Забравена парола?
или
Регистрирай се Активация на акаунт


Ел. поща с която се опитвате да се регистрирате не съвпада
с тази използвана в BG-Mammma

Да Попълнете формата за регистрация Не Продължете с Facebook регистрацията

Кулинария
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.


Мнения: 302
Искам рецепта за агнешко и свинско месо.Нарязаното месо сурово ли се слага в бурканите и колко време се стерилизират?
Цитирай

Под гъбата

Мнения: 1 113
Консервирали сме и печено и по често сурово свинско месце. Печеното направено на пържолки ,печени без мазнина. Овкусени с подправки и варим 2 часа. Агнешко до сега не съм правила. А и от баба знам че месото най сигурно е стерилизирано в буркани за 2 часа от завирането. Заешкото като специфичност не се изкисва а само се отцежда за 12 часа и пак толкова за варене.
Цитирай

там някъде

Мнения: 320
Консервирала съм телешко, във всеки буркан слагах сол, черен пипер и дафинов лист, месото нарязано на парчета сурово затваряш и аз го варих 4 часа  Peace
Цитирай


Мнения: 1 442
От баба ми знам - за пилешко и свинско -
първо се запържва, леко посолено, реди се в буркани,
слага се чер пипер и дафинов лист за аромат,
затворените буркани се варят 2 часа.
Цитирай


Мнения: 2 186
Майка ми вари месото по 3 часа - за по-сигурно. Smile
Цитирай


Мнения: 4 741
виж и тази тема  Peace
Цитирай
0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.