Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 214
Скоро ми се случи да говоря с една позната която е евангелистка и редовно посещава разни евангелски църкви. Цялото семейство са евангелисти включително и дъщеря и която е на 18 г.
Та тя ми разправя, че дъщеря й имала гадже и оня ден я питала дали може да се целува с гаджето си и това не е ли нарушение на църковните правила. Майката беше много горда, че дъщеря и я пита за такива неща дали може да се целува с гаджето си.
Аз и казах в шеговит тон че дъщеря й сигурно и секс още не е правила. Тя подскочи и каза че ЕСТЕСТВЕНО че не е правила секс все още. Нали не е омъжена как да прави секс. Каза ми че дъщеря и била решила да се пази за съпруга си и майка й я подкрепя напълно. Тогава аз и казах че това е много рисковано защото е напълно възможно да се оженят и после да разберат че не си допадат сексуално. И затова е задължително жената да е пробвала мъжа дали става преди брака.
А тя ми извади тогава един довод който ме накара да се замисля и да пусна тази тема.
Каза ми - "Не е възможно двама души да се обичат и да са влюбени един в друг и да не си допаднат сексуално" В мен възникнаха два въпроса:
Първият е - възможно ли е двама души да са влюбени един в друг и после да установят че изобщо не си подхождат сексуално. Любовтта между мъжът и жената не е ли гаранция че те си подхождат всякак. Все пак една жена няма да се влюби в мъж който и е противен и гаден. От тази гледна точка горното твърдение изглежда логично. Но все пак възможно ли е да си влюбен до полуда в някого и после да се разочароваш сексуално.
А втория ми въпрос е: вие лично бихте ли поощрили дъщеря си да се пази за съпруга си девствена. Това отживелица ли е вече и тези майки които дават такъв съвет на дъщерите си мислят ли че могат да им причинят големи разочарования в бъдеще.

# 1
 • Мнения: 607
1. Да.
2. Не.

# 2
 • У наше село
 • Мнения: 74
Да ти кажа, гаджето съвсем скоро ще я зареже, така че ще и отпаднат притесненията. И да може двама влюбени да не си допаднат сексуално.

# 3
 • Мнения: 2 229
Да ти кажа, гаджето съвсем скоро ще я зареже, така че ще и отпаднат притесненията...

Що бе, може и той да е от някоя църква и да са се намерили. Laughing

# 4
 • София
 • Мнения: 673
  Слава Богу ,че нямам дъщеря  Mr. Green. Въпреки това не бих и причинила такова осакатяване.Човек не бива да робува на предразсъдъци.
   Какво значи влюбени до полуда , но не правят секс? Та те все още не се познават. Сексът е това към което всеки човек се стреми, когато се влюбва и това е чиста биология., стремеж за продължаване на поколението. Как хипотетичната ми дъщеря би направила най-добрия избор за брачен и сексуален партньор , ако не си е изградила сама критерии за избор?

# 5
 • Мнения: 575
Народът изтрещява паралелно с увеличение на годишната средна температура и обратно пропорционално на ... и аз не знам на какво. просто всеки луд си има номер, а някои и цяла програма. А в живота няма невъзможни неща!

# 6
 • София
 • Мнения: 36 901
Нереално е да се очаква едно момиче да е девствено до сватбата си, освен ако не реши да се жени на 18 години. Най-малкото природата си иска своето.

# 7
 • Мнения: 214
И да, може двама влюбени да не си допаднат сексуално.

Добре де как става тая работа. Да кажем си много влюбена в някой мъж, но след като спиш с него нещо не ти харесва и какво му казваш - "Съжалявам, но нещо като мъж не те бива, така че вече не съм влюбена в теб" Нещо такова ли му казваш...
Или пък повечето тук се влюбвате в даден мъж едва след като сте спали с него. В смисъл, че първо го проверявате дали става като мъж и чак тогава се влюбвате в него.
И не е ли любовтта най-висшето чувство което човек може да изпита и не би ли трябвало тя да стои над разни първични и животински страсти като секса например. Любовтта не е ли над всичко и тя не побеждава ли всичко.

# 8
 • Мнения: 6 858
Ако самата тя реши, че иска да се пази за съпруга си, много ясно че няма да почна да я разубеждавам и да искам да ходи да се трещи наляво надясно,че да обръгва. Просто ще искам да разбера как точно е стигнала до това решение и ще ми е интересно това дали не е някаква нова мода.
А за другото, и аз все си мисля,че ако двама души се обичат, все ще намерят начин да си направят секса от задоволителен до задоволяващ. Отделен е въпросът вече заради какво точно обикваш даден човек, понякога хубавият секс е една от причните наред със всичко останало.

# 9
 • София
 • Мнения: 36 901
Може, защо да не може?! Любовта преди секса е едно, със секса става съвсем друга работа. Може нещо в очакванията или изпълнението да не е както трябва и да не си допаднат.

# 10
 • Мнения: 4 302
Иска ми се да мисля, че не бих й се бъркала.

# 11
 • Мнения: 1 603
Любовта и секса най-добре да вървят заедно.Иначе бих оставила дъщеря си да си очука главата с една или две връзки. Crossing Arms

# 12
 • Мнения: 6 858
Нереално е да се очаква едно момиче да е девствено до сватбата си, освен ако не реши да се жени на 18 години. Най-малкото природата си иска своето.
Не е невъзможно, обаче. Съвсем скоро и аз доста се опулих, като разбрах,че двама познати се ожениха на по 30 години- и двамата девствени.

# 13
 • София
 • Мнения: 6 154
И да, може двама влюбени да не си допаднат сексуално.

Добре де как става тая работа.
Е, как става?!  Laughing
Варианти:
1. мъжът не успява да види 12ч. ...
2. бързак е, а девойката иска час и половина маратон /или пък обратното/
3. той иска да се разхожда предимно или единствено в задния двор, а тя не
4. той иска устни услуги, на нея й е гадно и не ще
5. може да е егоист и да не дава нищо насреща /в сексуален смисъл/
6. той си пада по 3,4..., тя- не
7. той иска да я налага с бича /или тя да го тъпче с токчета/, а половинката не ще
8. и т.н.
С две думи - разминаването в сексуалните предпочитания и желания води до несъвместимост.

# 14
 • Мнения: 9 713
Като се омъжи девствена, значи не е видяла нищо друго. И дори мъжът й да е чукундур в секса, тя ще си мисли, че това е нормалното. Така че, няма начин да се разочарова.

Редакция на ключовите думи на темаОбщи условия

Активация на акаунт