Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Dobrich

Мнения: 94
Здравейте,момичета.Днес си взех изследванията,а чак на 13.10. съм на преглед та затова ви моля да коментирате резултатите ми,че нещо май не е добре работата и вече ......
Anti TG-19.60(<34
Anti TPO-45.3(<12
FT4       -14.60(10.60-21)
TSH     -0.377(0.38-4.31)
Prl       -393.36(29.50-513)
Цитирай

Dobrich

Мнения: 94
момичета,моля ви дайте някакви коментари за тези изследвания.Предстои ми първи опит инвитро и съм много объркана.Виждам,че мат е завишена,признак за какво е това,а и TSH е под нормата...Такава мъгла ми е и незнам какво да мисля и правя.Благодаря ви предварително Embarassed
Цитирай

до морето

Мнения: 494
Тат и Мат служат за диагностициране на автоимунно забаляване. За съжаление при теб Тат е завишен, TSH  -0.377(0.38-4.31) е на долната граница, FT4       -14.60(10.60-21) е ок, но ми се струва че може би става въпрос за Теоридит на Хашимото, но аз не съм лекар и мога да дам само предположение. Като отидеш на лекар той ще ти постави диагноза. Не се притеснявай сега, при кой ендокринолог ходиш?
По принцип тези резултати не притесняват нито един гинеколог при процедура за инвитро, ако общото ти останало състояние позволява процедурата и ако ти си съгласна няма да откажат да ти направят икси-то.
Това го пиша от моя личен опит, въпреки че аз при подобни резултати, но с   FT4 над горната граница се отказах от процедурата и преминах през периода на лечение на теоридита, сега когато хороните ми са ок решихме да действаме.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.