«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

јлтернативна медицина
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора

 убрат/ ѕишурка

ћнени€: 288
 »мам въпрос на който след мислене реших,че му е тука м€стото.јко не е,мол€ модераторите да € премест€т.
“а !¬ъпросът е н€кой бил ли е дистрибутор на тези продукти?—тава въпрос за работа в тази фирма.ѕитам от името на дъщер€ си (ко€то не разполага с комп),на ко€то са й предложили да сключи такъв договор,но нейната половинка е за€вил,че това са фалшиви фирми.ƒнес е била на събиране,на което са об€сн€вали в какво ще се състои работата след като първо ги обучат.Ќо....ƒоговорът ще е за една година.» аз мисл€,че това са доста известни хранителни добавки,витамини и др.јко н€кой е работил или има информаци€ - мол€ да се отзове.“ова ще й помогне да определи живота си през идната година.
« ѕоследна редакци€: чт, 09 окт 2008, 19:53 от baba qnka »
÷итирай

 убрат/ ѕишурка

ћнени€: 288

 √ледам,че 17 човека до сега са прочели темата.ѕишете поне дали сте пробвали от тези продукти.» ли дали сте чували за т€х и т€хната употреба.
÷итирай


ћнени€: 2 499
“ова не е най-подход€щата фирма за сериозна работа. ѕродуктите не са лоши, но н€мат офис в Ѕългари€ и това е гол€м проблем, ако снаха ви иска да работи. ѕо добре да не се захваща.
÷итирай

Plovdiv

ћнени€: 39
съвет е трудно да се даде, на тази фирма съм и ходила на представ€не на продукти преди повече от 8 год. ѕродуктите не им са лоши но тогава на пазара н€маше почти никакви хранителни добавки, а сега при това изобилие от аналогични продукти ще е много трудно. ј и цените не им са никак евтини.
÷итирай

—офи€

ћнени€: 846
—рещала съм се с дистрибутори и на ’ербалайф и на ¬ижън и на ‘Ћѕ, а сега ходих да вид€ и на LR. —тара€ се да след€ пазара.
Ќе искам да прав€ сравнение, защото не е ло€лно. ¬секи си носи ползите, но и недостатъците.
 огато тр€бваше да избирам, ходих на представ€ни€та и се отказвах. Ќе обичам агреси€та. ќбичам свободата. newsm78 —лед три месеца колебани€ се спр€х на јквасорс. —ега не съжал€вам.  Smile ƒори от гледна точка на бизнес, възможностите не са лоши, въпреки че на пръв поглед, други фирми предлагат и по-примамливи схеми.

«а тези, които питат от гледна точка на работа - внимавайте за две неща:
    1.  ако продуктите са добри и се продават сами, бизнес схемата е по-рестриктивна.
    2.  ако продуктите не са толкова добри, схемата е либерална.
 ато ц€ло вложени€ труд е равнозначен.

 
÷итирай

 убрат/ ѕишурка

ћнени€: 288

 Ѕлагодар€ ви ,момичета,за откровеноста - много ни помогнахте!
÷итирай


ћнени€: 319

има смисъл да е дистрибутор, ако ползва продуктите

как се изкарват пари по този начин от при€тели, аз още не съм се научила
÷итирай


ћнени€: 973
јз съм била консултант или така наречени€ дистрибутор и бих казала ,че ако човек н€ма опит в продажбите на каквото и да било, не е това фирмата , с ко€то да се опитва да се обучи и да бъде успешен търговец. јз поне не усп€х, но пък б€х много доволна от продуктите. Ќа скоро пак ми предложиха да започна да се занимавам с това и аз категорично отказах, макар че вече имам доста гол€м опит в търгови€та. Ќещата в ’ербалайф са н€как потулени, скрити, за разлика от други фирми като например ≈йвън, ќрифлейм.  “ова е моето мнение, успех на момичето ,каквото и да е решението и !
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора