Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Gorni Bogrov

Мнения: 573
Имаше някъде рецепта за приготвянето на палачинки със кисело мляко вместо със прясно.Бихте ли ми помогнали да я намеря или ако някой я знае да ми я напише. Praynig
Цитирай


Мнения: 1 445
ето ти линк http://www.bg-mamma.com/index.php?PHPSESSID=132c3c90ebcda0015d95 … topic=24076.0;all
Цитирай

sofia

Мнения: 388
яйца,брашно,кисело мляко със загасена сода,брашно,малко олио-продуктите са на око в зависимост от броя на яйцата  Peace
Цитирай

Пловдив

Мнения: 2 158
яйца,брашно,кисело мляко със загасена сода,брашно,малко олио-продуктите са на око в зависимост от броя на яйцата  Peace


Да и аз знам тази само че без олио
Цитирай

София

Мнения: 1 122
Ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.20- стават страхотни. Peace
Цитирай

Montreal

Мнения: 1 032
Аз ползвам тази рецепта и винаги се получават отлични. Рецептата я имам от форума, но направо не е за вярване, че не съм си записала автора й, за което се извинявам. Ако си я познае някой, да се обади, да не се сърди.

Палачинки с кисело мляко
1 кофичка кисело мляко-400гр.
3 яйца
200 мл. вода+1ч.л. сода за хляб или 200мл. газирана вода
щипка сол
2 ч.чаши брашно

Стават много вкусни.
Цитирай

Gorni Bogrov

Мнения: 573
Много ви благодаря!!!
stasi76,това е рецептата която търсех.  bouquet
Цитирай


Мнения: 4 279
Никога не се научих да правя Crying or Very sad а толкова обичам и си купувам готови
Цитирай

Варна

Мнения: 80
Здравейте, ние също много обичаме палачинки. Любимата моя рецепта(а и доста практична) е следната:

1 яйце
1/2 ч.л сода бикарбонат
1/2 ч.л сол(ако ще се поднасят със сладка плънка - по-малко)
вода
Брашно

Първо разбивам яйцето със сода, сол и постепенно добавям вода и после брашно.
Независимо от плънката, винаги мажа от двете страни със масло- но малко. Стават меки, ароматни и вкусни.
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.