години преди да се наложи смяна. От друга страна мъжът ми вече не издържа на болката и ограниченията при движение... В чуденка сме какво да предприемем.
Казвате, че ЗК поема част от операцията, кажете подробности. Каква сума трябва да платим в посочената клиника? Колко ви струваше на вас операцията и престоят там? Тези неща живо ме интересуват, защото е трудно да съберем 2-3 хиляди лева за операция  Confused

# 7
какъв вид упойка се прави - да не е локална в гръбнака ?
какво значи еднополюсно и друполюсно ендопротезиране, каква е разликата им ? Тарталета , разбирам прекрасно съпруга Ви , аз вече съм го преживял това -имам предвид - отначало болките са много големи , но и има движение на ставата. С течение на времето движението намалява както и болката , когато започне да се вкостява вече. Опасявам се да не изпусна момента , в който трябва да се направи операция и да си остана без никакво движение и болка - все едно няма става там а е изръстък без движение. Както се казва - болката е признак че има живот ! Това е важно.

Съгласен съм , че много зависи на какви доктори ще попаднеш. Аз за съжаление нямах този късмет да попадна на правилните специалисти , загубих 3 години в лутане по болници и разходи , на всяко ново място ми казваха че предишните са сгрешили и че сега попадам на правилните хора , но уви , бе поредната утопия. Докато се стигна до момента да отида в Германия на лечение. Там ме "зарадваха" с новината че е можело да се преустанови заборяването ми ако се е било хванело навреме. Тук е момента да споделя че диагнозата ми в България беше - Двустранна коксартроза и болест на Бехтерев /много лоша комбинация/. Според германците Бехтерев е причина за засягането на стивите, поне при мен. Както и да е , не се стигна до излекуване , но поне се спря процеса на възпаление на ставите /множество места бяха засегнати - подобно на артрит/. Ох, защи ли ви занимавам със всички работи . Нека се върнем на темата за този вид операции. .

# 8
 • Мнения: 822
Еднополюсно ендопротезиране е когато се протезира само главата на бедрената кост, а двуполюсно е когато освен главата се протезира и таза.Там ,кьдето главата на бедрената кост се сьчленява с таза.Освен това има циментна и безциментна фиксация,от което сьщо зависи вьзстановителният период.

# 9
 • Mediterraneo
 • Мнения: 20 654
... Както и да е , не се стигна до излекуване , но поне се спря процеса на възпаление на ставите /множество места бяха засегнати - подобно на артрит/. ...

А това как го постигнахте? Операцията за нас е крайната мярка. Готов е да опита всичко, така че моля да споделите.

# 10

А това как го постигнахте? Операцията за нас е крайната мярка. Готов е да опита всичко, така че моля да споделите.

Чрез лечение на 2 етапа - през първия се бият инжекции с радиоактивна съставка / Radium - 24 - Chlorid 24 / в най-засегнатите стави. След това се налага престой на легло 2 дена без никакво ставане /, целта е веществото да обхване местата на възпаление и да започне лечебен ефект. Тя е нова и още не се прилага във всички страни , в Германия обаче е практика вече , просеца на лечение се нарича Радиосиновиортеза. Ще ви кажа само че като станах от леглото на третия ден не можех да повярвам как леко се чувствах , идеше ми да се разплача...

Аз се лекувах в Берлин - западната част, първо в Immanuell - Krankenhaus ,

а през втория етап на лечението - в
Nuklearmedizinische Praxis -
Genter Stresse 74
13353 Berlin
tel. 030 45 48 85 0.

