Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!

запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама >> Диети, поддържане на фигурата (Модератор: ЗлаВещица) >> Тема: За отслабване Fat Burner
Темата е архивирана и е достъпна само за четене.
Надолу Изпечатай увеличи намали
Автор Тема: За отслабване Fat Burner  (Прочетена 1750 пъти)
marchela82
Новак

Публикации: 14

Благодаря на Бог, че ме дари с това щастие!

Местожителство:
Варна

« Съб., 20 Септ. 2008, 12:25 »

Какво ще кажете за Fat Burnarite? Някой ползвал ли е ? Аз сам използвала и в момента използвам.Определено от тях има ефект.Много съм доволна Hug
Поци
Деформиран но не
Пристрастен

Публикации: 4 638

Слабите обичат сигурността..силните владеят хаоса.

Местожителство:
in my dreams

« #1 Съб., 20 Септ. 2008, 12:31 »

Разбира се,че има ефект..всичко е до марка и доза Hug bouquet
Илианка :)
Потребител
**

Публикации: 1 157

« #2 Съб., 20 Септ. 2008, 14:51 »

Аз лично не съм пила никога,защото съм си 55 кг,175 висока,но приятеля ми го пи това нещо и още няколко вида хапчета и резултата е 35 кг за 2 месеца и половина,разбира се и с много тренировки
kroexist
Гост
« #3 Съб., 20 Септ. 2008, 18:06 »

Резултатите варират много... не си мислете, че ако на някой който познавате, определен продукт работи мн добре, то така ще е и при вас... както и няма гаранция, че същия няма да работи дори при вас още по добре....

Просто пробвайте с продукти, които са се доказали а не с такива, които са ви препоръчани от съседката от горния етаж... Ако имате продукти от които да изберете, просто ги псоделете и съфорумците ще ви дадат варианти и ако са имали опит с тях ще ги споделят!
ivben
Почетен член

Публикации: 8 009

Местожителство:
Sofia

« #4 Пон., 22 Септ. 2008, 13:45 »

Може ли малко повече инфо за тези хапчета. Има ли ги в аптечната мрежа, каква им е цената. Как действат-в смисъл намаляват апетита или топят мазнини.
kroexist
Гост
« #5 Пон., 22 Септ. 2008, 13:49 »

Тук не говорим за конкретен продукт,  а по принцип за този тип продукти, а иначе пазарът е залят с различни вариации, кои работещи кои не... Има много теми тук които дискутират този тип продукти!
JuJu_
Ентусиаст
*

Публикации: 88

Местожителство:
Пловдив

« #6 Пон., 22 Септ. 2008, 14:44 »

а колко струват и за колко време стигат
kroexist
Гост
« #7 Пон., 22 Септ. 2008, 14:54 »

а колко струват и за колко време стигат

Много зависи от това каква разфасофка е и по колко се пият на веднъж... има различни видове на пазара както и различни разфасофки... Обикновенно ефективните бърнари са в пориадака 70-120 лева... но не приемайте това за абсольтна гаранция че продукта който купувате е ефективен, просто може да е много рекламиран и това да му е надула цената!

Нагоре Изпечатай увеличи намали 
BG-Mamma :: Здраве и красота >> Красива мама >> Диети, поддържане на фигурата (Модератор: ЗлаВещица) >> Тема: За отслабване Fat Burner

Отиди на: