Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 14 септ. 2008, 23:49 ч.

LaRedoute - кодове - 11

 • 38 377
 • 702
 •   1
Отговори
 • Варна
 • Мнения: 639
Привет на всички!
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ, КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! ТАКА ЧЕ, ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ДРУГАТА ТЕМА !

Тук е мястото да се обърна
Към новите момичета - желателно е онези от вас, които все още не са прочели правилата на форума да започнат от там, защото само така ще се избегне случващата се понякога конфронтация и превръщането на темата в терен за изясняване на отношения. Единствената цел на темата е да сме си взаимно полезни  Peace В този пост ще намерите отговори на голяма част от въпросите си - така че обърнете внимание и на него  Laughing Hug

Към всички онези, които смятат, че са единствените, не разполагащи с достатъчно време да четат - Препоръчително е да отделите все пак такова, преди да зададете въпрос - от една страна, за да покажете поне мъничко уважение към труда на останалите момичета, публикували тук информация, за да са в помощ, а и защото вече си имаме предупреждения, че ако не се чете преди да се пише - темата ще бъде изтрита и тогава ще ви се наложи да изчетете доста повече страници в другата тема, за да си откриете код и да си изясните как действа!
Да бъдем отговорни и наистина да си бъдем полезни! Щом едни могат - значи всички можем /или нека поне се опитаме/!
Благодаря на всички включили се в темата   bouquet за приноса, който има всяка една от вас тази тема да се обогатява и развива! Заедно я създаваме, така че нека я направим такава каквато на нас ни се иска да бъде!


Ето някои от основните неща имащи значение при използването на кодове:
1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка, Намаление в евро, Намаление в %-ти, Подарък, а някои от тях съчетават два или три бонуса. Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти, а с други се "сдобиваме" от различни сайтове.

2. В една поръчка можете да използвате само един код!!! Не можете да използвате и код за БД и код за намаление или подарък /изключение правят тези, които дават двете или трите възможности/,така че преценете, пробвайте кой код ще ви проработи и си решете с кой да си пуснете поръчката.

3. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК. Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви, тоест ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе поле най-отдолу след въведените артикули с подаръка  в зависимост от бонусите, които дава съответния код. Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален, или че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици. Другата възможност е да ви кара да въведете клиентски номер /не вашия, но пък може да въведете клиентския номер на друг ваш акаунт/ и едва след това да ви активира кода - затова ползвайте преводач да си изясните какво точно ви е изписано след червената удивителна. Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.

4. Ако решите да смените кода, който сте въвели  е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.

5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande -  Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис  Voir mon offre spéciale sur cette commande, който след като натиснете ви зарежда страницата на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale

6. Повечето кодове имат условия, при които да бъдат използвани и не действат в случай, че някое от тях не е спазено. Тоест, за да се активира един код е нужно първо да се спазят условията му, като се сложат в кошницата САМО такива артикули, които са споменати като условие (от дадена колекция или ненамалени), и когато вече проработи кода може да се добавят и намалени артикули и от други колекции (което не винаги обаче запазва ефективността му). Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има кодове, които не действат при всички, както и такива, които могат да бъдат използвани еднократно от акаунт. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.
Моля ви обръщайте внимание в крайна сметка артикула, който искате да намалите отговаря ли на условията на кода - обърнете внимание на квадратчето в горния ляв ъгъл какво е  - то ще ви покаже дали ще се повлияе от съответния код/колекцията дали отговаря на условията на кода/!

7. Артикули с надпис NOUVEAU!, EXCLUSIF WEB, както и от раздела SPORT, когато присъства това синьо квадратче горе вляво, трудно могат да бъдат намалени и се повлияват от много малко кодове /да не кажа почти никои/, поне докато са с този надпис или изрично не е условие на кода!!!

8. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си!!!

9. Един код е персонален, когато действа само на акаунта,на който е изпратен, а не защото е изпратен само на един акаунт. Тоест всички можем да получим един и същ код и пак да е персонален.

10. Цените се разделят на няколко вида - PRIX MINI, PRIX ROUGE /червени цени/, PRIX VERT /зелени цени/ и Безцветни /тоест не спадат към останалите/ - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна. Артикулите, които са PRIX MINI, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка и те най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/  Peace Напоследък се появяват и prix futés, които все още не сме си изяснили какви точно са  Rolling Eyes

11. Зелени страници /зелен сектор/ се водят тези, чийто цвят с обозначенията femme, homme, enfant...са в зелено поле или в зелен цвят - в заглавната страница на сайта, а червените страници /червения сектор, или така наречените албанци - Les Aubaines/ - съответно в червен цвят. Червеният сектор е за стари колекции, които са намалени и периодочно променят % на намалението им. До сега е имало един, два кода които да са точно за този сектор. Иначе той не се влияе от кодове!

12. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код   /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Първият  изисква регистрация от тук - въвеждат се nick и e-mail и след като /след няколко часа/ дойде потвърждение по мейла ви - можете да влезете  Peace Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла  трябва да се отговори на първото съобщение в темата, която ви интересува, след което да се върнете отново на първото съобщение - и кодовете вече се виждат!!!  -  Информацията е благодарение на Stefoni     bouquet

13. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан /Epuise /  или че ще бъде наличен след n - броя седмици , е възможно да изпратят друг или да останете без подарък, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода!!! А може и изобщо да не ви даде да продължите към стъпка две и да направите поръчка - та да не се чудите защо.
 
14. Вече има много момичета, на които са отказвали поръчки с обяснението, че са използвали код, който не им е изпратен лично- на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Имайте предвид и факта,че никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.Последните отказани поръчки бяха дори с код изпратен на момичетата с обяснението,че имат проблем със самия код и използването му

15. Периодично на e-mail - ите на всички ни изпращат код с обяснението,че е специално изненада за съответния човек, тъй като е имал проблеми със сайта еди – кога си....бля-бля-бля.....Това по принцип е един вид код зарибявка да ни накарат да пуснем поръчка с този код, чувствайки се специални поради специално отношение. До сега са изпращали код  57738 - поднос за сервиране /поставката за свещи/ с референтен номер може да се поръчат самите свещи - 4 бр., парфюмирани
И код 50423 - сосиерките с лъжичките, но пък се активира при минимална поръчка например за 43,32 евро.

16. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute  - натиснете бутон Commander avec la referances catalalouges /горе в дясно до бутона с броя на артикулите в кошницата ви/  - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората по принцип се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajuter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

17. Относно намаленията на различни марки, които правят периодично - Не на всички изпращат покана, но благодарение на момичетата, които пускат тук получено известие, можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail. Ако тук е публикувана такава страница, след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/, където попълвате съответно име, презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта. Имате възможност да разпратите 5 покани /напр.до всичките ви акаунти/, след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите. В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата, която да въведете и да влезете в страницата на намалението. Само и единствено в деня на намалението можете да влезете в страниците му и да разгледате/поръчате. Дните преди него се виждат само няколко артикула без цените.

18. Оферта, пратена ни на e-maila се публикува - След като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, който след като отворите ви се зарежда нова страница със самата оферта. Именно линка на тази страница копирате и публикувате тук. А за да сте сигурни, че сте направили всичко както трябва, преди да натиснете бутона "Публикувай", проверете с бутон "Предварителен преглед". Преди да публикувате оферта, която сте получили на e-mail, моля прегледайте този пост, както и няколко последни страници дали вече не е публикувана същата оферта!

19. Лично моя интерпретация, но тъй като никой не ме поправи и в предната тема - често срещу по-долу написаните кодове се среща „предпочитани”, което по мое мнение се отнася по-скоро за артикулите,които сте предпочели /избрали/ да сложите в кошницата си отколкото за в действителност „предпочитаните” артикули. Един артикул може да бъде направен от вас такъв, когато сте го отворили, задали сте размер и цвят и вместо розовия бутон за вкарване в кошницата, натиснете бутона под него - - Отваря ви се прозорец с полета за идентификация - e-mail и парола, или директно ви запомня артикула или ви излиза надпис, че поради техн.причини това не може да стане сега и да опитате по-късно. Избраните от вас „предпочитани” артикули можете да видите като влезете през - Mon espace client - под заглавния надпис на сайта - - така можете да си следите артикули, които не са налични или няма размера, който желаете или пък дали не са ги намалили. 

20. В последно време се установи, че ако не ви действа код изпратен ви лично на e-mail, все пак можете да се възползвате от него като направите поръчка чрез мейл или телефонно потвърждаване. За целта първо им драсвате няколко реда с обяснението, че не ви действа кода и от там нататък след като ви отговорят действате по пътечката, описана в няколко стъпки от Бу тук /като на следващата страница  змейковица също е обяснила как точно е постъпила./ Късмет и дано не се налага по този начин да се възползвате от офертите си!


