Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
Моля помогнете ми. Ако знаете как пишете или изпратете сникмка . newsm78

# 1
  • Мнения: 18
Аз бих направила пердето в триъгълна форма, какъвто е прозорецът.
- Ако триъгълникът е обратен , тоест хипотенузата му е от горе, бих сложила обикновен корниз, тоест прав.
- Ако пък хипотенузата му е от долу, или обикновен триъгълник, бих сложила два малки корниза или един, но ъглов, падащ или падащи ако са два  успоредно на бедрата на триъгълника.Като на самия корниз бих сложила стопчета, или ще търся такъв, така че пердето да не ми се свлича на долу. Ако се сещаш по магазините има такива закачалки, които са под наклон. По самите закачалки има стопчета, така че дрехите да не се свличат на долу.

Но пердето бих изрязала и в двата случая така че да е във формата на прозореца.

# 2
  • София
  • Мнения: 9 006
Корниз под наклон - по наклона на прозореца и триъгълно перде с форамата на прозореца. Бих застопорила пердето в най-високата точка, а да се дърпа само от късата страна към дългата и там да се завръзва или да се закопчава с нещо. Пердето, естествено, няма да е триъгълно, а по-скоро ще е трапецовидно, защото сигурно ще имаш малко място, за да го пуснеш по-дълго от прозореца.

# 3
  Зависи от самия интериор.Може и само един нестандартен на вид, наклонен корниз, а от другата страна да е  събрано с интересен стопер или закачалка пердето.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт