Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 94 отговора

Анкета

Какъв грах купувате и готвите най- често?

 (Гласуването приключено: чт, 09 окт 2008, 13:23)
Въведи твоя глас

Mediterraneo

Мнения: 18 352
Вчера за първи път купих пакет сух грах. Днес ще го сготвя и ми е интересно какво ще се получи.
Обикновено купувам само замразен грах. Но напоследък се сварява все по- трудно и по- трудно. Мъжът ми не харесва вкуса на стерилизирания  Crazy, а на пресен никога не съм попадала  Thinking
Вие какъв грах изпозвате най- често?
Цитирай

Пазарджик

Мнения: 261
замразен
Цитирай

Варна

Мнения: 1 578
Бондуеле консерва.
Цитирай


Мнения: 6 020

И аз Peace
Цитирай

София

Мнения: 7 584
замразен или консерва.. но много рядко ползвам грах.
Цитирай


Мнения: 328
И аз използвам замразен в пакет,повече ми харесва от консервирания,някакси по-свеж и зелен ми е...а как изглежда сухия грах?Коя фирма го предлага Rolling Eyes
Цитирай

някъде там...

Мнения: 70
Досега не съм ползвала сух. Ползвам само замразен
Цитирай

През девет форума в десети

Мнения: 11 459
Замразен. Купувам такъв, какъвто има в магазините край нас, досега никога не съм попадала на лошо качество. Даже почти не го варя, само го попарвам във врялата вода, за да се размрази.
Сух грах съм ползвала преди години, преди да пуснат замразен по магазините. Не ми хареса, а и трябваше да се вари дълго. Този в консервите пък понякога има лош дъх.
На замразения това му е хубавото, че може да се ползва само част от пакета, а другата да се върне във фризера. А и се приготвя бързо, за разлика от сухия.
Пресен може да се купи на пазара в началото на лятото. Бланшира се и се замразява.
Цитирай

София

Мнения: 3 790
Използвам консервиран грах, но само на Леда или Сторко.
Никога досега не съм попадала на лошо качество.
Цитирай


Мнения: 1 282
Най -добрия вариант. Използвам и замразения на Бондуеле.
Цитирай

София

Мнения: 10 816
Използвам консервиран грах, но само на Леда или Сторко.
Никога досега не съм попадала на лошо качество.

Същото и аз правя. Даже точно преди час минах през магазина и купих по една кутия и от двете марки, че като се прибера от работа довечера да сготвя.  Mr. Green
Цитирай


Мнения: 2 842
Замразен  Peace
Цитирай

София

Мнения: 108
БРАВО и аз така, по-вкусен ми е!
Цитирай

София

Мнения: 143
Използвам стерилизиран грах.Не знам защо съм останала с убеждението,че по бързо увира.
Цитирай

софия

Мнения: 2 140
Винаги стерилизиран.Най-често на BONDUELLE в консерва.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 94 отговора