Все още не сте се регистрирали? Направете го сега напълно безплатно!!!запомни ме Забравена парола Активация на акаунт

Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma1 Гост преглежда(т) тази тема.
1-7 от 7 отговора
 Имам въпрос на който след мислене реших,че му е тука мястото.Ако не е,моля модераторите да я преместят.
Та !Въпросът е някой бил ли е дистрибутор на тези продукти?Става въпрос за работа в тази фирма.Питам от името на дъщеря си (която не разполага с комп),на която са й предложили да сключи такъв договор,но нейната половинка е заявил,че това са фалшиви фирми.Днес е била на събиране,на което са обяснявали в какво ще се състои работата след като първо ги обучат.Но....Договорът ще е за една година.И аз мисля,че това са доста известни хранителни добавки,витамини и др.Ако някой е работил или има информация - моля да се отзове.Това ще й помогне да определи живота си през идната година.
« Последна редакция: Четв., 09 Окт. 2008, 19:53 от baba qnka »
Цитирай Гледам,че 17 човека до сега са прочели темата.Пишете поне дали сте пробвали от тези продукти.И ли дали сте чували за тях и тяхната употреба.
Цитирай


Това не е най-подходящата фирма за сериозна работа. Продуктите не са лоши, но нямат офис в България и това е голям проблем, ако снаха ви иска да работи. По добре да не се захваща.
Цитирай


съвет е трудно да се даде, на тази фирма съм и ходила на представяне на продукти преди повече от 8 год. Продуктите не им са лоши но тогава на пазара нямаше почти никакви хранителни добавки, а сега при това изобилие от аналогични продукти ще е много трудно. А и цените не им са никак евтини.
Цитирай


Срещала съм се с дистрибутори и на Хербалайф и на Вижън и на ФЛП, а сега ходих да видя и на LR. Старая се да следя пазара.
Не искам да правя сравнение, защото не е лоялно. Всеки си носи ползите, но и недостатъците.
Когато трябваше да избирам, ходих на представянията и се отказвах. Не обичам агресията. Обичам свободата. newsm78 След три месеца колебания се спрях на Аквасорс. Сега не съжалявам.  Smile Дори от гледна точка на бизнес, възможностите не са лоши, въпреки че на пръв поглед, други фирми предлагат и по-примамливи схеми.

За тези, които питат от гледна точка на работа - внимавайте за две неща:
    1.  ако продуктите са добри и се продават сами, бизнес схемата е по-рестриктивна.
    2.  ако продуктите не са толкова добри, схемата е либерална.
Като цяло вложения труд е равнозначен.

 
Цитирай Благодаря ви ,момичета,за откровеноста - много ни помогнахте!
Цитирайима смисъл да е дистрибутор, ако ползва продуктите

как се изкарват пари по този начин от приятели, аз още не съм се научила
Цитирай


Аз съм била консултант или така наречения дистрибутор и бих казала ,че ако човек няма опит в продажбите на каквото и да било, не е това фирмата , с която да се опитва да се обучи и да бъде успешен търговец. Аз поне не успях, но пък бях много доволна от продуктите. На скоро пак ми предложиха да започна да се занимавам с това и аз категорично отказах, макар че вече имам доста голям опит в търговията. Нещата в Хербалайф са някак потулени, скрити, за разлика от други фирми като например Ейвън, Орифлейм.  Това е моето мнение, успех на момичето ,каквото и да е решението и !
Цитирай


1-7 от 7 отговора