През втория етап на лечение отново се бият инжекции но венозно.
Като цяло лечението струва много скъпо, понеже бях отседнал при близки не съм плащал за престоя , само за лечението - общо беше на равностойност около 15 000 лв. Сега може и да е повече. Разбира се парите семейството ми не ги притежаваше. Добре че Министерството на здравеопазването даде резрешение да се лекувам в чужбина / още един куриоз/ та с родителите ми направихме кампания за събиране на пари / включително и ходене от врата на врата по домовете на хората , направо си беше просия. Добре че се намират още съвестни хора. Та събрахме сума за лечение и отпътувах. Първия престой бе около месец и половина, а втория почти 3 месеца.
Трябва да Ви кажа че преди да отида в Германия бях много зле. Сутришна скованост , продължаваща поне 3 часа. През целия ден болки по ставите , ходил съм с патерици, бастуни , абе не е за разправяне. След проведеното лечение ефекта е поразителен. Не знам дали ще има някакъв  отрицателен ефект от тия радиоактивни вещества , но тогава бях готов на всичко да постигна някакво подобрение . То се търпи , търпи ама в 1 момент ти писва /още повече ако си млад човек или на средна възраст. Най-добрите ти години минават в болки и ограничения.
Жалка държава сме. В чужбина е достатъчно 1 член от семейството да е здравно осигурен и всеки член от неговото семейство ползва пълни привилегии на лечение в цяла Европа. Ние тука сме на доизживяване. В Германия има хора , които си живеят по болниците- храна , условия. Да не ви говоря стаите как са обзаведени ...ще каже човек, че се намира в хотел. Нищо общо с "белите стаи" по нашите балнични заведения. Там ако стаята в болницата е бяла , значи работата не е на добре...

Да ви кажа още 1 подробност - дават срок на ефект на това лечение - 10 години. След това може да се повтори втория етап на лечение / 10 венозни инжекции в седмицата по 1 /.

# 11
 • Mediterraneo
 • Мнения: 20 654
Ох...
Радвам се, че сте постигнали напредък в лечението  Peace

# 12
Здравейте,

      Тъй като именно от тази тема преди няколко месеца научих за д-р Робер Халваджиян искам сега да споделя вече личните си впечатления от него и ако мога с това да помогна на други хора с подобни проблеми.

    На 01.06.2009г д-р Халваджиян оперира майка ми, която беше с диагноза коксартоза и извърши смяна на тазобедрената става. Искам да изразя безкрайната си благодарност към него и целия му екип в МБАЛ „Авис Медика” , гр. Плевен Въпреки, че майка ми е на 80г и много алергична към всякакви медикаменти, операцията мина перфектно, като предварително и бяха направени всички поискани от нас тестове и изследвания. Освен от изключителният професионализъм, бях възхитена от невероятните грижи, които полагаха не само за майка ми, но и за всички болни. Липсваше всякакъв елемент на комерсиалност . Работи се на твърд ценоразпис и е невъзможно да бъдете допълнително финансово изненадани. Условията в болницата са прекрасни, обстановката е смея да твърдя луксозна, с изключително модерно техническо оборудване, като навсякъде цари невероятна чистота. Специални благодарности на анестезиолога д-р Христов, на рехабилитаторката Нели Цанова, на сестрите и санитарите от колектива на МБАЛ Авис Медика. Ако имате подобни здравословни проблеми, не се колебайте – горещо ви препоръчвам да се обърнете към д-р Роберт Халваджиян. На него и на целия му екип:  Сърдечно благодаря!
Казвам се Иванка Русинова и ще съм щастлива ако мога да помогна с информация – тел. ми е 0888 654601.

# 13
Честита Нова 2010 Година! Чета с интерес историите на всички от вас и искренно се надявам здравословните ви проблеми да се решат успешно, както и при мен.

През 2009, в разстояние на по малко от 5 месеца ми бяха извършени две операции за смяна на тазобедрените стави в АВИС МЕДИКА, гр. Плевен от Д-р Роберт Халваджиян и неговия екип.

Болките бяха изключително силни и непоносими за около две години, като в последните месеци движенията бяха ограничени. След всичко преживяно нямах друг избор освен да търся високо квалифициран ортопед. Д-р Халваджиян ми беше препоръчен и след един преглед веднага беше определена дата за първа операция.

Както вече бе споменато, условията и отношението на персонала бяха на високо професионално ниво. Възстановяването премина добре, като три месеца след втората операция, се движа почти без помощни средства.

Искренни благодарности на Др. Халваджиян и екипа му. Ако случаят ми представлява интерес и бих могла да съм от полза, моля свържете се с мен на 088 7553831.