21. Повечето от долу публикуваните кодове при мен не действат, но пък много момичета казват, че при тях са проработили, независимо че има и такива чиято валидност е изтекла - така че опитвайте - може пък и при вас да проработят Peace 
Имайте предвид,че комплекта с оранжевите прибори вече не е наличен и засега го заменят с този .
Както и че това е знака, показващ, че артикулът е от новата колекция есен-зима 2008/2009


А ЕТО И САМИТЕ КОДОВЕ /синтезирани от предни теми и публикуваните тук/ :

ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
12971 - БД при поръчка над 60? - оферта - вал.до 23/09/08
27081, 27103 - БД при поръчка над 45?
28614 - БД при покупка над 45? от новата колекция есен- зима 2008/2009.Ако се употреби от нов акаунт дава и намаление 20?/45?
28711 - БД при поръчка над 55? от новата колекция ненамалени
43933 - БД  при продукт на SO'HOME
45381 - 20?/55? + БД .Доста стар код,чиято валидност все обновяват.Май  все още се задейства,когато сложите реф.номер 9358714(2 евро) - тривки за баня, а има и такива,на които само с тези тениски или без да добавят каквото и да било или при ненамалено PRIX MINI - има няколко отказани поръчки с този код, а последно валидността му беше до 09/08/2008
49417 - при продукт на SO'HOME -/напр.това  независимо дали дълги или къси или нещо друго,но май не действа с артикули под 6-8 евро цена - все пак опитвайте,че има и такива случаи/ + подарък кърпи и пак - кърпите ще са налични след 2 седмици
49433 -  20?/60? + БД при продукт на SO'HOME – напр.с тези пръчици  - благодарение на малвина
57398 -
57428 - на elena230479 са й отказали поръчка с този код
57444 -
57479 -
61425 - оферта
64084 -
merci -  намаля  новата колекция + БД при сума над 50 евро остатък след намалението
COLIS,ENVIE -

НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
15709 - 24?/60?, 50?/125?, 80?/200?, вал. до 30/09/2008
16470 - 18?, БД при поръчка над 45?
16969 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, вкл. и PRIX VERT
16977 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, вкл. и PRIX VERT
18503 - 24?/65?, 50?/135?, 80?/210?, 25% sur petit electomenager ,20% sur gros electromenager /тоест намаля електроуредите/ - вал. до 30/09/2008
19186 - 22? /160? - вал.до 18/09/2008
19240,50113,62251, 69531 - гривна с часовник + 40?/100? с 19240 15?/30? с 50113 15?/30? с 62251 или гривна с часовник + 40?/120? с 69531 - това са кодове, които обикновено изпращат ,когато получателя му има рожден ден
22241 - 25? /50? от колекцията есен-зима 2008/2009, подарък чанта (sac à main), вал. до 30/12/2008
23205 - 15? от новата колекция есен/зима 2008/2009 + черна ръчна чанта ето я и пак
Състав отвън полиуретан 80%, PVC 20%.Вътре - 80% полиестер, 20% памук с джобове вътрешни 100% полиестер
23345 - 15?/30? при продукт на Taillissime  + подарък тренч? - вал.до 16/11/2008
23825 - 15?/30?, 30?/70?, 45?/120?, вал. до 30/09/2008
27103, 27081 - 20?/55? и при остатък  над 45 евро остатък дава БД
27898 - 15?/30? от новата колекция есен/зима 2008/2009 - вал.до 03/10/2008
27901 - 15?/30? от новата колекция есен/зима 2008/2009 - вал.до 26/11/2008
28487 - 15? от колекцията на ANNE WEYBURN ,а над 30? и БД - вал.до 26/11/2008
28614 - 20 ? /45 ?  + БД при поръчка над 45 ?  - вал.до 04/11/ 2008
32948 - 63?/180? + чанта - вал.до 22/10/2008
32964 - 27?/90?, 44?/144?, 66?/200?  +  подарък сосиерките
33596 - 51?/109? от колекция есен-зима 2008/2009 + подарък sac shopping в цвят vert/kaki  заменен с тази чанта /информацията е от фр.сайт/
35556 - 15? + подарък sac chopping kaki при закупени още два артикула ? - вал.до 05/11/2008
39748 - 15? при закупуване на 3 бр.артикули от новата колекция есен-зима 2008/2009 в комбинация помежду си както са в каталога + сак lafuma rose/chocolat
40037 - 15? от колекция есен-зима 2008/2009 + НД при поръчани поне 3 артикула + раница Lafuma - вал.до 28/10/2008
40517 - 15? от колекция есен-зима 2008/2009 - вал.до 30/09/2008
45462 - 10?
46914 - 20? - вал.до 16/11/2008
47589 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, от  зелените страници - FEMME LINGERIE BEAUTE ENFANT HOMME SPORT  + подарък оранжевите прибори ,които не са налични и заменят с този комплект  -  вал. до 30/09/2008
47600 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, 60?/180? от колекцията пролет-лято и есен-зима, вкл. и PRIX VERT + подарък оранжевия комплект  /CHEMIN DE TABLE - GRIOTTE / - тъй като не е наличен го заменят с този
49913 - 38?/120? от зелените страници без pages rouges, prix mini, prix rouges и артикули на converse и repetto
50636 - 15?/60? от колекция есен-зима 2008/2009 - оферта
51039 - 18?/60? от колекция есен-зима 2008/2009 - вал.до 26/10/2008
51179 - 20?/50? + подарък оранжевия комплект прибори и салфетки общо 21 части - тъй като не е наличен го заменят с този -  вал. до 30/09/2008
52647 - 18?/60?, 29?/90?, 40?/120?, 60?/180?  + подарък комплект оранжевите прибори - не е наличен и го заменят с този
54313 - 38?/120? от колекция есен-зима 2008/2009 без червените страници,PRIX ROUGE и PRIX MINI
54275 - 20?/49?, 32?/79?
57568 - 15?/30?  от колекция есен-зима 2008/2009 + подарък мъжки комплект
57711 - 10?/30?  оферта
58548 - 20?/60?, 40?/120?, 75?/220?,вкл. и PRIX VERT,вал. до 30/09/2008
58629 - 20?/55?, 37?/100?, 65?/175?,вкл. и PRIX VERT,вал. до 30/09/2008
58696 - 18?/50?, вал.до 30/09/2008
60844 - 20?/60?  за колекция пролет-лято 2008 и есен-зима 2008/2009
61174,61190 - 15?/30?
61182 - 15? от LA REDOUTE CRÉATION и ANNE WEYBURN
61328 - 20?/55?  + БД оферта
61336 - 20?/55?  за новата колекция  +  БД  оферта
61433 - 20?/49 ?, 32?/79? , 40?/99? оферта
61530 - 15?
61573 - 15?  от новата колекция есен-зима + черна ръчна чанта
62952 - 15?  за новата колекция есен-зима  2008/2009 + черна ръчна чанта
63614 - 15?/60? + БД за нова колекция есен-зима 2008/2009
65129 - 10? PRIX MINI  -  също стар код, но и неговата валидност е често променяна
65110 - 5? - вал. до 30/09/2008
68438 - 20?/60? ,40?/125?,75?/230? за артикули от новата колекция есен-зима 2008/2009 ,ненамалени – вал.до 30/09/2008
68993 - 20?/55?  +  БД  оферта - вал.до 14/10/2008
73997 - 86?/200?, вал. до 30/09/08
74128 - 15? за новата колекция есен-зима 2008/2009 без вече намалените цени, стоките, отбелязани като "nouveautés" и "exclusivités web", продуктите от секция "кухня и ко", продуктите  Repetto и  Converse, стоките с "prix rouge" /червена цена/, както и за червените страници, с изключение на секциите за малка и голяма електротехника, картина, звук, играчки  + подарък комплект ДОРА /чанта+малка чантичка/ + БД при два поръчани артикула + подарък каталог  - реална снимка - вал.до 14/09/2008     
74136 - абсолютно същите условия като горния - с една оферта са, но подаръка е комплект Спайдърмен /раница+портмоне/ - вал.до 14/09/08
Тази оферта стана ясно може да бъде оползотворена чрез поръчка направена по телефона и мейли
За сега двата кода за Дора и Спайдърмен ги оставям,защото в единия френски сайт са със срок на валидност до 9/10/2008  newsm78

НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
13366 - 35%за предпочетени артикули от колекцията femme, homme, enfant, lingerie,
linge de maison et beauté,25% за всички останали,25% за всички маркови залените страници на каталога,20% на всички основни електроуреди и детски играчки и Доставка 1? - оферта - вал.до 01/10/2008
13196 - -30% за предпочетен артикул от FEMME, HOMME, ENFANT, LINGERIE, LINGE DE MAISON от колекция есен-зима 2008/2009 без зелените,червените страници,prix rouges и prix mini;-25% за останалите от FEMME, HOMME, ENFANT, LINGERIE, LINGE DE MAISON, MOBILIER без зелените,червените страници,prix rouges и prix mini - оферта - вал.до 04/10/2008
13986,14028 - 30% на избран един артикул/от аксесоари/от колекция есен-зима 2008/2009 на  Anne Weyburn,25% за всички останали артикули от същата колекция - оферта1 оферта2 - вал.до 23/09/08
14702,14729,36544 - 40%  за le blanc (La REdoute et So'Home) + БД при покупки над 60? от новата колекция ненамалени + комплект плик 140/190  с 1бр калъфка/Parure de couette SANNA beige/blanc/ за 4.90? (1p) или комплект плик 220/240 с 2 бр.калъфки за  9.90? (2p) и  подарък комплект 25 части - *6бр.вилици,лъжици,ножове,6бр 40*50cm платови салфетки в 3 цвята и 1бр.покривка 40*145cm цвят anis - оферта и пак - вал.до 03/11/2008
17388 - 35% артикули "la redoute essentiels" в страниците linge de maison,30% артикули linge de maison, beauté et literie,25% артикули мебели и декор,20% електроуреди и PRIX VERT - вал. до 30/09/2008
19763 - 30% на всички от Deco от сектор, "Bien s’équiper pour la rentrée" без pages rouges, prix futés, prix mini, nouveautés et exclusivités Web - вал.до 22/09/2008
- 25% на марките lui и elle и прет-а-порте без nouveautés, exclusivités web, prix mini и prix rouges - вал.до 30/09/2008 - оферта
21350,40738,44415 - 25% за артикул на Taillissime и 20% за останалите артикули в поръчката + чанта - реална снимка като последния дава 15?/30? от колекцията на Taillissime - и пак и пак и пак - Материята е изкуствена, но много мекичка. На етикета пише, че отвън е 50%PVC и 50%PU, а отвътре 100% полиестер. Най-страхотното е цвета й - точно като на тъмнокафява мед с отблясък на бронз. Вътре няма разделения,отгоре се закопчава само с едно копче, няма цип - благодарение на Stefoni
22551 - 20% от новата колекция + подарък сосиерките до 30/04/2009
23221 - 20% намаление на артикули от новата колекция есен-зима 2008/2009
24031,24082 - 25% при 64? поръчка от новата колекция есен-зима 2008/2009 без prix mini от зелените и червените страници + подарък сак Lafuma (брик и сиво) размер 40/26/22см - вал.до 31/03/2009
подарък
29823 - 50% за артикули прет-а-порте,20% за зелените страници - вал.до 03/10/2008
29831 - 50% за артикули прет-а-порте,20% за зелените страници - вал.до 03/10/2008
30481 - 25% за предпочетени/ Femme, Homme, Lingerie, Enfant, Linge de maison, Mobilier, Literie/ за колекция Есен-Зима 2008/09 без  PRIX MINI, PRIX ROUGE и PRIX VERT,20% за останалите артикули в поръчката/ Femme, Beaute, Homme, Lingerie, Enfant, Linge de maison, Literie, Petit Electromanager, Gros Electromanager/ за колекция Есен-Зима 2008/2009 без  PRIX MINI, PRIX ROUGE и PRIX VERT - код от фактура
31496 - 20% за новата колекция на SO HOME - оферта - вал.до 19/09/2008
32875 - 20% за новата колекция от зелените страници PRIX MINI, PRIX ROUGE при продукт на SO'HOME или TAILLISSIME, 25% при продукт на AM.PM. 20% от червените страници при продукт на  ANNE WEYBURN + сосиерките
32891 - 25% есен-зима 2008/2009,20% спорт,PRIX VERT + подарък сосиерките - вал.до 25/10/2008
34592 - 25% sur femme, enfants, hommes, beauté, sport, linge de maison sauf pages vertes pages rouges prix minis – вал.до 30/09/2008
35947 - 30% намаление от страниците enfants - вал.до 06/11/2008
35963 - 30% за 2 избрани артикула,25% за останалия текстил,20% за всичко от maison и при поръчани 3 артикула от новата колекция есен-зима 2008/2009 на минимална стойност 37евро - подарък дамски часовник
36021 - 30% за поръчани детски артикули, 25% за останалия текстил - код от фактура
50490 - 35% за артикули от прет-а-порте колекцията на Active Wear за есен-зима 2008/2009,без prix verts, prix rouges, prix mini, nouveautés et exclusivités web - оферта
56618 - 25% за предпочетени - оферта - вал.до 19/09/2008
78417 - 25%  за секция Sport,20% за останалите артикули в поръчката + чантичката  NY sac NY – вал.до 30/09/2008

