Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Реклама
  • 12 окт. 2008, 19:09 ч.
  • Преглеждания  11 715  Мнения  5  Онлайн  1
Отговори
  • Мнения: 329
Искам рецепта за агнешко и свинско месо.Нарязаното месо сурово ли се слага в бурканите и колко време се стерилизират?

Реклама
# 1
  • Под гъбата
  • Мнения: 1 158
Консервирали сме и печено и по често сурово свинско месце. Печеното направено на пържолки ,печени без мазнина. Овкусени с подправки и варим 2 часа. Агнешко до сега не съм правила. А и от баба знам че месото най сигурно е стерилизирано в буркани за 2 часа от завирането. Заешкото като специфичност не се изкисва а само се отцежда за 12 часа и пак толкова за варене.

# 2
  • там някъде
  • Мнения: 320
Консервирала съм телешко, във всеки буркан слагах сол, черен пипер и дафинов лист, месото нарязано на парчета сурово затваряш и аз го варих 4 часа  Peace

# 3
  • Мнения: 1 517
От баба ми знам - за пилешко и свинско -
първо се запържва, леко посолено, реди се в буркани,
слага се чер пипер и дафинов лист за аромат,
затворените буркани се варят 2 часа.

# 4
  • Мнения: 2 186
Майка ми вари месото по 3 часа - за по-сигурно. Simple Smile

# 5
Реклама


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Активация на акаунт