Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

lala land

Мнения: 397
Да споделя една рецепта,която си измислихме и ни хареса:
кашкавал(около 200гр)
пушено месо(или колбас какъвто имате)
топено сирене(каквото имате. Ние използвахме шопско)
за панировката:
1 яйце
1 или 1/2 с.л. брашно
Значи нарязвате 8 правоъгълни парчета кашкавал (0.5 см дебели; около 6x6см). Нарязвате и колбасът на тънко. Намазвате две парчета кашкавал с топено сирене. Върху едното парче кашкавал поставяте колбас или пушено месо, а с другото парче кашкавал захлупвате.Това нещо го овалвате в панировката и слагате да се пържи. Същото правите и с останалите парчета кашкавал. От 8 парчета получавате 4 порции.
Цитирай
Не се ли разпадат като започне пърженето.  Thinking
Цитирай

София, Бели Брези

Мнения: 3 862
Звучи добре!!!
Аз си го представям на малки хапчици, панирани, намушкани на сабички и гарнирани с парченце краставичка за красота ииии....това е перфектното предястие за гости ако имаш. Хем вкусно, хем красиво Laughing
Цитирай

Русе

Мнения: 5 578
Довечера ще го направя, но и според мен ще се разпаднат частите в тигана, ще видим.
За топеното сирене, нямаше да се сетя  thumbsup
Цитирай

lala land

Мнения: 397
За да не се разпаднат панировката трябва да по-гъста, а самото пържене е за съвсем кратко време. А размерите на кашкавала ги писах по-горе условно. По-важна  е дебелината-не трябва да е много дебело нарязан. Wink
Цитирай
Ще ги опитам. Тоест половинката и децата ще ги опитат, че аз тази седмица ще се пречиствам
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.