Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

  • 11 септ. 2008, 11:36 ч.

Сушени чушки

  • 1 183
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 48
Момичета искам да си изсуша червена капия за пълнени,но не знам как.Ако някой знае моля да ми обясни стъпка по стъпка.Благодаря ви предварително  bouquet!

# 1
  • София
  • Мнения: 1 351
Няма да стане с капия, миличка, много е месеста и ще загние. За сушене става т.нар.селски пипер, той е с по-тънка ципа и по-малко "месо". Стандартно се суши на слънчево и проветриво място, докато чушката поувехне. След това се ниже на връв и се закачва отново на проветриво място докато изсъхнат съвсем. Така е по технологията на моята баба. Сега майка ми понякога ги суши във фурната на вентилатор и мн.ниска температура, а после ги прибира във фризера. Но не са съвсем сухи като бабините и вкусът е малко по-различен.

# 2
  • София
  • Мнения: 2 504
Тоест на балкона, който не е остъклен може, нали така?!
точно се чудех как стават тези чушки и попаднах на темата Grinning

Редакция на ключовите думи на тема





Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт