Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

у дома

Мнения: 2 605
Днес правих една туршия, която се залива с гореща вода. Обърнах бурканите, след като ги затворих, но дали водата не беше достатъчно гореща или от друго- от 9 буркана само на 1 му е хлътнала капачката. Sad
Чудя се дали ако излея течноста, загрея я отново и пак повторя процедурата със затварянето, нещо може да се спаси...? Thinking Притеснява ме обаче аспирина, да не му стане нещо от високата температура...? ooooh!
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Сложи по 1 аспирин в бурканите,а течността си я загрей наново.Ще стане.Миналата година една съфорумка беше сложила по няколко аспирина на буркан и Й стана хубава туршията...Даже се майтапехме,че като настинат - отварят един буркан с туршия и са спасени, готови ненастинали  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


Няма да хвърляш материала,я..... Wink
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.