Консервиране в буркани...Спешно!

  • 32 525
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 100
Благодаря на всички отговорили  Hug
Тъй давам отчет-сварихме ги легнали и капачките хлътнаха  bowuu. Преди това ги бяхме минали и с ножа, та вече сме доволни и знаещи  Mr. Green

Благодаря ви отново за помощта   bouquet

# 16
  • София
  • Мнения: 1 341






Радвам се ,че трудът ти няма да иде на вятъра!
Добре сте се справили!

# 17
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Към всичко казано - да допълня - бурканите не се препълват, сипва се до шийката, отгоре трябва да остане въздух.

# 18
  • Мнения: 46
С бързовар е по-лесно, аз слагам бурканите в ламаринена голяма кутия от сирене,събират се точно 8 буркана,задължително да са покрити с вода,патладжана се стерелизира около 40 мин., като го извадиш от горещата вода нареждаш с капачката надолу, докато изстине, успех!

Общи условия

Активация на акаунт