Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 9 септ. 2008, 13:23 ч.
  • Преглеждания  9 545  Мнения  94  Онлайн  1
Отговори

Анкета

Какъв грах купувате и готвите най- често?

Опции:

* Гласуването приключено: чт, 09 окт 2008, 13:23

  • Mediterraneo
  • Мнения: 19 630
Вчера за първи път купих пакет сух грах. Днес ще го сготвя и ми е интересно какво ще се получи.
Обикновено купувам само замразен грах. Но напоследък се сварява все по- трудно и по- трудно. Мъжът ми не харесва вкуса на стерилизирания  Crazy, а на пресен никога не съм попадала  Thinking
Вие какъв грах изпозвате най- често?

# 1
  • Пазарджик
  • Мнения: 261
замразен

Реклама
# 2
  • Варна
  • Мнения: 1 578
Бондуеле консерва.

# 3
# 4
  • Berlin
  • Мнения: 8 166
замразен или консерва.. но много рядко ползвам грах.

# 5
  • Мнения: 336
И аз използвам замразен в пакет,повече ми харесва от консервирания,някакси по-свеж и зелен ми е...а как изглежда сухия грах?Коя фирма го предлага Rolling Eyes

# 6
  • някъде там...
  • Мнения: 72
Досега не съм ползвала сух. Ползвам само замразен

# 7
  • Мнения: 13 547
Замразен. Купувам такъв, какъвто има в магазините край нас, досега никога не съм попадала на лошо качество. Даже почти не го варя, само го попарвам във врялата вода, за да се размрази.
Сух грах съм ползвала преди години, преди да пуснат замразен по магазините. Не ми хареса, а и трябваше да се вари дълго. Този в консервите пък понякога има лош дъх.
На замразения това му е хубавото, че може да се ползва само част от пакета, а другата да се върне във фризера. А и се приготвя бързо, за разлика от сухия.
Пресен може да се купи на пазара в началото на лятото. Бланшира се и се замразява.

# 8
  • София
  • Мнения: 4 107
Използвам консервиран грах, но само на Леда или Сторко.
Никога досега не съм попадала на лошо качество.

# 9
  • Мнения: 1 282
Най -добрия вариант. Използвам и замразения на Бондуеле.

# 10
  • София
  • Мнения: 11 123
Използвам консервиран грах, но само на Леда или Сторко.
Никога досега не съм попадала на лошо качество.

Същото и аз правя. Даже точно преди час минах през магазина и купих по една кутия и от двете марки, че като се прибера от работа довечера да сготвя.  Mr. Green

# 11
  • Мнения: 2 995
Замразен  Peace

# 12
  • София
  • Мнения: 108
БРАВО и аз така, по-вкусен ми е!

# 13
  • София
  • Мнения: 143
Използвам стерилизиран грах.Не знам защо съм останала с убеждението,че по бързо увира.

# 14
  • софия
  • Мнения: 2 139
Винаги стерилизиран.Най-често на BONDUELLE в консерва.

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт