Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 8
Здравейте момичета.Искам вашето мнение,според вас добри ли са тези резултати.Prolactin 344.9 uIU/mL(59.0-619.0) FSH 5.42 mIU/mL(2.50-33.40) LH 4.49 mIU/mL (1.90-76.30) Estradiol 147.87 pmol/L (40.00-1930.00) Testosteron 1.9 nmol/L (0.5-28.7).Всички хормони са правени на 4 ден от цикъла.Благодаря ви предварително.
Цитирай


Мнения: 975
Според мен са ти добре хормоните.
Цитирай

София

Мнения: 7 718
Много са добре. Peace
Цитирай


Мнения: 8
Благодаря ви за това,че ми отговорихте.Предстой ми втори опит инвитро и много съм объркана,за това реших да попитам и вас дали тези изследвания според вас са наред.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.