Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Проблемно забременяване
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

София, Борово

Мнения: 1 771
Това са ми резултатите от хормоните. 5-ти ден от цикъла.
Моля за мнение. КАто цяло виждам, че са в норми, но някъде бях чела, че ЛХ и ФСХ трябва да са 1 към 1.
Благодаяря предварителн0  Love
Ако има значение - праввени са в Цибалаб
Prolactin 346,14  mlU/l  М(45.0 - 375.0); Ж(59.0 - 619.0)
 
 LH 4,84  U/l  М(1.5-9.3) Ж(фол 1.9-12.5, овул 8.7-76.3, лут 0.5-
 
 FSH 8,46  U/l  М(1.4-18.0) Ж(фол 2.5-10.2, овул 3.4-33.4, лут 1.5
 
 Estradiol 0,367  nmol/l  М(0.0-0.191); Ж(фол 0.04-0.606,овул 0.536-1.930, л
 

 
Цитирай

София

Мнения: 1 419
мда, ЛХ и ФСХ трябва да са 1:1 приблизително.
При мен ЛХ е около 3 пъти повече от ФСХ и съм с диагноза ПКЯ.
При теб съотношението е обратно, така трябва да ти отговори специалист.
Ти консултира ли се с някой лекар за тези резултати?
Цитирай

София, Борово

Мнения: 1 771
Благодаря!  bouquet
Още не съм се консултирала, след седмица ще направя това.
Отпоскарски период е..
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.