Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София

Мнения: 532
Имам заек ,домашен.Яла съм такъв паниран и много ми харесва .Някой знае ли как точно се приготвя? Вари ли се предварително?Подправки?
Цитирай

In a surreal moment!

Мнения: 2 038
Нарязвяш на порции . Сваряваш до готовност , но без да е разварено и да капе от кокалите . Слагаш само сол . Като се свари месото , аз изливам бульона и оставям месото да изстине и да се стегне . Най-добре е да го свариш днес , а да го панираш утре . Преди паниране го поръсвам с чер пипер .
Панирам с брашно и разбито яйце . Подреждам на салфетка , за да обере излишното олио .
Цитирай

София

Мнения: 532
Благодаря  bouquet
Цитирай

София

Мнения: 532
А във фритюрник ли да го пържа?
Цитирай

София

Мнения: 5 000
Когато панирам месо независимо какво,първо го сварявам с една глава лук,морков,черен пипер на зърна.Бульона използвам за супа в която слагам картоф и фиде(ориз) и може да застроя по желание.
А месото като го панирам (брашно,яйце,галета) пържа в тефлонов тиган с повечко мазнина.После отцеждам на домакинска хартия.....
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.