Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 1 488
Купих език, но не помня колко време се вареше. Освен чрез набождане как да позная кога се е сварил?
Цитирай

София

Мнения: 1 253
Привет абигейл Smile
Аз снощи варих телешки език та ми е още прясно Smile Аз варя подобни неща в тенджерата под налягане. Всичко зависи от езикът. Снощният например ми разказ играта. 1 ч и 45 минути го варих. Ама като си го харесал мъжът ми не можех да го изхвърля в кофата Smile
Та в каква тенджера смяташ до го вариш?
Иначе с набождане с най-точният начин да установиш дали е сварен или не. Трябва да се набожда лесно.
Цитирай


Мнения: 1 929
Свински - в херметическа 45 минути.  Peace
Цитирай


Мнения: 1 488

Привет! Привет, Еххо! Hug
Ами честно да си призная домързя ме да цапам тенджерата под налягане  Blush. Та го сложих в обикновена. Варила съм на времето, ама май телешки беше. Ще боцкам явно.  Laughing
Цитирай

Бургас

Мнения: 3 621
Свински - в херметическа 45 минути.  Peace
аз за по-сигурно го варя около час и 10-15 минути, че веднъж имаше изненадка , за ако е телешки не по-малко от два часа и 15 минути
Цитирай

Белгия/София

Мнения: 27 528
Така правя телешкия. Свински не харесвам... има дъх...  Confused Нищо не варя в тенджера под налягане, не съм й фен  Stop
Цитирай


Мнения: 1 488
Защо не харесваш тенджерите под налягане, че ми стана интересно?

Ами свари се за около 2 часа. Ама боцкането му е майката. Laughing
Преди години правих една студена желирана торта с аспик- език, кисели краставички, яйца, моркови...много красиво стана и вкусно, но не помня какъв беше езика.
Този стана вкусен- единия го ядохме топъл, другия днес студен. Харесва ми как  мирише на чисто месо.
Цитирай
svinski ezik se varo okolo 1 chas Very Happy Very Happy Very Happy
Цитирай


Мнения: 4
zdr, az sega se registrirah i vi pi6a az ne bqh fen na ejika no maja mi me nay4i da go qm i az go pravq v tendjara pod nalqgane vari se po barzo no slagam mnogo podpravki i haresvam pove4e svinskiq
Цитирай

невинаги там,където искам

Мнения: 120
В тенджера под налягане варя езика,докато ми замирише на сварен Wink и още малко /15 мин след това/. Аз така определям и  колко да варя всичко друго, че в БГ никой не ти пише по  опаковките за колко време се готви даденият продукт.Вечно има изненади.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.