ЗА ПОДАРЪЦИ :
11894,34215,34258,68284 - sac lulu castagnette отляво - реална снимка и пак и пак благодарение на New line   bouquet - оферта - вал.до 07/11/2008 
11908,34266,34355,68292 - sac spirit отдясно - реална снимка - оферта и пак и пак и пак - На Teia вместо него са изпратили другата чанта - lulu castagnette - вал.до 07/11/2008
15792 или 19283 - 38/40,15806 или 19291 - 42/44,15814 или 19305 - 46/48 - черен тренч + 16? намаление при остатък 25?/без доставката/ от ненамалени от новата колекция есен-зима 2008/2009 без новоте, кухненски, Репето и Конверс, червени страници и без сектори дребни електроуреди, мултимедия и играчки + БД при остатък от 25? - оферта - тренча ще е наличен след 3 седмици  Mr. Green иначе е същия като този от долните кодове - вал.до 02/10/2008
22179 - 42/44, 22187 - 46/48, 23329 - 50/52, 23337 - 54/56 - 15?/30? за ненамалени артикули от колекцията на Taillissime + БД  + подарък тренча размерите на тренча 38/40: дължина на тренча - 82см.,дължина на вътрешния ръб на ръкава - 47см,талия - 46,5см,гръб от рамо до рамо - 42см., гръдна - 51см - благодарение на lucyakar
22578 - 20% от новата колекция есен/зима  + комплект пътни чанти реална снимка   най-голямата е с размери горе-долу 40х32х20 + втори подарък 6бр. tasse et sous / 6 бр.сосиерки  и 6 бр. лъжички/изглеждат огромни, но са миниатюрни - ето ги пак - странното е че пише, че и с него може да се намали прахосмукачката, но при мен дава само подаръците  - вал. до 31/03/2009 
22594 - надуваем  дюшек/матрак/, който си има интегрирана система за надуване + 20% намаление на новата колекция над определена сума дава и сосиерките - реална снимка и пак и пак - Има отказана поръчка с този код с обяснението,че кода е за подарък на нови клиенти и такива,които представят/въвеждат/нови такива.
22624,23132 - чашка и пътна чанта черно/шоколад - / tasse +sac voyage noir et chocolat/   
23159 - надуваем дюшек/матрак/ - 140/190 / code 23159  Matelas gonflable 2 personnes 140 x 190 .Système de gonflage intégré, dessus floqué / - Отгоре е плюш.Тежи около 4 кг.За да се надуе дюшека трябва да се обърне с плюша надолу,да се отвори клапата на помпата и да се извади гумената тапа.После с крак да се запуши дупката докато се натиска,и се маха крака от дупката като се отпуска - така взима въздух за следващото натискане. Става но бавно.
23272 - % от новата колекция  +  черна чанта - вал.до 11/10/2008
27448,27510,27529 - десертна чиния / ASSIETTE A DESSERT /
27847, 27855 - покривка в цвят шампанско 140см/160см + 6бр.платови салфетки 30см/30см и пак /nappe champagne / Салфетките са от нормален тънък памучен плат за салфетки/покривки (горе-долу тип хасе), а самата покривка е по-рехава, малко тип "ленена" / благодарение на gertrudka/ - иначе от фр.сайт инфо,че вместо нея изпращат това и пак - вал.до 23/10/2008
29289 - покривка цвят gris taupe - дава я Epuisé - не е ясно какво ще изпратят и дали ще можете да пуснете поръчката.Ако ви се рискува - пробвайте
30015 - часовник с 2 верижки реални снимки - при минимална сума 17 евро от ненамалени /може да даде подаръка и при по-малка сума,че и при намалени/
34290 - сак за момиченца sac totally spies  с портмоне за врата - реална снимка  Размерите на сака - дъно дължина 36, горе дължина 26, височина 22, широка 15. Има двойна дръжка за носене на ръка и единична за през рамо.Информацията е благодарение на Stefoni
34320 - раничка за момченца sac sonic (set 2 pieces) - реална снимка 
34347 - sac shopping - вал. до 18/09/2008
34339,34568 - чанта LE COQ SPORTIF - Un sac LE COQ SPORTIF GRATUIT ( style reporter) offert pour toute commande avec le code avantages la redoute - реални снимки  дължина - 33см,височина - 27см,ширина - 10см. дължина на дръжката - 147см - вал.до  18/10/2008
34663 - Хавлия за баня -  вал.до 18/10/2008
34886,34770  - комплект червени чанти + розова чанта + розов несесер - тъй като розовите чанти и несесери са изчерпани най-вероятно ще ви изпратят само червените
34908,34797 - горен плик200/220 + две калъфки 63/63 + розов сак + розов несесер,тъй като розовите чанти и несесери са изчерпани последно са изпратили само плика с калъфките
40169 - 15?/30? + подарък чанта + БД при продукт на ANNE WEYBURN - ето я пак - вал. до 09/10/2008
40177 - sac marron + БД / при положение,че в кошницата си добавите BOUCLES D OREILLES ,което нямам идея какво точно е , с реф.номер 4209397 за 4,80 / – вал.до 11/10/2008
41254 - Сива покривка 140см/180см AM.PM. + 6бр.платови салфетки
44075, 44083,44091дамска кафява чанта ето я 15?/35? + БД при продукт на TAILLISSIME - има случаи ,в които вместо чантата са пращали покривка
44113 - 42/44, 44121 - 46/48, 44148 - 50/52, 44156 - 54/56 - ансамбъл в две части,това е туника - в цвят тюркоаз и кафяв панталон - индийски уж ленени, но памучни - по думи на айви - стават поне за домашни или плажни дрехи / На Julie са изпратили тази чанта вместо него - с не особено качествени шевове
47600 - Комплект за маса 18 части в оранжево - /по думи на момичета които са ги получили съдържа всички тези части /,но последно изпращат този комплект квадратни чинийки с прибори
49417,49514  - кърпи  и БД при продукт от So home
78433 - чантата от ляво на снимката - ето я - sac bronze/sac NY/
78492 - SAC CAMEL - ще е наличен след 4 седмици - вместо него има получили триъгълната раничка на Le Coq Sportif или чантичката  NY а по информация пак от фр.сайт - тази чанта
     

ЗА АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
- машината за хляб - Реф. номер е 9968032, а кода 48593 и  трябва да имаш продукт на ANNE WEYBURN от новата колекция тогава я намаля на 14,90? - реални снимки /По информация на момичета които са я поръчвали - преди е действал с  тези обеци в бяло, тези, или дадените тук по-долу с реф.номер 4209397 - Sun е успяла с това - линк и това - линк  шалче
От тук можите да си набавите рецепти - 1 2
А това е тема специално за тази машина - цък
 
 - Прахосмукачката - Реф.номер е 5287537, а кода 22586 - намаля се на 10? - Получавате и подарък 6-те бр.сосиерки + 6бр.лъжички - реална снимка и пак  и пак - /По информация от момичетата,които вече са я поръчали - не винаги става от първи опит - така че опитвайте няколко пъти,не се отказвайте ако не успеете от първия път ,но знайте,че вече има и 2 отказани поръчки с нея  Peace
- Ето и официалната информация от сайта на производителя:
Product: Cyclone Vacuum Cleaner
Model: JY001
Voltage: 120V/220V~240V
Power: 1200W nom, 1400W max;
Max Vacuum: 21Kpa
Suction power: 200W
Dust Capacity: 2.5L
Noise: <76dB
Air Flow: 35 L/S
Filtration System: 3 stages with HEPA Filter
Cord Length: 5m
Net Weight: 4.0Kgs
Gross Weight: 4.6Kgs
Unite Size: 380x200x250mm
G. B Demension: 430x250x260mm
Loading Qty(20'/40'/40HQ): 943/1935/2177 pcs
Approval: RoHS/CE/GS/LVD/EMC/EMF/CETL
Щнурът е 3, а не 5 метра и тежи 3, а не 4.00 кг, другото е вярно.
Има опция за дълга дръжка за носене на рамо,затова и маркучът е малко по-къс, но достатъчно дълъг, за да се ползва нормално, като се влачи прахосмукачката по земята.Практична,удобна,лесно се поддържа - всичко може да се мие,сваля се филтъра й и направо се измива,малко по - шумничка била,но какво пък за тези пари  Laughing Получавате я в кашон 45 на 25 и височина 30.


- Фотоапаратът  - реф.номер е 8345686, а кодът 22551.Благодарение на brayan вече имаме информация,че е колкото кредитна карта и дебел колкото две  Grinning .С литево-йонна батерия е и се зарежда с USB кабел през компютър.Прави клипчета,а снимките са си добри.Работи с SD карта,която обаче не е включена в цената; 8.0 mega pixel- а е ,а не 5 както е в офертата.Има си велурена торбичка.Марката е неизвестна/всъщност пише единствено - Pocket digital camera.Бил е добре опакован и в кутия както ако си го купите от БГ.А ето го и него и пак - благодарение на ДейзиГ

- тази чанта може да поръчате с Реф.номер 878.5090 и код 44083 за 7,90?

- тази чанта е с Реф.номер  7212550 за 5,50? - реална снимка благодарение на Дейзи Г

- и тази с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- с реф.номер 4209397 се купуват обеци за 4,80? от колекцията на ANNE WEYBURN и с кодове 40169/40185/40177  се получава БД и подарък sac marron

- с реф.номер 8276757 - плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50? - снимка - / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/

-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад 
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов 
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
   със цени съответно      - за размери 28 ,29 ,30 ,31        - цена: 24,90?
                                         - за размери 32 ,33 ,34 ,35 ,36  - цена: 27,61?
                                         - за размери 37 ,38 ,39              - цена: 30,33?ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Моля за разбиране от страна на всички снимки от чиито албумчета са ползвани тук,както и специални благодарности на mama Mamut и на ronisum - подготвили и публикували предни теми    bouquet
Покрай намаленията много малко момичета получиха именно тези подаръци,чийто код бяха използвали.Да се надяваме,че вече нещата ще се променят и всеки ще се радва именно на подаръка,който си е избрал и очаква  Hug
 
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !  Hug 

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 21:48 от mamaB

# 1
 • варна
 • Мнения: 540
момичета кога точно действа този малоумен код 14729 ?Е как ли не пробвах -няма и няма БД. #Cussing out

# 2
 • BE, 2260
 • Мнения: 5 540
Айде честито 15 септември! Прословутият код Дора вече е невалиден! Който поръчал, поръчал. Laughing

# 3
 • Варна
 • Мнения: 639
момичета кога точно действа този малоумен код 14729 ?Е как ли не пробвах -няма и няма БД. #Cussing out
Честно казано и аз доста комбинации направих и така и не ми даде БД,но пък пуснах поръчката заради приборите  Laughing

Синя Морска мисля,че още има надежда,че в club.promos ги дават налични до 9/10  Laughing
даже затова и ги оставих и в тази тема   Peace

# 4
# 5
 • София
 • Мнения: 416
момичета кога точно действа този малоумен код 14729 ?Е как ли не пробвах -няма и няма БД. #Cussing out
И при мен няма.А 49514 ми дава само кърпите без БД

# 6
 • Sofia
 • Мнения: 441
момичета кога точно действа този малоумен код 14729 ?Е как ли не пробвах -няма и няма БД. #Cussing out
в офертата пише при 60е фактурирани.Извинявам се, за 14702 е.

# 7
 • Варна
 • Мнения: 2 616
Пу, записвам се в темата  Laughing

# 8
 • До хладилника, който обичам
 • Мнения: 22 046
Последната поръчка по телефона с код Спайдърмен от събота нито ми е потвърдена с мейл, нито я има в суивито все още... Колко да изчакам, преди да им пиша според вас?

# 9
 • Стара Загора
 • Мнения: 347
Току що проверих, и моите порьчки/по меил/ от петьк ги няма...и аз ли да им пиша... newsm78

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 3 246
Поръчката, която направих в събота по телефона със Спайдърмен е в сюивито и даже от тази сутрин е а домисил

Обаче поръчката, за която се разправяхме за сумата още ми е на "изчакване" - ще видя днес дали ще я оправят  Crossing Arms

# 11
 • Варна
 • Мнения: 2 028
Хоп и аз тук. Да си пожелаем кодче с 30 евро намаление и БД.  Praynig Така да ме е яд, че не пуснах с този код 69507 ли беше,сега не мога да си намеря място. smile3540

# 12
 • Sofia
 • Мнения: 6 235
Много съм изпуснала Sad  Не съм правила поръчки от началото на август.Чета вече по телефона поръчвате.Завръщам се и аз като учениците Wink

# 13
 • Пловдив
 • Мнения: 331
Добро утро !Честит първи учебен ден и много хубави кодчета тази седмица !!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 14
 • София
 • Мнения: 113
Запис   bouquet
Пожелавам хубави кодове с голями намаления и БД.

Редакция на ключовите думи на тема

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт