Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Дом
Дом
15 223 членове Включете се
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Осло - Норвегия

Мнения: 485
Купих си машинка и много и се радвахме - хубав и топъл хляб, не тичаш до магазина. Реших да се похваля и занесох топло хлебче на моя приятелка. Хапнахме двете, приказвахме си и после моята приятелка го прибра в една кърпа - и в шкафа. Обажда ми се след няколко дни / 11точно на брой/ - УЖАС !!! - хляба станал на гъба с цвят: зелено-жълто-черен и мирише Въпроса е следния - ДАЛИ тази чудесия се е получила от многото стоене ИЛИ от материала, с който е облицовано отвътре казанчето на машината??? / Приятелката ми казва, че и друг път друг хляб е стоял толкова време - този за тост в целофана - и нищо не му е имало/. Аз толкоз време никога хляб НЕ съм задържала. Притеснява ме това, да не би да има нещо канцерогенно във материала на вътрешната облицовка на казанчето на машината.
Цитирай


Мнения: 1 445
Въпроса е следния - ДАЛИ тази чудесия се е получила от многото стоене

От това ще да е!
Ако стои на непроветриво място, след 3-4 дни започва да плесенясва.
Цитирай


Мнения: 184
За 11 дена, какво очаква да му се случи на тоя хляб, твойта приятелка?
Аз където и да го държа за 3, 4 дни, започва да се скапва.
В интерес на истината, само едни питчици /имаха си и име, ама не се сещам за него сега/, взети от виден хипермаркет ме изненадаха. Бях ги забравила в книжния им плик, както се купуват и след седмица ги откривам на кокал, но без каквито и да е идеи за плесенясване.
Как бяха замесени тези Земелки- сетих се как се казват Laughing, така и не разбрах. Сигурно нещо в тестото има. А може и до печенето да е.
Моя приятелка има такава машина за хляб. Ми много е доволна, казва. Всяка вечер рупат, топъл леб. Убавиняяя... Peace.
Цитирай

Варна

Мнения: 899
когато щях да започвам със захранването на бебето, педиатърката ми каза да купя различни видове хляб и който мухляса най-бързо от него да взимам за детето - или е с най-малко или е без консерванти  Peace
Цитирай


Мнения: 606
Именно липсата на консерванти карат хляба да се развали по-бързо.
Така че това трябва да ви радва....
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.