# 14
Здравейте, може би да е вече много късно за коментар по темата, всъщност е по скоро въпрос или опасения или неведение. Става въпрос за баща ми, който е на 64 г. но е зверски деен човек и не може да стои и 5 мин.на едно място ( занаятчия е, идва му отръки всичко ). От няколко години има болки в дясната става, веднъж много силни, друг път не толкова, има моменти в които не може да се движи от болка, не може да се свие до толкова, че да си обуе чорап. По-лошото е, че тук в нашия град Пазарджик, след многократни прегледи, изследвания и инжекции не могат да му определят диагнозата! Един път казват : коксартроза, др.път не било, тъй като правел някои движения, които не би трябвало да може да ги прави, ако е коксартроза. Хора, много го обичам, както всеки обича родителите си разбира се, но не знам къде и какво да правим. Всеизвестно е, че правилната диагноза е половин лечение, а при нас липсва такава. Смятаме да се обърнем към клиниката в Горна баня, но и там не знаем нито на кой ще попаднем, нито дали наистина е точното място. Ако можете, дайте съвет? Помогнете ми, насочете ме ?
Последно , аз не разбрах в болницата в Плевен, колко всъщност струва една такава операция, колко поема касата ? Приблизително или точно ....
Благодаря Ви от сърце !!!

# 15
 • Mediterraneo
 • Мнения: 20 654
Първо стигнете до окончателна диагноза. Какви изследвания са правени? Доколкото си спомням, мъжът ми мина през ЯМР преди да го диагностицират като коксартроза.

# 16
Здравейте,потърсете д-р Халваджиян в болница Авис Медика Плевен
Мисля че имат сайт в инернет . Завеждащият на отделението има със сигурност.Оперира мой близки които останаха  много доволни.
Сайта е www.orthobg.com Мисля че ще отговори на въпросите които ще му зададете.Желая ви успех

# 17
 • Мнения: 1 943
Деси–Пет, не мога да ти помогна с координати на лекари, но наш близък се оправи и оттърва планираната операция за смяна на ставата с желатин. Вечер се забърква с кисело мляко костен желатин /купува се от магазина за сладкиши, но трябва да не е химичен/  1 кисело мляко + 1 желатин и на сутринта се изяжда. Не е задължително да е на гладно - образува газове. Ефект има не по-рано от 20-я ден. Трябва упоритост. Първо изчезва болката, а после се възстановявала и ставата що годе.

# 18
Здравейте ,
Сестра ми е с такава диагноза и препоръчват операция. На нас ни препоръчаха проф.Ставрев -Пловдив ,а не можах да намеря коментари за него .Ако някой е ходил при него или е чувал отзиви нека да сподели

# 19
 • София
 • Мнения: 1 088
Изравям тази стара тема защото на моя мъж му предстои такава операция  Weary и трябва да проучим, и да вземем решение, къде да се  направи.
Моля, за мнения от личен или на близки опит за видовете стави, специалисти, цени и т.н.
Днес бяхме в Токуда, но докторът с когото говорихме ще се маха от там, а мястото където отива ... хич не ми вдъхва доверие.
Надявам се на повече отговори по темата с по-актуална информация, че в нета нещо няма много такава, досега рових Sad

# 20
 • Кьолн
 • Мнения: 1 217
И аз имам двустранна коксартроза.търпях два месеца болки и отидох на санаториум. Болките ми минаха, но ми казаха да правя упражнения всеки ден. И аз много се страхувам от операцията.

# 21
 • София
 • Мнения: 4 452
Да ви кажа и аз.
От двайсет години съм с двустранна коксартроза.
При всяка рентгенография и сцинтиграфия докторите казват, че е наложителна операция.
И най- черни прогнози.
Още не съм се оперирала и едва ли скоро ще го направя.
Вярно е, че има болки, вярно е и, че десния ми крак вече е по-къс с 2 см.
Надявам се, че левия ще го изравни в най-скоро време  Peace

# 22
 • Dimitrovgrad, Bulgaria
 • Мнения: 13
Здравейте!Аз съм оперирана от професор Ставрев.Оперирах двете стави 2007 година След една година започнаха болки в китките и лактитеСлед преглед при  професор  Солаков -ревматолог  пропуснах няколко месеца без лечение. В момента лекувам ревматоиден артрит .
От всичко което се случи с мен и хората които познавам стози проблем стигнах до заключението, че трябва да се стопира възпалението в ставата итогава да се оперира.
  Не бързайте опитайте всичко !Това е моето мнение.
Надявам се да се вкюлчат и други оперирани за мнение.


# 23
 • България
 • Мнения: 162
Според мен най-добрият хирург за смяна на тазобедрена става или колянна е доц. Румен Златев от Военно медицинска академия. Моята баба беше на 77 г. когато и смени тазобедрена става. На 7 ден беше станала от леглото и се движеше с патерици, като тях ги хвърли на втория месец. В момента понякога се грижи за синчето, което е на 5 г.
На свекърва ми смени колянна става и тя също се възстанови много бързо и септември ще ходи да смени и другата.

# 24
 • Сoфия
 • Мнения: 1 650
Записвам се да следя темата, 4е и баща ми е с този проблем.

# 25
 • Dimitrovgrad, Bulgaria
 • Мнения: 13
Възстановяването е много индивидуално,по бързо се възстановяват тези ,които са успяли да запазят непроменена мускулатура. Мъжете според мен се възстановяват по бързо.

# 26
 • Мнения: 0
Здравейте!От 3год изпитвах болка в лявата част на таза при определени движения.Преди година снимката показа че е за смяна ставата.От приятели и от Тук си харесах д-р Роберт Халваджиян-Прекрасен човек и Отличен доктор!!! HugЕкипът е невероятен PeaceОперацията ми бе направена с минимална кръвозагуба и не  се стигна до кръвопреливане.Затова им Благодаря от душа и сърце!!!
Клиниката/която е на чудно място/,е супер.Храната,обслужването и вниманието са идеални!
За страхливи като мен Grinningболка от самата операцията няма,има след това до 5-ия ден от раздвижването възстановяването на мускулатурата.В момента съм на 1 мес.няма болки.
Цената на операцията зависи от избора на става.Здравната каса отпуска 1080лв.
отговарям на тел:0879855099-Бранко
http://picbg.net/img.php?file=856273fb0b5c6960.jpg
http://picbg.net/img.php?file=c1903cd0eab61585.jpg
http://picbg.net/img.php?file=c317d2d114bd89a2.jpg
http://picbg.net/img.php?file=6ef354d555693b03.jpg
http://picbg.net/img.php?file=e010294c72bd34f2.jpg
http://picbg.net/img.php?file=2055dd507f06eff1.jpg
http://picbg.net/img.php?file=57219400fe023c51.jpg
Доктора :love:http://picbg.net/img.php?file=2a118b01c3bad91d.jpg
http://picbg.net/img.php?file=cf4c19de711ad040.jpg

# 27
# 28
 • Мнения: 0
 GrinningПривет на всички които ще се ремонтират като мен Wink LaughingНа 2-ия месец останах и без бастун!...и на снимката ставата е по хубава от оригинала Joy

# 29
 • Мнения: 0
Здравейте.И на мен ми казаха,че имам коксартроза в дясно и трябва да се сменя ставата.Обмислям къде да се оперирам,събирам пари и чета всичко , което е свързано с темата.Срещнах се с хора,които са оперирани в Търговище от д-р Славейко Христов и са доволни.Ако някой е чувал нещо за този лекар,моля да сподели тук.Ще бъда благодарен.

# 30
 • Сoфия
 • Мнения: 1 650
А ставата до живот ли се ползва или има давност?

# 31
 • Мнения: 160
здравейте!
Виждам, че в тази тема говорите за коксартроза и смяна на ставите, но знае ли някой нещо за операция на таза, защото някакви ъгли не са както трябва?Детето ми е на 11 г и имаше дисплазия на тазобедрената става като бебе.Тогава слагахме каишки, правихме упражнения и всичко се оправи.Казаха , че не може да се върне в положение на дисплазия.Десет години по-късно я завеждам на ортопед, без оплакванвия, само за да и снимат пак таза и да я прегледат.Ортопедът се консултирал с колега от детска ортопедия и каза, че трябва да се оперира, защото ъгъла, който сключват костите при таза не са както трябва.Вижда ми се странно и невероятно без нищо видимо, без да го боли детето да го помъкна по болници и зорлем да го режат и някаква импланта дори да му слагат.Нещо не вярвам на докторите.Някой да е чул нещо за бъдещи заболявания, причинени от такъв променен ъгъл?

