Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 652
Как точно се прави?Имах една рецепта, но не мога да я намеря.
Първо шунката и след това яйцата ли беше? Thinking
Дайте акъл малко, че съвсем съм изумяла напоследък newsm78.
Цитирай

София

Мнения: 4 423
Майка ми запържваше шунката с масло и след това прибавяше яйцата.А рецептата и беше от годините в Германия,лично аз обожавам хемендекс. Wink
Цитирай


Мнения: 2 825
Какво е това? Аз не съм го яла... Embarassed Embarassed
Може ли да дадете рецепта?
Цитирай

София

Мнения: 4 423
Слагаш малко масло в тиган,веднага без да чакаш слагаш и накъсана шунка на малки парчета,леко запържваш и чукаш 2 яйца(за един човек е рецептата,шунката е около 100гр)не ги бъркаш в никъкав случай,а ги теглиш(как да обясня незнам)нагоре надолу,с вилица.Това продължава по-малко от минута,защото иначе става много сухо,а трябва да е сочно.Това е,малко сол и чер пипер по желание.Да ти е вкусно! newsm10
Цитирай


Мнения: 2 825
Мерси много, май прили4а на омлет? Wink
Зву4и лесно и вкусно, задължително Ще го пробвам Hug
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.