Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 10 септ. 2008, 22:55 ч.
  • Преглеждания  391  Мнения  1  Онлайн  1
Отговори
  • у дома
  • Мнения: 2 606
Днес правих една туршия, която се залива с гореща вода. Обърнах бурканите, след като ги затворих, но дали водата не беше достатъчно гореща или от друго- от 9 буркана само на 1 му е хлътнала капачката. Sad
Чудя се дали ако излея течноста, загрея я отново и пак повторя процедурата със затварянето, нещо може да се спаси...? Thinking Притеснява ме обаче аспирина, да не му стане нещо от високата температура...? ooooh!

Реклама
# 1
  • София
  • Мнения: 5 001
Сложи по 1 аспирин в бурканите,а течността си я загрей наново.Ще стане.Миналата година една съфорумка беше сложила по няколко аспирина на буркан и Й стана хубава туршията...Даже се майтапехме,че като настинат - отварят един буркан с туршия и са спасени, готови ненастинали  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing


Няма да хвърляш материала,я..... Wink

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт