«абравена парола?
или
–егистрирай се јктиваци€ на акаунт


≈л. поща с ко€то се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

ƒа ѕопълнете формата за регистраци€ Ќе ѕродължете с Facebook регистраци€та

»звънкласни занимани€
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 146 отговора
ћного съм разочарована от плувната база в ѕловдив, имате ли наблюдени€? ƒъщер€ ми е на 10г, тр€бва ми треньор, освен това е почнала и да се изгърбва. ћного гол€мо желание има да ходи на плуване. Ќа гребната база услови€та не са много добри и е доста мръсно, на Ќовотела е хубаво, но там в часовете на треньора е пълно с малки деца, които сега се учат да плуват. ƒа не говорим че там е доста скъпо и за да си струва ходенето тр€бва да € вод€ всеки ден, което е абсурд с бебе.
Ѕлагодар€ предварително!
÷итирай

ћайничка

ћнени€: 3 190
ѕровери във ¬—».
÷итирай
ћай наистина работата е много зле, бих искала да получа мнение от майки водили децата си на плуване. јз на басейн мога да € вод€ , но искам треньор да се занимава с не€. ¬се още не сам загубила надежда да ми препоръчате нещо.
÷итирай

гр. ѕловдив

ћнени€: 5 753
“очно на ¬—» имам позната, ко€то ми е обещала от догодина да поеме моето дете.
Ќ€колко познати ход€т при не€ и за доволни много. ўе говор€ с не€ и ще ти прат€ Ћ—.
Ќе се ангажирам обаче със срок, защото не знам кога ще € вид€.
÷итирай
ок, много благодар€!
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 192
¬ “раки€ в училище "ƒимитър ћатевски" също има басейн .јз ходих да провер€ за мо€ син ,но в момента има профилактика за топлата вода и не работи.—лед 20 октомври ми казаха.Ќ€мам подробна информаци€,но мисл€ да запиша сина ми и ако ни хареса ще сподел€.–аботи  и събота и недел€ вкл.
÷итирай


ћнени€: 2
Az hodq na pluvane v klub Mladost 91(baseina na sportnoto y4ili6te) treniorite sa mnogo dobri i usloviqta ne sa lo6i..Baseina e 4ist i nqma romi. Bih prepora4ala kato trenior za da6terq vi Neli Karataneva ili Ivan Yshev naistina sam mnogo dovolna horata si var6at rabotata kakto trqbva i moje da se hodi koi kogato si iska   Flutter
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 93
» аз препоръчвам тренировки в "ƒимитър ћатевски", особено за начинаещи - басейнът е по-плитък, отколкото във ¬—», има по-малко деца, треньорките са добри, съблекалните са по-просторни. —инът ми започна с плуването в първи клас - отначало във ¬—», но после го преместих в училище "ƒимитър ћатевски" /макар че ми беше по-далече/, като и аз, и той сме по-доволни. “ренировките в събота и недел€ наистина са улеснение за работещите родители.  » не на последно м€сто - дори паркирането е по-лесно и удобно там, отколкото на базата на ¬—»  Laughing
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 2 102
ѕоложението в ѕловдив с басейните наистина е ужасно. јз считам, че с моите деца съм обиколила всеки наличен басейн в града.

¬—»-то беше в ремонт до скоро. ƒаже може още да е. ѕоне до юни беше, а те така или иначе през август го затвар€т. “реньорката на моите деца ми каза, че ремонтът е сериозен и може да продължи и до кра€ на годината. Ѕазата е прилична, треньорите там са мн. добри. ѕоне, ако съдим по медалите и статиите които вис€т навс€къде. Ќа ћладост също е добре. јз обикал€м различните басейни с един и същи треньор, между другото. ѕросто той се намества, където намери база €вно. Ќо на мен ћладост не ми пасна като време и м€сто. ¬ най-големите задръствани€ преминавам буквално по диагонал града. »наче, като плувна база е доста добре.

"ƒимитър ћатевски" за мен лично е н€какъв свиреп кошмар. “акава мизери€ и такава отблъскваща мръсоти€ не съм виждала никъде другаде. ƒа не говорим, че басейнчето е малко, не става за по-големички деца. ј моите са точно около споменатата от теб възраст. »наче, на мен ћатевски ми е много удобен като м€сто.

ѕаркирането си е еднакво навс€къде. јз нито на ¬—», нито на ћладост, нито на ћатевски съм имала проблеми с паркирането и търсенето на м€сто.

Ќовотела ми е абсолютно неудобен за водене, но там е най-луксозно наистина. Ќо от там се отказах, мо€та треньорка не води там.


 оето и м€сто да си избереш, отиваш там, об€сн€ваш, те ти препоръчват треньор, ще ти дадат телефон, срещаш се с човека, той ти казва какъв му е графика и започвате. Ќо, за съжаление, наистина не мисл€, че имаш гол€м избор и услови€та са добри. јз, обаче, много държа те да се занимават с плуване и стоически продължавам да ги вод€. Ќо тр€бва да призна€, че съвсем не е това, което бих искала да бъде.
÷итирай


ћнени€: 2
ako trqva da sudim po titli i medali... mladost imat nai mnogo a  i + tva tva enai dobriq klub po pluvane  Naughty pak VSI-to az kato hodih ima6e romi  Shocked i vednaga se otkazah....  #2gunfire v Mladost ne ekoi znai kolko dalbok  baseina   ima mali deca i treniorite naistina si gi biva  Cool Cool
÷итирай
ћоже ли да ми каже н€кой каква е таксата за уроци в група в новотела?

Ѕлагодар€ предварително!
÷итирай


ћнени€: 1 077
ѕоследно, като питах в Ќовотела, таксата беше 120 или 140 за груповите занимани€ в зависимост от бро€ деца и посещени€ на седмица. »ндивидуалното, ако не се лъжа, идваше към 180 лв на месец  Crazy
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 37
» аз искам да запиша сина си на плуване, искам да сподел€ мнението си от ћладост. ¬одихме го там миналата година, но водата беше смраз€ващо студена. Ќа 5-тата минута сам излизаше треперейки и посин€л от студ. “реньорката беше жена и незнам какво толкова страшна му се вид€, но като каза "не искам при госпожата" и това е, дори само като приготв€хме сака с който ходеше по друг повод и той веднага почваше "не, не , не при госпожата". ”говорихме го, че ще ходим на ¬—»-то и там ще е господин (без да знаем де), но там пък не го взеха, че н€мал 7 години. ≈, от утре вече ще има, така че пак ще отидем да видим. «а "ћатевски" незнаех, чух наскоро, че в “римонциум имало плуване за деца (те пък откога имат басейн). ћол€ н€кой, ако имаотзиви или инфо за там, да сподели.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 2 102
ƒа, има закрит басейн в “римонциум. ѕреди н€колко дни ми се обади треньорката на моите деца, за да ми каже, че вече води групи и там. ”слови€та били чудесни. јз все още не съм ги водила, не съм вид€ла за какво става дума, но отзивите са много добри.
÷итирай

ѕловдив

ћнени€: 37
Ѕлагодар€ ти dara  bouquet знаеш ли кога са тренировките, колко струва и др. подробности. Ѕи ли споделила и името на треньорката, щом си доволна?
÷итирай
0 ѕотребители и 1 √ост преглежда(т) тази тема.
1-14 от 146 отговора