# 32
 • София
 • Мнения: 14
Здравейте, предстои ми смяна на таз. става. Аз съм на 27г. 197см и 120-на кг това са ми размерите. Най-вероятно ще се оперирам, опериращ ортопед ще ми е проф. Аспарух Аспарухов в гр. Плевен той е най-добрият в тази област. Интересува ме, каква е цената на операцията? Някой знае ли и какви са ставите сега, горе-долу колко време ви трябва да проходите, той ми каза, че операциите са рутинни вече и че за 2дни вдига на крак, а за 20-дни сваляш патерици, няма куцане, няма болки? На вас колко ви трябва, за да оставите патериците, изравниха ли ви краката и можете ли да тичате, тренирате, карате колело? Благодаря
 Mr. Green

# 33
 • Мнения: 9
здравейте на мен също ми беше направена операция за смяна на става но съм на 15 години  и наистина на втория ден те вдигат а на 5 ден разбира се ако не се вдига температура се изписва от болницата преди операцията куцах и имах неописуеми болки. Но сега ходя перфектно и няма  никаква болка а са минали само 26 дена също така и скъсяването на кракът ми вече го няма

# 34
 • Пловдив
 • Мнения: 1
Към sillveto:,Благодаря ти за рецептата! Баща ми изпитва адски болки в тазобедрената става,но е доста на възраст за операция и има диабет.Търсех точно съвет като твоя,резултат не знам ще има ли,(силно се надявам да има),но нямаме друг избор освен да пробваме.Ако може да ми кажеш малко по-подробно ,както разбрах това се прави един път на ден!Благодаря ти!

# 35
 • Нарния
 • Мнения: 58
Здравейте! При мен също има съмнение за дясна коксартроза, доста четох из интернет
и попаднах на едно лекарство /добавка/ - Ходроник , от 3 месеца го вземам, някой от вас
да знае за него и да го е използвал? newsm78

# 36
 • Мнения: 0
Zdraveite!Ba6ta mi sa6to ima tova zabolqvane i e v naprednal stadii.Intresuvame ima li veroqtnost ot uslojneniq povreme ili sled operaciq(kakvi sa te),tai kato tova e edinstvenata pri4ina, poradi koqto toi tvardo otkazva da se podloji na sa6tata.Ako nqkoi znae kakvi izsledvaniq se pravqt predi intervenciqta i ima li predvaritelna podgotovka na pacienta.Predvaritelno blagodarq

# 37
 • Мнения: 0
Здравейте, казвам се Десислава. Баща ми има същата диагноза от година. Лекарите препоръчват операция. Насочили са го към д-р Мария Кацарова, гл. асистент в университетска болница по ортопедия и травматология Бойчо Бойчев /Горна Баня/. Ако някой има информация и може да даде мнение за лекарката, моля да пише тук или на d.toskova@mail.bg

# 38
 • София
 • Мнения: 16
Здравейте! При мен също има съмнение за дясна коксартроза, доста четох из интернет
и попаднах на едно лекарство /добавка/ - Ходроник , от 3 месеца го вземам, някой от вас
да знае за него и да го е използвал? newsm78

Mъжът ми пие Ходроник.Тази седмица бяхме при нашата ревматоложка и отново го купихме от клиниката. Той го пие по 1 капсула на ден в продължение на 3 месеца, като след това 3 месеца почива.Вярно е,че има много добър ефект и ако не да спаси,то поне може да отложи с доста време подмяна на става.Мъжът ми e доволен, дори скоро го търсеше из къщи, за да пие, че нещо пак го боляха ставите Simple Smile

# 39
 • Pleven, Bulgaria
 • Мнения: 0
nqkoi moje li da mi dade kordinatite na rehabilitatorkata Neli Canova

# 40
 • Велико Търново
 • Мнения: 13
Здравейте ,някой може ли да ми каже цената на престой в Авис Медика Плевен Thinking

# 41
 • Mediterraneo
 • Мнения: 20 654
Здравейте! При мен също има съмнение за дясна коксартроза, доста четох из интернет
и попаднах на едно лекарство /добавка/ - Ходроник , от 3 месеца го вземам, някой от вас
да знае за него и да го е използвал? newsm78

Не съдържа нищо различно от всички останали добавки за ставите- глюкозамин и хиалуронова киселина...

# 42
 • Русе
 • Мнения: 3 970
Здравейте ,някой може ли да ми каже цената на престой в Авис Медика Плевен Thinking

На майка ми и предстои операция там. Казаха и 500лв за престоя + 3000 лв за ставата.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт