Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Здравословни проблеми и профилактика
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Здравейте, пише Ви едно уплашено момче (мъж). В началото на август се целувах продължително с една жена, в последствие разбрах, че тя е развратница и лека жена, възможно ли е да ме е заразила със СПИН от слюнка и целувка, тъй като две седмици по - късно ме заболяха шиините лимфни възли, чувствах болка от двете страни на гръкляна (при повдигане на главата чувствах опъване), получих ангина, бях отпаднал и ми беше зле. Вече месец все още имам подути сливици и болки в шията, при физическа работа се уморявам ими става зле. Моля ви дайте ми съвет, възможно ли е да ме е заразила със СПИН, симптомите на жлезистата треска са същите. Благодаря Ви
Цитирай

вкъщи

Мнения: 702
Най добре си направи изследвания ако трябва ги повтори.
Цитирай

Бургас

Мнения: 1 685
Най добре си направи изследвания ако трябва ги повтори.
Съгласна съм!Направи си изследвания!
Цитирай

Където пожелая

Мнения: 269
СПИН се предава по кръвен и по полов път и от заразена майка на новороденото.Ако е само целувка няма как,но за да си спокоен направи изследване нищо не ти пречи Peace
Цитирай


Мнения: 821
Можеш да се заразиш със СПИН по кръвен или полов пьт.От една целувка не можеш освен ако нямате рани по устата.При теб повече е на психична основа.Успокой се и ще видиш ,че всичко ще е наред.Ако си заразен със СПИН симптомите се проявяват най-малко след 3-4 месеца.Така, че спокойно. Но за свое успокоение си направи тест.
Цитирай

София

Мнения: 45
Инкубационният период на HIV е 6 месеца, така че, каквото и да направиш сега, ще трябва да ги повториш
Цитирай
zdravei canavaro,spin ot celuvka ne moje6 da pipne6, no MONONUCLEOSIS da,pr4inata e virus EPSTEIN-BARR .simptomite sa temperatura,otpadnalost,uveli4eni limfni vuzli i t.n.yuni mesec operiraxa sina mi na 17 god.sus sumnenie za bolest na hodgkin,okaza se 4e ne e slava bogu,no pro4etox 4e edna ot pri4inite za HODGKIN moge da budat posledicite ot MONONUCLEOSIS.pri sina mi mislq 4e e gore dolu ot kakto vodi polov jivot .,no su6to tqloto mu izlu4va6e otvratitelna mirizma.sled kato izvadixa tumora(kazvat 4e e dobroka4estven)ujasnata mirizma iz4ezna.lekarite otgovarqt 4e tova v texnite u4ebnici ne go pi6e.6te sum ti mnogo blgodarna ako mi pi6e6e dali sa zabelqzali blzkite ti da se e promenila mirizmata na tqloto ti(potta) i dali se poti6 mnogo no6tem,tova su6to e edin ot priznacite.ne si igrai ,iskai vsi4ki vuzmojni izsledvaniq i skener za da vidqt dali ima6 na drugi mesta po tqloto uveli4eni limfni vuzli.uspex
Цитирай