Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 20 септ. 2008, 11:23 ч.
  • Преглеждания  21 248  Мнения  11  Онлайн  2
Отговори
  • France
  • Мнения: 673
Купих няколко патладжана, и поради липсата на чушкопек, ги сложих във фурната, но на режим горно нагряване. Питането ми е, да включа ли и долния реотан? И на колко градуса? Сега е на 250...

Реклама
# 1
  • Белгия/София
  • Мнения: 27 528
Ако е само горно, после си ги обърни. Ако и двете - не обръщай. Не се притеснявай за градусите. 250 е доста, сложи ги на 200, печи до изгаряне на коричката  Peace

# 2
  • В страната на ненаучените уроци ...
  • Мнения: 3 770
И аз ги пека във фурната на 220 градуса с двата реотана.

# 3
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 255
Аз ги пека на 220 градуса на вентилатор, за около 30-40 мин. са готови!  Peace

# 4
  • Варна
  • Мнения: 23
Патладжанът цял ли го слагате във фурната или го режете на две? Тъй като и аз мисля да пека във фурната, но не съм правила и не знам как ще е по-добре  newsm78. Колко време го оставяте във фурната?

# 5
  • София
  • Мнения: 1 310
Патладжанът се пече цял, надупчен с вилица!
Под него се слага нещо, защото понякога излиза течност Peace

# 6
  • Мнения: 7 608
Пека го цял, надупчен с вилица. Отдолу подлагам домакинско фолио, понеже после изцапаното от сока му се почиства трудно.

# 7
  • Milano / Como
  • Мнения: 3 388
Патладжанът се пече цял, надупчен с вилица!
Под него се слага нещо, защото понякога излиза течност Peace


И аз така правя  Peace

# 8
  • наоколо
  • Мнения: 55
Аз ги пека на 220 градуса на вентилатор, за около 30-40 мин. са готови!  Peace
Аз също го пека на вентилатор, но десетина минути преди да го извадя превключвам на грил. Като е печен само на вентилатор остава като попарен, а като се попече малко и на грил си е точно печен.

# 9
  • София
  • Мнения: 11 079
Аз ги дупча с вилица и пека на двата реотана на 200 градуса, като след първия половин час намалявам на 180 градуса.
Иначе аз си имам една стара тава в която винаги пека чушки и патладжани.

# 10
  • Варна
  • Мнения: 23
извинявам се за тъпия въпрос, но по колко време ги печете. моят първи опит е голям провал  Embarassed

# 11
  • наоколо
  • Мнения: 55
извинявам се за тъпия въпрос, но по колко време ги печете. моят първи опит е голям провал  Embarassed

Времето зависи от патладжана- по-едрия се пече по-дълго. Просто изчакваш да се изпече- да омекне, коричката да се отделя...

Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт